dlhodobo to nefunguje lebo postupne si najdu seberovneho, bezkonkurencne su ale mlade baby lepsie v sexe este nemaju tolko mindrakov takze si s nimi lepsie uzijes
Je úplne jasné, že 100 ľudí, 100 chutí, dám aj iný názor, milovanie, ale aj vzťah so zrelou ženou je úplne o niečom inom. Zrelé ženy vedia čo chcú, vedia čo im pristane, vedia po čom muž túži, viac si vedia vychutnať milovanie, sú vášnivejšie, pre mňa osobne sú celkovo atraktívnejšie, majú viac sexapealu, skúsenejšie, zrelá žena Ťa nechce pre peniaze, nekúpiš si ju večerou, neohúriš autom, drahými hodinkami, ale pozornosťou, vtipom, šarmom, nehou a tak ďalej. Takže za mňa vzťah, kde je žena staršia o 10-20 rokov má svoje čaro. Samozrejme chlap musí byť chlap, nesmie v tej žene vidieť mamu alebo ona mať jeho ako takého synáčika. Sám mám partnerku o 20r staršiu, všetci čo nás poznajú nám hovoria, že vyrovnanejšiu a lepšiu dvojicu než my dvaja nepoznajú. Ale aj okrem tohto som mal niekoľko žien ktoré boli o 10 až 20 rokov staršie odo mňa, vždy to fungovalo, no s terajšou priateľkou sme už 12 rokov. Takže tak.
Takže: Sám mám partnerku o 20r staršiu, všetci čo nás poznajú nám hovoria, že vyrovnanejšiu a lepšiu dvojicu než my dvaja nepoznajú
Aktuálny profil: ak hľadám, tak ženu, ktora rovnako ako ja, spadla vo vzťahu do rutiny bez iskry, ktorej chýba milovanie, neha, dotyky, komplimenty, pozornosť, smiech
Takže muž vo vyrovnanej dvojici píše same chvály, aké je to super, a v profile hľadá ženu, pretože má nudný vzťah.
Aktuálny profil: ak hľadám, tak ženu, ktora rovnako ako ja, spadla vo vzťahu do rutiny bez iskry, ktorej chýba milovanie, neha, dotyky, komplimenty, pozornosť, smiech
Takže muž vo vyrovnanej dvojici píše same chvály, aké je to super, a v profile hľadá ženu, pretože má nudný vzťah.
Sa mi páči ako sa tupá slovač dokáže radodvať z takého niečoho :) Na vysvetlenie, aj keď to nemám za potreby, každý vzťah má občas krízu alebo príde kríza, do nášho prišla asi rok a pol naspäť. By som chcel vidieť aké "šťavnaté" vzťahy majú ľudia po 12tich rokoch. Väčšina už dnes ani nevie žiť s partnerom. Počas našej krízy som napísal čo som napísal (a som rád, že k ničomu neprišlo a nikto sa neozval), nezmazal som to, keďže moc na amaterov nechodim, zabudol som na to, no už to dávno neplatí, prešli sme si tým a náš vzťah sa počas minulého roku vrátil k takému aký bol. Zrejme tomu dopomohla korona, boli a sme viac spolu, takmer stále a užívame si viac život a jeden druhého. Takže predtým než začnete haniť tak sa v prvom rade pozrite na svoj chliev, prípadne počkajte na vysvetlenie.
Niekto chcel vedieť názor na vekový rozdiel. A dostal polopravdu. Prečo je nutné sa pochváliť sa, aké je to úžasné. Prečo nepovedať pravdu.
Keď všetci čo vás poznajú vám hovoria, že vyrovnanejšiu a lepšiu dvojicu než vy dvaja nepoznajú, tak vás nepoznajú, keďže nevedeli o kríze.
Prečo nepovedať na začiatku to bolo super, mal som 25 ale po 10 rokoch prišla kríza, hľadal som si milenku, ale teraz je to zasa dobre.
Osobne si myslím, že tomu, že to je teraz ok, väčšina žien neuverí
Keď všetci čo vás poznajú vám hovoria, že vyrovnanejšiu a lepšiu dvojicu než vy dvaja nepoznajú, tak vás nepoznajú, keďže nevedeli o kríze.
Prečo nepovedať na začiatku to bolo super, mal som 25 ale po 10 rokoch prišla kríza, hľadal som si milenku, ale teraz je to zasa dobre.
Seva, len otazočku, Ty poznaš vzťah bez krizy? Možno také sú, ale je ich málo. A to, že sme mali za 12 rokov par mesiacov krízu...Ja osobne nevešiam tieto veci každému na nos, to sú veci, ktoré si majú dvaja medzi sebou vysporiadať. Ja som to bral všeobecne tých 12 rokov, a je jasné, že žiadny vzťah nie je rovnaký na začiatku a po XX rokoch, to si nemusíme klamať...bez ohľadu na to, či je tam vekový rozdiel alebo nie.
