Jak vybrat klub

Nejlépe Praha a okolí

Ahoj.
Partner přišel s tím, že bychom mohli zkusit swingers. Nejsem proti. Pročetla jsem toho hodně a pořád nevím kam.
Jsme 34 a 40, normální, 170/63 a 192/89.
Chceme čistotu a na začátku jen koukat a věnovat se sami sobě. Uvidíme, kam se to pak posune.
Takže, kde je to čisté, příjemné, v pohodě, kde se dá koukat, aniž bychom byli jak na nádraží :). Příjemné prostředí a stejně tak návštěvníci? Diky
Ahoj, začínali jsme stejně jako vy. Nejdřím jsme se chtěli podívat, jak to na swingers chodí a nechtěli jsme hned výměnu. Bohužel jsme si jako první klub vybrali Bunkr a to opravdu nedoporučuji, byli jsme rozhodnuti, že už sw nikdy. Po nějaký době jsem sebrali odvahu a zkusili Paradiso, to bylo úplně něco jinýho, ani ne tak prostředí, ale hlavně složení a úroveň návštěvníků. Do třetice jsme navštívili Fantasy, to nám vyhovuje nejvíc a už jsme ho navštívili nekolikrát.
Zajímalo by mě, proč ty minusy...
Mě ani ne :-D
Pokud dá někdo mínus místo toho aby vyjádřil svůj, třeba i odlišný, názor tak mě to nezajímá
Kdyby se vám chtělo cestovat, tak Přerovská 3, má na programu semináře a asi je vo tu zdravovědu zájem. A nebudu hodnotit klub, to ať si každý udělá obrázek. Do hodně klubů se vracíme a do tohohle taky. Majitel je neskutečný blázen.
Přerovská? To nevím co je ani kde to je. Nějaké bližší info?
Podívej se na nick sw-trojka, nebo www.swingers3.cz
Pro nenáročné Desire, pro postarší Paradiso, pro lidi co mají rádi pozlátko Fantasy, pro ujeté Bunkr:) A pokud nejčistší a jenom se v klidu koukat, pro začátek? Tak určitě Fantasy. (szerkesztett)
Naprosto skvěle ,stručně a trefně popsané. Navštívili jsme všechny zmíněné kluby, některé několikrát a máme stejný názor. Každý klub je jiný a najde si svojí klientelu.
Ano a fanatičtí zastánci Desire ano, honem, dislajky. Schválně, jestli jich budeme mít nejvíc!
Smithovi, to jste si pěkně naběhli, zatím tady fanaticky laikujete jen vy a vám podobní, dislaik tu není jediny😂.
Ahoj, za nás bych doporučil Fantasy. Byli jsme s manželkou i v Paradisu, ale nakonec chodíme jen do modrého F. Klidně více do zpráv. 😃
Ahoj, jj Desire byla i naše první volba. Konkrétní téma seznamovací párty. Příjemné prostředí i lidé kolem. Jak klienti, tak personál. Takže za nás, velice příjemný zážitek
Také máme s Desire, velice dobrou zkušenost, krásné prostory a příjemní lide.
Díky, je mezi nimi nějaký velký rozdíl? Všechno, co jsem četla nebylo moc aktuální. Jen pár let zpět.
Desire cluub zkus ....podivej se na stranky