Masturbace v pokročilém věku

Zajímá mě, zda ženy v pokročilém věku také masturbují a jak často, zda jste na tom závislí? Zda raději masturbujete nebo souložíte?
Záleží co je pro tebe pokročilejší věk mě je 50 a vše si užívám
Ahoj, je mi 53 a honím si ho každé ráno a večer. Popravdě nemohu bez toho být. Problém je najít spřízněné duše pro společné předvádění, hraní a povídání o vlastních zážitcích. Přidá *24*se nějaký pár, žena?*4**49**277*
Plně s tebou souhlasím. Mě 61 a dělám si hezky každý den. Toužím dát dohromady partu lidí na společné honění a masturbaci. Je mi jasné, že je to jen sen.
Re.: Romiiii , včera ! Tak to je hustý příběh . 👍
Ja mám 44 a masturbujem takmer stále...neviem si predstaviť, keď som ráno v posteli, aby som si nenamasirovala klitáčik a krásne sa urobkala
mam 60 ahonim si ho kazdy den od stredy sa mi s nim hra manzelka az do soboty potom mame divoky sex fajka lizanie ,striekam jak striekacka a od nedele to ide odznova ak ho nemam nahoneni nemozem zaspat
Je mi 50 let pokud bych měla mluvit o sobě, tak toužím po sexu, sním o něze lásce i pohlazení, miluji doteky ,francouzské milování, ale i ráda si zahraju na dominu, miluji vášeň a každou minutu při milování neje že prožívám ale si ji i vážím, protože dnes ještě cítím touhu ale zítra se mohu probudit bez ní, protože si sakra uvědomujeme právě věk. Odpověď zní ano masturbuji několikrát týdně , pěkně se mi potom usíná,jindy mě to dovede ke vzteku, jak jsem v životě dopadla, když i na základní lidské potřeby chybí ten správný protějšek. Lepší masturbovat než se trápit. Ovšem je pravda, že spousta jiných žen v tomto věku jsou jako vyhaslé sopky, to záleží právě na každém konkrétním člověku, prostě někdo bez koření života nemůže být jiného to už otravuje a raději se vyspí, a o tom je náš život!
jsem mž 57 let a masturbuji několikrát denně různými způsoby. Jinak jsem nervozní a protivný. ženy které znám v ve věku 50-65 let, uvádějí ve většině že taky masturbují a polovina několikrát v týdnu, polovina jednou za táden či dva.
když čtu tuto rubriku,tak jse si musel jít vyhonit ocas.stál jak svíce.parádně jsem se vystříkal
ahoj ja mam 58rokov a masturbujem kazdy den je to fajn ked nieje s kym sexovat
Ahoj, mně 51 a honím pořád. Mamce 80 a taky. Občas koukneme na sebe.
ak ta to vzrusuje, mozes masturbovat aj predo mnou, drazdi ma sledovat, navyse zrelu zenu.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
jestli je to možné napiš mi na alkajdai@seznam.czvelice rádbych ji lízal.
velice rád bych jí poznal.neskutečně rádlížu zarostlékundy.velicf rád si hraji s takovou kundou.už si honím ocas jako každý den.v54 letech stříkám jako za mlada.
ahoj ! Je mě 60 a rád bych třeba tvojí známou poznal a něco s ní společně podniknul.. :-))) Prosím, jestli je to možné nech kontakt na sikulkalizal@seznam.cz. díky, Pepa
Dobrý den,
pokud by si nějaký chlap z Prahy, na věku nezáleží, chtěl pohonit s chlapem a má chuť, ať nechá vzkaz na: Frankolinni
Ahoj me uz 64 rad bych kamarada na vzajemny honeni, pekne se udelat oba vzajemne na sebe, ozvi se Martin
Ahoj taky bych moc rad kamarada na spolecny honeni vzajemne se vydrazdovat do vystriku klidne na sebe. Ozvi se Martin
lepsi dobre vyhonit jak spatne zasukat
tak to mas pravdu poznam to ,preto si to racej robim sama a mam uz 50 zatial mi to chuti
Krásne predstavy :) keď to zrelej žene chutí každý deň. Som na tom rovnako, ale chýba mi odozva, tak to potom tiež riešim sám... A baví ma to :)stále
mne je 37 let a diš mam chut na sex a to často a není skym tak si hraju mislim že natom nic špatniho není ještě že je sexshop tam maji zajimavich super hraček pro ženi
Chtěl bych vaši upřímnou odpověď. Moje žena tvrdí, že ženy souloží jen pro uspokojení mužů, prý jim to nic nepřináší? Je to pravda? Dominik.
na to znám lék.mam doma taky ledničku.abych ji donutil k větší snaze a aktivitě,tak když jsme byli sami doma,tak jsem si začal honit ocas.všude kde se doma v baráku pohla tak viděla že si ho honím.vše s patřičným komentářem.po krátké době sem tam pomohla,pak ještě častěji a po delším čase začla chodit na ostro a jen v lehkých šatech.přistihl jsem jí jaksi honí kundu.hned jsem jí vylízal a byla s toho supr šukačka.ted se drážděním provokujeme a v baráku šukáme kde se dá.je nám55a 53 roků.jsme spokojeni.
Dominiku tvoje žena tě opíjí rohlíkem, jsou ženy chladné, takovou doma asi vlastníš a jsou ženy vášnivé a ohnivé, Znají dobře jak orgasmy tak vášeň a umí si sex vychutnat.Takže Dominiku , hledej u své ženy vášnivé body a nebo přemýšlej kde děláš chybu ty. Zeptej se ženy po čem touží , které doteky jsou jí příjemné, mluv s ní o intimnostech , spousta žen se stydí vyslovit svá přání, tak ji pomoz a třeba se dozvíš kde ty sám děláš chybu!
jiste ze ne kdyz to jde tak to jde ja mam o16 let mladsi zenu a s ni tak 2 krat tydenne a tak masturbuju sj
koro kazdy den a to budu mit60
jo to není jen nevim kam psat diš si ženi hraji vibratori