Znecitlivění

Rada?

Někdo nějaký typ.. Na znecitliveni? Pro delší výdrž?
Dlouholetá každodenní masturbace. Ruka mčká pinďoura pořádně, takž když ho pak strčíš do kundy, moc toho necítíš a můžeš jebat celou noc.
Si par x vyhon predtym .. ale da sa to dobre vyuzit ked si moc skoro...
ja ked si par dni na fesaka nesiahnem tak som tak nadrzanany potom ze som dost skoro hotovy a aj po orgasme po striekani som stale tvrdy a mozem pokracovat.Potom to uz trva dlhsie....

Ale toto bude hrozne individualne.
Ked nepokoze ani pohonit predtym aby si to predlzil a ani nie si po orgasme tvrdy a je to vazne prekazka a trapi ta to tak ser na odbornikov na amaterov a chod k urologovi. A nehanbi sa :)

Btw: pri pravidelnom sexe by sa to malo upravit.... ale jak dlho nesukas tak sa klucina tak moc tesi ze.... (szerkesztett)
Kdysi jsem se s tim potykal a zkusil znecitlivujici sprej, ale pramalo mi to pomohlo protoze muj problem byl v hlave. Jak jsem zasunul tak jsem si predstavil jak je v ni a jak tam pulzuje a jen tupa odezva ze znecitliveneho penisu to potvrzovala a pak predstava jak do ni strika a uz to bylo. Takze ja jen abys nemel podobny problem ...
A jak jsi to vyřešil?
Občas to mám dost podobně
No vyresil ... jak se to vezme. Castym sexem. Jenze pak se dostavila i druha strana mince, ze jsem se memohl udelat. Takze vseho s mirou a obcas vyboceni smerem k nadrzeni i opacne.
Vsichni resi, ze se udelaji moc brzo.vam zavidim, kdyz se nekdo nemuze udelat, je to stejne spatne.
Hodně je to v hlavě ..Někdy máte čas akorát na rychlovku a čím víc chcete aby to bylo rychlá tím víc se nemůžete udělat a někdy je to naopak , když si chcete užít dlouhý sex a nechcete si trhnout ostudu že dlouho nevydržíte tak ne bývá někdy dost krátké .
To souhlas. Nekdy s tim take zapasim a kdyz si uvedomim, ze bude partnerka zklamana, ze me zrovna malo vzrusuje, je to pak samozrejme jeste obtiznejsi. Paradoxne ma velkou radost, ze priste nic neprotahuji a udelam se rychle i kdyz ona by potrebovala delsi cas. To jsou veci ...
Kdyz to jde blbe vzdy, tak to jde blbe vzdy. Ale alespon muzu manzelce udelat hodne orgasmu.
Tutovka je EMLA krém.Koupíš v lekarně cca za 800kč.Pořádně namazat žaluda i uzdičku....a nechat pusobit min pul hoďky.*4*
Nejlepší je na to šukat co to jen jde .
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
To je tedy láce! Tak to mé řešení je rozhodně levnější...
jak to funguje?... kdy si to vzít a jak dlouhý účinek to má? Jaká jsou ta omezení?
Jo, představuj si při tom tu mumii z lánskýho hospice bez roušky samozřejmě (s rouškou je moc hezkej) + příp. i zbytek z té hradní galerky a neuděláš se ani za živýho Boha... *24*
Někdo já rádoby vtipný...neříkám, že ho obdivuji a přátelé trošku účty ke stáří.
Úcta a stáří jsou dvě naprosto odlišné věci. Stáří nezakládá žádný automatický nárok na úctu. (Každý kriminálník/vrah bude jednou starý, pokud zavčasu nezemře. A zaslouží si proto naši úctu??) Když je někdo dobytek ve 20 letech, je šance, že z toho během života ještě vyroste... pokud je ovšem někdo dobytek v 75, tak je jistota, že takový byl, i když mu bylo 20! (szerkesztett)
Ok to nemá cenu, ještě pište o Babišovi a je to jak na Novinkách.cz. ma úcta.