Bikeri(ki) okolie Pezinka?

Bike turistika v okolí Pezinka?

Chodí niekto z okolia Pezinka na bike a občas si to spraví niekde v prírode?
Ahooj velmk rad pokecam :) napis mi správu budem sa tešiť
Dnes pekná honka pri západe slnka 😋 škoda že sám 😄
Nabuduce dajte vediet kde honite.... Lebo nie ze na tom dostanem smyk tak nech sa tej trase vyhnem 🤪🤪😁😁
Dnes niekto na bike? ideálne na večer.
Dnes navečer niekto pojazd? Stredko niekde v lesíku?
Ziadna realna zena alebo parik? Bikerka? Co sa rada pozrie? *4*
Fakt ziadna Dama abo Parik? V zdravom tele zdravy vzduch *3*
Začína sa otepľovať, kto už začína jazdiť?
Aj ha už sa chystám a moc sa tesim,rad by som našiel nejakú milu zienku alebo párik
Rád jazdím na bike s holou riťou...*22*
Ja pravidelne nale na železnej studničke honievam ked som na bajku. Ked je teplo a fyzicka aktivita tak to proste musi ist von:-D a obcas sa vyzleciem cely z cyklodresu aj ked je to komplikovanejsie ale na zeleznej su take drevene altanky a uz som tam takto par krat pohonil :-P
Nema chut niekto zajtra na prijemny vyjazd a prijemnu zastavku, spolocna honka ?
Nájdem tu aj ženské pohlavie na spoločný výlet …často bicyklujem v okoli PK
Tiež tadiaľ jazdievam. Rád by som sa pridal alebo aspoň prišiel "fandiť " 😊
Ja sa tiez pridam, ked niekto pojde smer Zelezna studienka - Biely kriz - Mlay slavin - Kacin... Dajte vediet...
Vidim že niesom sám co obcas pohoni v prirode. Mal som jednu známu a s tou sme to častejšie praktizovali.
A znama uz nie je dostupna? Bolo by prijemne uvolnit sa v spolocnosti bajkujucej Damy *4*
ee bohužiaľ nie,odsťahovala sa mimo Slovenska. Obcas ked príde sa stretneme,ale to je len zriedka
Ale určite ze áno:-) je to občas perfektné sa takto uvoľniť. Občas by aj partak bodol 😉
Ked som na biku v Karpatoch vzdy si ho vyhonim
Idealne by bolo najst Bi Bikera na spolocne......
Dosť často... len nie v okolí Pezinka. 😁
Áno, takmer vždy si po riešim pretlak v gatiach
Až traja? *17* tomu neverím. Myslel som, že to bude vyššie číslo
Fuha lákavé, teraz iba behať chodím