Objektívne teraz musím uznať chybu na mojej strane,každý tu má svoje miesto a nikoho mi neprináleží hodnotiť a hániť,TAKŽE SA OSPRAVEDLŇUJEM!! (FTVŠ UK ,,ten príbeh mi proste nesadol ako tiež písal CHARLTON..študijný odbor..atď.by sme rozobrali na drobné a zistil by som..ALE NAČO!!) Čo sa týka pozorovať pár pri sexe..Tak to áno,to už hej...Pán je GURMÁN !! Ostáva mi len popriať veľa športu"))
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Edison, tak teraz podporme všetkých debilkov čo inzerujú vo fóre. Však tiež nechcú nikomu nič zlé, nie ?
Ked je hlavka chorá trpí cele telo, ja tam nemam žiadne gramatické chyby ak nerátam interpunkčné znamienka....pan si chcel nieco dokázat, ja som neublížil nikomu a písali mi uz pary, ktoré to láka...cize az tak odveci to nebolo. Ostatni robia s uchylkami to iste ba horsie hoci to nenapíšu.
Janko888 takže sa o teba priam bijú ?
O chvíľu zistíš koľko z tých "párov ktoré to láka" sú sólo honiči
Sladká naivita, uži si to
tak postaviii si sa netrafil ale inak v pohode.akého máš?
MIMORIADNE SPROSTÝ ČLOVEK !!!!!
Teba by som rád spoznal.......................
Veru mal by si sa hanbiť,..už len za to,že si vraj vysokoškolák,budúcí inteligent,.a inzeruješ na “fóre” + tá gramatika,???..ako aj ,.čo to znamená “som tu nový”??,.to ma byť ospravedlnenka,že si panic,že neovládaš styk a že máš ůchylku ??,.smutné na mladého 24 chalana.Keby si miesto vypisovania začal pracovať na sebe a našiel babu s ktorou by si dobehol zameškané,..nemusel by si tak vypisovať chobotiny na miesto,kde to nepatrí,...Apropos,.každý jeden inteligentný pár netúži po ničom inom,ako si do postele zobrať nemehlo,.to je noedolaťeľná predstava prežitia noci nabitej neuveriteľného sexu a erotiky,.!!??? Sa zobuď mládenče!!!
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
eden20 .. no to také strašné sa stalo, že každý ..... inzeruje na fóre. Potom je fórum zahltené hlúposťami. Pozri sa sama ako to tu vyzerá. 2/3 tém sú inzeráty. Ak absolvent VŠ nechápe rozdiel medzi fórom a zoznamkou niekde bude problém. A dovolím si tvrdiť že väčšina tých "inzerentov" to dáva do Fóra naschvál aby si to niekto všimol.
Hovor si čo chceš, inzeráty by tu byť nemali a admin by ich mal mazať.
Napr. nám dosť vadia. A z reakcií ostatných amatérov vidno že nie len nám.
Hovor si čo chceš, inzeráty by tu byť nemali a admin by ich mal mazať.
Napr. nám dosť vadia. A z reakcií ostatných amatérov vidno že nie len nám.
Nevedel som ze sa to tu nedáva, ak sa to niekoho bytostne dotklo tak pardon...
Vdaka Eden, si milá a objektívna....ze dobri ludia este nevymreli, da sa vsetko vydiskutovať aj bez emocii a osočovania...a ano nehanbim sa ze som nemal este sex a co? Kde je problem? A na pozeranie, repektive zaucenie nevidim žiaden problem riešili sa tu aj horsie zvrhlosti co som si cital...takze každému podla chute...
Vdaka Eden, si milá a objektívna....ze dobri ludia este nevymreli, da sa vsetko vydiskutovať aj bez emocii a osočovania...a ano nehanbim sa ze som nemal este sex a co? Kde je problem? A na pozeranie, repektive zaucenie nevidim žiaden problem riešili sa tu aj horsie zvrhlosti co som si cital...takze každému podla chute...
Preboha, a čo, že si nemal sex. Poznám chlapa, ktorý ma 37 a doteraz nemal sex. Akože prestaňte mu tu písať pičoviny. Nenašiel si zatiaľ tu pravú, tak si sex ešte nemal. Niektorí majú prvý sex v 13-14, ale podľa mňa to nie je o tom. Je to o tom, aby si prvýkrát mal sex s človekom, ktorého miluješ alebo máš rád.
Drž sa a ignoruj takýchto kokotov respektíve kurvy, ktoré si prvý sex ani nepamätajú. 💪💪😁
Ak si toto prečítaš, prosím napíš, chcem sa niečo opýtať ohľadom môjho tela, ako ho dať dokopy. Dik
Drž sa a ignoruj takýchto kokotov respektíve kurvy, ktoré si prvý sex ani nepamätajú. 💪💪😁
Ak si toto prečítaš, prosím napíš, chcem sa niečo opýtať ohľadom môjho tela, ako ho dať dokopy. Dik
Preboha, a čo, že si nemal sex. Poznám chlapa, ktorý ma 37 a doteraz nemal sex. Akože prestaňte mu tu písať pičoviny. Nenašiel si zatiaľ tu pravú, tak si sex ešte nemal. Niektorí majú prvý sex v 13-14, ale podľa mňa to nie je o tom. Je to o tom, aby si prvýkrát mal sex s človekom, ktorého miluješ alebo máš rád.
V poriadku, nemusíš sa vytáčať, kazdy ma svoj pribeh, a predstav si uz sa mi ozval par ktory to chce, chcel si zaujať nevyšlo nevadi....snad nabuduce :)
Veľa šťastia s pármi ktoré sa ti ozvú. Len aby v tom páre mal niekto aj vagínu
. O chvíľu zistíš, že veľa párov "ktoré ťa chcú" je sólo honič

Pozeranie na sex
Par ktory rajcuje ak sa na nich niekto pozera
Foto a ostatne informácie ponúknem do spravy ak som ta zaujal. Darcek samozrejmosťou.
Pekny vecer...