Mne je to v zásade úplne jedno, len som chcel vysvetliť ten popis, keď už sa to tu riešilo. Takže tak, peace ;)
Mne je to v zásade úplne jedno, len som chcel vysvetliť ten popis, keď už sa to tu riešilo. Takže tak, peace ;)
Vzťah bez krízy býva výnimočný, ale aj taký je. Ale o tom nebola moja reakcia. Bola o chválení aké to máš úžasné s o 20 rokov staršiu priateľku. A pravda bola iná.
Nemusíš vešať všetko na nos, aké ani si prikrášľovať pravdu. A mať pár mesiacov krízu a popri tom hľadať všade milenky. Pochopil by som po ročnej kríze, že budem hľadať milenku.
Nemusíš vešať všetko na nos, aké ani si prikrášľovať pravdu. A mať pár mesiacov krízu a popri tom hľadať všade milenky. Pochopil by som po ročnej kríze, že budem hľadať milenku.
Moc to riesis a vobec so nasho vztahu nevidis. Btw: A za tym si aj stojim, ze tento vztah je uzasny, aj za prvym prispevkom. Ende
ty uz radsej nic nepis, lebo si len hanbu robis ;)
Keď sa ti páči výraz "tupá slovač" asi spadáš do tejto kategórie
Trosku zapni rozum, on myslel mna ;)
Je to možné, ak nepomenuješ adresáta je to neprehľadné.
Čo to má spoločné so zapínaním rozumu ?
Ale ak tým myslel teba, tak sa CREEPINGOVI ospravedlňujem a
môj druhý príspevok tiež patrí tebe .
Čo to má spoločné so zapínaním rozumu ?
Ale ak tým myslel teba, tak sa CREEPINGOVI ospravedlňujem a
môj druhý príspevok tiež patrí tebe .
ospravedlnenie prijate a sexu zdar pre vsetkych bez vekoveho rozdielu. teda nad 18r ;)
Mne sa zas "páči" keď niekto používa výraz TUPÁ SLOVAČ. Predpokladám že aj ty si Slovák, takže týmto pojmom si označil aj svoju mamku s tatom, seba aj svoje decká....
Moze, pokial je to plochy vztah, typicky zalozeny na uspokojovani svojich povrchnych potrieb typu super jebacka, super jedlo, super wellnes, etc...
Nemoze, pokial ide o vztah "na cely zivot", v ktorom partner musi byt aj mentalne kompatibilny, vyzrety. A toto je casto podmienene zivotom/prezitkami/skusenostami, preto je +- podobny vek must be. Zaroven spolocne starnu a podobne sa im meni pohlad na zivotnu put.
Iste, najdeme kopec prikladov, kedy to akoze funguje, avsak realita pod pokrievkou...no, najdolezitejsie je teda vediet, co si pod pojmom vztah predstavujes a hned budes vediet na com si ;)
Nemoze, pokial ide o vztah "na cely zivot", v ktorom partner musi byt aj mentalne kompatibilny, vyzrety. A toto je casto podmienene zivotom/prezitkami/skusenostami, preto je +- podobny vek must be. Zaroven spolocne starnu a podobne sa im meni pohlad na zivotnu put.
Iste, najdeme kopec prikladov, kedy to akoze funguje, avsak realita pod pokrievkou...no, najdolezitejsie je teda vediet, co si pod pojmom vztah predstavujes a hned budes vediet na com si ;)
Suhlasim takmer vo vsetkom co pisal ale ja sa teraz pripomeniem tym vnutrom pozri akoby si zobrala hodinove rucicky s digitalek proste to nejde sez mozno klape ale dokedy a tajomstva hmmm?ja si myslim ze osobo ktory chcem zbalit musim nenachyjn s prijemny.a zdravym hlasom pozdravit usmiat aj ked chybaju cierne zubyy proste usme a spytat sa co nepotrebuje s nieci
M poradit ale niecim co stoji za napr tvorba videi s hudbou textom a do toho napr vas spolocny scenar keden podmaz a zbierate prvenstvo na nasich strankach netreba sa bat yreba hladat a pytat sa
M poradit ale niecim co stoji za napr tvorba videi s hudbou textom a do toho napr vas spolocny scenar keden podmaz a zbierate prvenstvo na nasich strankach netreba sa bat yreba hladat a pytat sa
Môže. Ja som mal partnerku o 17 rokov mladšiu. Prežili sme spolu síce len 6 rokov ale bolo to pekné. Faktom je že si potom našla mladšieho a opustila ma
Milenka o 20 rokov mladsia a v pohode.
A preco by nemal fungovat jasne ze moze

Vekový rozdiel 15 rokov a viac
Veľký vekový rozdiel medzi partnermi.