Milníky mileneckych vztahů

Jak to vidí žena jak muž

Milenecký vztah jak ho vidí muži jak ho vidí ženy? Co v daném mileneckem vztahu vidíte rozdílně? Jsou prospěšné či jen škodí v životě?
zlobivy1980
zlobivy1980 Inaktív 6 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
V mileneckém vztahu jsou ženy jelita,z vlastní zkušenosti i zkušenosti mých známých.
Více nebo méně do toho všichni padají, bez toho to není milenecky vztah ;)
Ano, souhlasím.. Ženské to berou víc citově.
Tak třeba já sem se do milenky zamiloval. A to až po uši. Oba sme si toho pak spadli. Nebylo to nic příjemného pač sme se za dva roky moc potrápili. Ona se rozešla s přítelem a já odešel od rodiny. Nakonec mě ale rozum dál za své a já se k rodině vrátil. Né vždy jde vše jak by sme si přáli . Já jsem s dětmi a ženou co mě miluji i přes to vše. A já se jim to snažím oplatit. Nicméně. Ta druhá co kdysi byla milenkou ale pak se stala mojí partnerkou stále miluji a chybí mi.
Tak hlavně,aby jste se neocitl podruhé ve stejné situaci :-) … a manželka se pak nedozvěděla, že máte další vedlejšák . Ale Vaše věc. Někdy dochází k úsměvným situacím, tedy, jak pro koho - mé kamarádce přišla milenka domů oznámit, že je milenka jejího manžela , že on už ji nemiluje atd... tehdy byla na mateřské dovolené s druhou dcerou. Zůstal samozřejmě doma, s manželkou... Sranda je potom ta, že se na chlapa vykašlou obě dvě .
Vám toto samozřejmě nepřeji, každý jsme strůjcem vlastního štěstí.
Muž slibuje lásku, aby mohl mít sex. Žena slibuje sex, aby mohla mít lásku. Tak to prostě příroda dala do vínku..
to záleží na tom jestli jsou ti dva svobodní nebo zadaní
Myslíš to v tom smyslu, zda jsou svobodní, tak ať se raději rozejdou nebo pokud zadaní, tak radíš podvádění? Pochopil jsem to správně nebo jak jsi to myslela? :)
ptal ses mj. na prospěch.já si myslím že když jsou oba svobodní a domluví se na určitých pravidlech,může to být přínos pro oba.nikomu neubližují,nemají vůči sobě závazky a vše je jen na nich.sama jsem takových vztahů pár měla,a bylo to moc fajn
něco jiného je,když je jeden z nich nebo oba zadaní.
tam je velké riziko prozrazení a taky se oficiálnímu partnerovi ubližuje(pokud mu to neschválil)
já sama bych partnera nepodvedla nikdy,nemám na to žaludek ani nervy
zastávám názor,že pokud jeden partner potřebuje šukat jinde,je tu problém,který je třeba řešit,komunikovat a pokud to nejde,rozejít se,ale určitě bych to neřešila nevěrou
Je to jako s ohněm, někdo si na něm opeče buřta a někdo kvůli němu skočí z 11 patra.