Utírání zadku s dlouhými nehty

Rád bych pochopil... :)

Strašně by mě zajímalo, jak si slečny i dámy s dlouhými ( a kolikrát i špičatými nehty ) vytírají zadek... Nemyslím to nijak perverzně, hulvátsky, nechci nad odpovědmi honit, prostě mi nejde do hlavy, jak si děvčata vytíráte zadek s těmi drápky... :)
Víš, co se stane, když šlápneš v pohorce do hovna?
Je pak celé tvoje!

Něco mi říká, že tohle bude fungovat asi podobně... *3* (szerkesztett)
Tak normálně si vytíráš *63* toaletním papírem a ne nehtama ne? *3* ... Já to tak dělám běžně *159*
založím vlákno jak s holubama z nosu, jestli s nehty nebo jinak,*3**3*
proč se bavíte o takových blbostech? to jsou možná otázky na portál emimino.cz,tady jak píšete jste na erotické portálu
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Tak ale ty máš ještě celkem normál nehty... :)
Taky mě to už kolikrát napadlo :)))
Pak je mi líto těch borců, co se jim pak ty slečny v barech snaží vnutit tím, že je hladí po vlasech... :D Nevím co si o tom mám myslet no... :D
Tak přece tvrďáci si nevytírají, myslím že jsou mezi náma i tvrďačky a ty se poznají podle dlouhých drápů
Tak to mne také vždycky zajímalo *3* Sama mám přiměřeně dlouhé nehty a vše je ok, ale ty drápy, co občas vidím, u těch opravdu netuším *9*
A co třeba takový fisting dvou žen co mají dlouhé nehty. To musí být taky velice zajímavé :D
Ten fist můžeš mít kvalitní rukavice a jde to ovšem ta velká potřeba....to už je horší....já takové nehty nemám a fist poskytuji problém nemám ani u toho druhého:-)
Ty nehty samy o sobě jsou na většině žen přitažlivé, ale zrovna u toho fistingu bych se bál i toho, že dovnitř jde 5 nehtů a ven už třeba jen 3... :D