schovaný za ženský nicky buzeranti a blbě flirtující lesby s rypákem zdviženým,jsou to smradi.
Neodsuzuj je tak radikálně, je to jejich věc a většinou nikomu neubližují...jsou vlastně nemocní...
tak to souhlasim davam si pozor i na oderky a vse s ochranou pokud mozne dve
Je to v jádru miláček, nemyslí to špatně. Jen se špatně vysral. Pardón - vyspal :o).
koho miláček?pouze za předpokladu že je to myšleno ironicky a nebo pouze těch svých nicků jako dalbych ahasver zdarec a pod. s kterými vlastní jedny boty , no prostě dělí se snimi o vše.Neví co napsal v předešlých příspěvcích v kterých si pochvaloval sex s muži požírání semene i vlastního anální sex a ted je odsuzuje.
- příště tam picnu uvozovky, taky máš zácpu? To chce občas vylézt mezi lidi, do reality. Potkám tě večer na srazu? Chci vidět jak to tam hodnotíš veřejně. Zařídím ti vystoupení na podiu.
přečetl jsem si tvůj profil což jsem měl udělat před tím než jsem poprvé reagoval na tvůj příspěvek a ten sraz to myslíš nějaký váš teploušů? pozvi kokona a na tom podiu si můžete navzájem vylízat prdele vykouřit a natrhnout svěrače a třeba se tam i posrat čau přeji úspěch a napiš jaký úspěch jste měli
To je neuvěřitelné, co dokážeš vyblejt tou svojí hatmatilkou plnou chyb :-)) Ty jsi opravdu moc rozumu nepobral.
tys študovaný debil nevím kdfes tam sexnebimu našel chybu ,no to je jedno největší chyba je že ses vůbec narodil, a ten duševní průjem máš asi ty stará ti asi nenastavila prdel ale kundu a ještě k tomu zarostlou neoholenou a ty nevíš chudáku k čemu je kunda určená ty to umíš pouze s prdelí a nejradši jseš když je kamaráda
Nech toho dědku sexnebi :-) Jsi naivní. Chichichi
to se ti povedlo já vyjádřil souhlas s tvou dá se říci kritikou na korouhevníka a ty se obrátíš proti mne děkuji a nevím o jakém srazu mluvíš o tom v Č. Budějovicích ?
Ten nemá zácpu. Ten má permanentní duševní průjem. Je to netolerantní hysterický magor s minimálně třemi nicky -(sexnebi,kurvy-ne,nic-moc), který nesnese jakýkoliv nesouhlas s jeho často nesrozumitelnými vulgárními bláboly. Už dost lidí mu dalo najevo, že je blbej a aby šel do hajzlu, ale vždy se znovu a znovu vecpe do nějaké diskuse a rozesere ji.
co ty buzerante mne oslovuješ ?prdel ti nenastavím a jak je to s těmi nicky?to jsou všechny taky tvoje kteří tady vychvalují lízání prdele? zamysli se nad sebou a neztotožnuj se s dalbychem lízejte si navzájem prdel a mě nechte na pokoji
Jak vidno, oslovuješ ty mne dědku pitomej. Už několikrát jsem ti doporučil, ať se věnuješ té staré krávě s chlupatou kundou co máš doma. Buzeruj si doma a přestaň prudit na diskusích.
ty kryple zkurvenej starou krávu máš doma tak akorát ty a to pořádnou když s tebou žije ty hovado s posranou hubou od lízání prdele
Jsi hňup slabšího rozumu. :-) Ještě by ses mohl podpořit pod nickem kurvy-ne. Nic-moc už tady bylo.
Hledám někoho na vzájemnou masturbaci... více zkoušet nechci. Jsem Bi 25/192/95 mužné sportovnější postavy, zdravý a diskrétní (To samé požaduji, jinak ty tak do 40 let, žádný pupkáč ani vychrtlina) Hledám něco na dnešní večer ale klidně odpovídejte i dále... Každopádně už dnes bych rád něco zkusil. Pardubice centrum. Piště na email - Johnny1986@seznam.cz
Vloudím se notickou - mám podezření že vás chlapů čistě hetero jsou to ty čtyři zbývající procenta. Když vezmeme podíl mužů a žen na cca 50/50 tak už je to půlka. Většina lidí je zvědavá, no a je to. Vážím si vás, vydržte.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Já to mám taky od mládí. Zvědavost, příležitost a bylo po heterákovi.

Gayové a lesbičky
Zamyšlení