My chodíme doma s manželkou nazí stále, pokud nemáme návštěvu . . .
Ahoj z bejvalou u které jsem bydlel tak tam jsme chodili nazí pořád i její dospívající dcera ale pro mě to byl trest že začátku pořád my stalo ale za cas jsem si zvykl
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Jelikož už áme dítě z domu tak přes léto jedině nazí,máme rd takže i na dvorku.Pokud příjde návštěva tak se oblékáme a zimě pokud je doma 22st jsme nazí ale letos díky naší vládě(18st) budeme mít dvoje tepláky
Ja jsem se naucil spat nahy a vrele doporucuji
Jj, spát nahý je super, když jsem přes noc mimo svou postel a musím spát v tričku a slipech boxerkach není to už ono. Manželka se také naučila a teď nechce jinak!
Miluji nahotu. Doma povětšinou jsem celou dobu nahý. Nahý vykonávám i všechny domácí práce. Jen občas se přiobléknu a vezmu na sebe pánský tanga. Jinak nahý i spím.
Nejradši nahý. V domě nejsou záclony , a to mě baví nejvíc :-)
já jelikož jsem sám tak furt, jakmile zavřu dveře ihned do naha a v prací jako řidič kamionu tak taky jakmile zastavím na pauzu hned se umeju a jdu pak v autě do naha .. a nahý samo i spím .. celý rok .. na nuda jsem ještě nebyl ale rád bych zkusil .. kdyby se nějaká duše našla a šla se mnou ... rád bych vyzkoušel ... a někdy když stojím někde sám na opuštěném parkovišti a potřebuji na WC a nikde nikdo i ven chodím nahý ...
Chodíme doma nazí i na zahradě jsme u bazénu nazi je uvolnění i navzájem vzrušení.
Jasný, je to zdravý! Ale samozřejmě ne před dětma
Ano, máme nahotu moc rádi. Když je chladněji, nebo je u nás návštěva, tak se oblékneme. Ale v noci spíme nazí celý rok.
Když je horko, chodím jenom v trenkách a případně v tričku. Nevadí mi spát nahý, ale přes den to s nahotou nepřeháním.
V létě často.. Je to ulevující. V zimě a chladných dnech ale na sbe hážu rovnou nějako teplou mikinu..
Kdyz jsem doma nahy, chybi mi kapsy, vzdycky tam mam hafo veci:-)
Tak by se tchán juknul, no
To já bych se rád děsil celé dny 
Přemýšlím jak sám bych reagoval... 
Chci být tvůj tchán
Chci být tvůj tchán
A co budu dělat s erekcí ? 
To bude ostuda
To bude ostuda
Sakra, to je výzva, to se musí vyzkoušet
V létě sem na Hostivaři na nuda celkem často.
Opálit moudí
V létě sem na Hostivaři na nuda celkem často.
Opálit moudí
To by šlo...
Teď koukám, že i ja mám polštářek
Budu ležet na břichu
Teď koukám, že i ja mám polštářek
Budu ležet na břichu
No, v Tricho případě bych taky chtěla bejt její tchán. :-)))))
Jasně že bez oblečení. Jak to jde, hned jsou hadry dole.
Ne nechodíme, většinou jen chvíli po sexu
Snad se nezeptam blbě, proč chodíte doma v ponožkach ?
Proč nenechat alespoň doma nohy "dýchat" a odpočinout.?
Nic proti ponozkam, do bot, ven...je též nosím, ale nosit je i doma je pro mne naprosto nepřijatelné. Celý život chodím doma bosky
Proč nenechat alespoň doma nohy "dýchat" a odpočinout.?
Nic proti ponozkam, do bot, ven...je též nosím, ale nosit je i doma je pro mne naprosto nepřijatelné. Celý život chodím doma bosky
Od tý doby, co jsou u nás dospívající děti, tak ne. Nosím hodně volný a vykrojený krátký tílkový šaty. Když tu nejsou, neoblíkám se. Stejně tak Muž, ten mívá boxerky nebo trenky a triko. Není nic lepšího, když může bejt člověk nahej.
V létě ano, doma i venku na nuda.
Když jsem sám, tak to moc neřeším, takže ano, nahá snídaně nebo po večerní sprše večeře je u mě dost normál. Musím si dávat bacha při úklidu nezapomenout se oblíct, když třeba dávám odpadky za dveře na chodbu :)
A teda, bydlel jsem i v jednom minibytě, kde byla vlastní koupelna, ale společnej záchod pro asi 4 tyhle byty, a občas jsem chodil na ten záchod nahej, byl jsem línej se oblíkat a na chodbě byla i ve dne dost tma.
Když jem s někým, tak já bych to moc neřešil, ale je mi to blbý vůči ostatním, nemyslím si, že by o to úplně stáli. Nicméně občas se to stane, píš blbá náhoda než cokoli.jinýho, a pak na sebe prostě jdu hodit aspoň trenky a tričko.
A teda, bydlel jsem i v jednom minibytě, kde byla vlastní koupelna, ale společnej záchod pro asi 4 tyhle byty, a občas jsem chodil na ten záchod nahej, byl jsem línej se oblíkat a na chodbě byla i ve dne dost tma.
Když jem s někým, tak já bych to moc neřešil, ale je mi to blbý vůči ostatním, nemyslím si, že by o to úplně stáli. Nicméně občas se to stane, píš blbá náhoda než cokoli.jinýho, a pak na sebe prostě jdu hodit aspoň trenky a tričko.
Uplne naha ne, porad bydlim s rodici a bratrem. Kdyz je tepleji tak dlouhe triko po kolena a pod tim nic a kdyz je chladneji mam treba zupan. Pokud sem sama doma tak jsem naha. Spis zalezi na situaci.
Čauko... A brácha je v pohodě?
My chodíme a úplně normálka, nemáme s tím problém . . . spíše libujeme.
Celé léto když jsem sama doma..........
Proč ne? My to tak máme taky. Akorát že u nás vařím akorát já a Muž u toho opruzuje. :-)) Akorát s těma dětma už je trochu utrum.
Kecas, chodis i kdyz sama nejsi
Moc ne, pak nic neudělám jak je pan domácí doma
No prave :-D
Nejradeji doma chodim v pyzamu a slecna v leginach, samozrejme bez spodniho pradla Chrouste :-)
Doma chodím v domácích šatech a dle počasí přidávám svetřík nebo tepelné ponožky
To snad jsou erotické fotky s tématikou footfetish.
To snad jsou erotické fotky, zaměřené na feetfetish.
Já musím bosky a nejlépe v korkáčích. Přítel je na to úchyl 😊
taky je to nádherné, láska k těm botám umí být nezměrná
Já chci taky "tepelné ponožky"!
Já si je dokonce strikuju sama

Chodíte doma nazí???
Ikdyž je váš protějšek oblečený/á
Nebo si chozením nazí doma libujete