Obcas v praci a v aute
Často honkam v práci aj na wc aj v sprche je to super
Pravidelne honievam v práci ked tam mame pekné babenky .
ja pravidelne na wecku si vyhonim, ked som nadrzany;)
je dnes niekto ako ja v praci a s veľkou chuťou na sex?
Ahoj, no ja denne toto riešim
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
V škole som to robil niekoľkokrát a bolo to vždy vynikajúce
Zalezi na tom, ci si ucitelka… 😁
vzdy ked som v praci sam, tak si ho vytiahnem a
Aj teraz som v robote a sám tak sa bavím s mojim malým. Rýchlejšie my ubehne čas, rád sa s ním bavil keď keď som sám.
Ja tiez zvyknem maleho vytiahnut a pohonit, ked som sam.
Ja sa vždy pohrám s mušličkou,. Najlepšie to je počas rokovania vtedy to veľmi dráždi chlapov. Keď to však preženiem je to potom vidieť v rozkroku
Robím kuriéra na nákladnom aute a keď doručím tovar zákazníčke ktorá pre mňa vyzerá vzrušujuco tak občas sa mi postaví keď musím vystúpiť tak ešte v aute si ho opriem o stehno aby nebolo veľmi vydiet jeho obrys najmä v lete keď mám kraťasy a počas toho ako jej vyložím zásielku tak si ju prezeram od pŕs až po zadoček a ešte viac ma vzruší predstava na to keby si všimla ako jej obzerám prsia prípadne keď ma legíny a vidno pekne rysy okolo vagíny 😋😋 a keď odídem tak hneď na najbližšom parkovisku zaparkujem , zatiahnem závesy a pekne si vyhonim s predstavou na zákazníčku 🙂
Mám v práci veľa pekných žien...dokonca mi niekedy ukážu kúsok z podvezkoveho prádla.Ako provokačné...láká má to si ísť vyhonit na wc a predstava že ju šukam v tom záchodě.No mám skôr obavu či tam nie sú kamery 😁
No niekedy sa proste treba uvoľniť.
tak tiež si neviem predstavit take niečo u mna v praci, jednak nieje na to nalada, čas, chut, priestor , sukromie, pohoda atd,, aj ked ktovie ako by som reagoval keby že niekde tak nejakeho vymaknem uvidim,, ... zaležalo by od vela okolnosti že čo ako dalej,,,
tak napiš aspon nejaku poviedku , pribeh, realnu skusenost tvoju sem niekde,, ked už knihu nevydavaš ;) a podel sa s tym,...
Hmm to mas tolko zazitkov ? 😉
Neviem si predstaviť honit si ho v robote. Žiadnej význam to nemá. Už to prostredie je frustrujúce. Sú príjemnejšie miesta na masturbovanie
Často krát keď všetci odídu už po obede domov zamknem dvere a idem na to. Niekedy keď má kolegyňa pekný výstrih alebo sukňu tak si na zachode navlečiem kondom oblečiem a potom za stolom s pekným výhľadom pekne do kondomu. Ale vtedy ho nevyberám nahmatám ho cez vačok na nohaviciach.
To je parádny nápad s tým kondómom.
Masturbovanie v práci je pre mňa rovnako normálna potreba ako ísť cikať na wc. Keď to na mňa príde tak si idem na wc v práci vyhoniť.
(szerkesztett)
Aj ja sa pohrám pri práci s mušličkou alebo na semafore v aute a aj počas šoférovania. Keď je vôla je aj chuť
Ja tiez rad honim a aj pred kolegynou
Človek musí byť opatrný pri tomto type relaxu aj keď je doma na homeoffice, aby nezostala zapnutá kamera! Hoci, možno je to väčšie vzrúšo 😂😂😂
Ano, často si to v práci robím, keď je nuda
To znie super. Potom uz mas o zabavu postarane.. používaš v práci hračky?
Aj ta pritom niekedy niekto nenapadne sledoval?
Stalo sa uz par krat no skorej ma zaujimaju ci si takto uletia aj zeny
Žena masturbovať v práci nemusí. Ak má chuť na milovanie vždy sa nájde sympatický kolega, ktorý pomôže
To vobec nie je pravda. A nie sme predsa vsetci zvieratka, ze ked mam chut na sex, tak mi je jedno, s kym ho mam.
Trefný a pravdivý komentár, potvrdený praxou. Ibaže obaja radšej spolu masturbovali v práci. Neviem, či sa to dá vydržať bez súlože, hoci aj v zamknutej kancelárii či kopírovacej miestnosti, ak sa obidvaja poriadne rozhecujú masturbáciou. Aké sú skúsenosti iných?
(szerkesztett)
Takmer každý deň.. inak by som to neprežil :)
Ano v pohode a sem tam si aj zapicham ak maju kolegyne chuť
určite ti každá kurva dá.............
Jasne hahahaahah urcite :-D :-D
Kto nemastruboval este v praci, nech hodi kamenom......
ja na wc v praci zvyknem. a nie som sam
A prepravujes ženy klientky. A honis pri nich počas jazdy. Viem si to živo predstaviť
. zaujímavé. kde zvykneš potom strieknúť?
Ja nie, kam mam hodit tým kameňom?
Ani ja nie,, ani som nevidel nevymákol nikde nikoho tak v praci,, tak tiež kameňom by som hádzat mohol..

masturbovanie v práci
aj v praci je chuť