foto nepožadujem a neposiela
m
m
buzeranti vedla je zoznamka, tam si dohadujte honky bukvice
láka ma ta predtsva poslušne hltať hetero nevyužitým
hmm najradšej by som príspevok zmazal, ale nedá sa to, nebol som tu niekoľko dní a stále píšem na sklo? nechápem, je jedno, mám svoje predstavy a potreby real, čo druhých pohoršujú (momentálne 2:16), ale chápem ...
Keď rátam skóre všetkých tvojich príspevkov máš skóre 4:50. Píšeš ako rád by si toto vlákno zmazal, ale zasa si do neho napísal tri príspevky. Skús písať príspevky okolo obeda a nie o tretej v noci.
Každému, koho som nejako urazil, sa ospravedlňujem.
Nepoznal som to ako to tu beží, a boli sme spití, tak sme blbli.
Myslel som, že tu sa hľadá real sex ( som sub senior, čo opakovane hltá mužom ak je záujem)..asi nie, len urážky (ak sa ťa to netýka, načo píšeš?)
Majte sa.
Nepoznal som to ako to tu beží, a boli sme spití, tak sme blbli.
Myslel som, že tu sa hľadá real sex ( som sub senior, čo opakovane hltá mužom ak je záujem)..asi nie, len urážky (ak sa ťa to netýka, načo píšeš?)
Majte sa.
Sex sa tu hľadá, ale nato slúži zoznamka. Len zúfalci skúšajú napísať aspoň 10 odkazov aj do fóra, aby niekoho našli. A navyše píšeš, že si zmrd , tak čo čakáš. Keď vytriezveš, daj si inzerát do zoznamky, ako rád pohltáš Čechom a tirákom. Aj keď neviem, ako tým tirákom hltaš😂😂😂.
muža mužov psa psov som senior hltač semena
Toto tu je teda už riadna žumpa,..keď si bol ožratý,písal si pičoviny,.no za triezva je to riadny grc,.a to si pri zmysloch,..Aj vďaka takejto stoke to na fóre takto vyzerá,..choď si kludne aj sračky požierať do kanálu,...veď nakoniec tam aj patríš,..debil....
Braan111 ta vyfajci on chodil na nivy ns stanicu vola ma tam uz roky
muža mužom psom mužom každému robošovi
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Braaan111 "andrejko cita si to moja zena tak sa tvarim ze ta nechcem prid zajtra pod most prosim milujem ta" ty si dobry schizofrenik neobtazuj ma tu sa tvaris ze nic
Nič v zlom, ale on písal , čo si mu údajne písal Ty v správe, a že si pisal, že kvôli svojej žene , ktorá to tu číta, sa musíš tváriť, že ho neznášas😂.
Kto z vás dvoch klame.... pôjdem pozrieť kurzy do stávkovej
Kto z vás dvoch klame.... pôjdem pozrieť kurzy do stávkovej
Netvrdím že mu verím
Nevsimaj si ho je to chudak chlap co sa nevie vysporiadat so svojou sexualnou orientaciou vyplakaval mi "nemozem uz ani citit svoju manzelku pacia sa mi muzi nemienim to dalej skryvat" vetu ktoru mi pisal vcera vecer.ludia vacsinou nadavaju na to scim maju sami problem :)
slúžiť mu, hltať jeho semeno, piss
rp real som sub senior hltám vyížem
malacky, pondelok, nemocnica na wc
hľadám dominanta, len real
Teba keď foter robil, tak si mal radšej utrieť kokot do záclony, ako splodiť takéhoto zmrda čo nevie načo je vedľa zoznamka.
prasa uchylne toto je forum !!!!!!!!!!
Braan111 hlavne ze si ma tam minule volal
Jasne skoda ze sa tu neda zverejnit komunikacia ty uchylne prasa
Jasne "o kolkej tam chodievas andrejko ze by som sa pridal?"

malackysom zmrd
malacky sub