Vibracni vajicko ovladane mobi

Vibracni vajicko ovladane mobilem

Ahoj. V parwk jsme s manzelkou byli v sexhopu a prodavacka nam nabizela vajicko, ktere se da ovladat mobilem. Bohuzel jsem nazev, ale neva. Mate s tim zkusenosti? Osvedcilo se? Manzelka je dost konzervativni, nejradeji ma vajicko za tri sta s otocnym potenciometrem, tlacitkove+- ji nevyhovuji, ale na tohle koukala, ze by do nej mozna sla. Tak jestli nekdo mate zkusenosti, sem s nimi pls:-) Diky
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
ahoj, uměla by si mi prosím doporučit, které vibrační vajíčko je nejlepší na prostatu...? Díky moc
Ano když si koupíš laciný android tak nefunguje nic protože to prostě nezvládá stíhat. Trošku přidej, kup aspoň střední třídu a vše ti půjde. Dacia taky nikdy nebude na úrovni koncernu a je to taky auto :D
To neva:-) I tak to byl pekny prispevek:-)
Jinak, nam nejde vylozene o to ovladani mobilem, proste to celkove mamzrlku vcelku zaujalo. Je pravda, ze jsme detaily neresili, par minut na to se na nas vrhly deti:-(
Máme zkušenost s vajíčkem na dálkové ovládání což je totožné jako mobil..Ženě celkem příjemné,má asi 12 různých módu..Veliké minus je ale hlučnost vibrací.Mysleli jsme si ze budeme blbnout všude možné na veřejnosti a návštěvách ale nejde to.Opravdu to jde slyšet jako když vrni mobil na stole nebo v kapse takže se známy hned ptají jestli ji nezvoni mobil:)To je docela skoda.Ale jinak doma celkem častá pomůcka
Mám to samé a pokud je nabité na maximum jsou to silné vibrace které působí spíš rušivě.jinak je to dobrá hračka
No, ono i normalni. Dik za poznamku, beru v potaz.