Swingovat či neswingovat, to je oc tu běží! Ne, vážně. Nedokážu si představit jakékoli omezování, co se tělesných slasti týká, když jde o skupinový sex. Ideálně když vychází ze spontánní reakce, no prostě když se to hezky zvrhne.
. Už pouhé pobývání v klubu s rouškou je podle mne hodně rusivy element. Jdu si tam užívat, chci se cítit co nejlépe, pohodlně a pohodově a k tomu hra na lupiče moc nepřispívá. A vzhledem k tomu s jakou pompou se nyní potýkáme s prach-obyčejným virem chřipky , kterou do letošního jara nikdo neřešil je až směšné co jsou někteří z nás ochotní akceptovat. Tedy než takové swingers, to raději žádné. Tak sexu zdar, skupinovému zvlášť a ať co nejdříve zvítězí zdravý selský rozum.
Já sice zastáncem hromadného mrdani nejsem ale sociální život musí šlapat jinak si můžeme všichni hodit lano do práce domů do práce domů, do obchodu, do práce na úřad domu. Pamatuji jak jsem tu byl za nezodpovedne hovado v březnu a dubnu, kdyu jsem napsal že normálně si klidně s cizím člověkem sejdu a zapicham, že se nenechám omezovat něčím co nemá ani jedno procento obyvatel a co je klasická chřipka. Smutný, že až dnes by mi lidi dali za pravdu a k smíchu, že mi 3 holky odmítli návštěvu kvůli covidu a já přišel o tělesné potěšení. 😀
ano přesně tak-naprosto souhlasíme!!!
Taky o tom přemýšlím,že je asi lepší dát si pauzu.Zaviraji bary,že jsou po půlnoci lidí moc kontaktní,ale SW překvapivě jedou dál.A tam jsou kontaktní za bílého dne ,že už to vic kontaktnejsi být nemůže
Asi by bylo zajímavé dohledávat kontakty, kdo s kým přišel do styku.
Asi bych si v době počínajícího komunitního přenosu zašukal radši s partnerkou. Vývoj v posledních dnech kopíruje situaci v Izraeli. Takže se dá předpokládat, že ti co nadávají teď na zákazy a omezení budou za měsíc nadávat jaktože ty zákazy nebyly přísnější. Tím nechci rozhodně strašit. My tu jsme vesměs mladí, bezpříznakový a v pohodě. Tak o co jde, že jo? Ale mezi námi je odhadem 2,5 milionu obézních, cukrovkářů, plicařů, srdcařů, onkologických, starých a jinak podobně ohrožených lidí. Prostě bych si to nejspíš odpustil. Zajdi si do divadla nebo na nějakou venkovní akci.
V Izraeli se jim to začalo znovu šířít, páč ti jejich ultra-orto obřezanci řekli, že to nechávají na Bohu. Kašlou na všechno, nemejou se a pěstujou si to v těch svých dredech... 
Stejně se asi postupně promoříme všichni! (szerkesztett)
Stejně se asi postupně promoříme všichni! (szerkesztett)
Tak důvod mají jinej. Ale to na té paralele nic nemění.
Tak důvod mají jinej. Ale to na té paralele nic nemění.
Také ti řešíme. Rádi by jsme šli, ale moc si to v rouškách neumíme představit.
Fuj, to je hrubka, pardon. Samozřejmě bychom ne by jsme
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.

Swingers a Corona
Jaký máte názor na podobné akce v této době.?