Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Seznámit se na obdobných serverech je téměř nemožné... Ono i seznámení jinde je marne. Ženy, ktere za to stojí a jsou k něčemu, jsou zadané za chvíli, ty které jsou dlouho sami mají problém, ale vesměs taky jsou hned zadané, ikdyz se jim to během chvíle rozpadne, bo frnda je nedostatkove zboží a žena ji nedá jen tak někomu. Buď musíš mít prachy, nebo být hezoun, nebo mít Mega kladu. Jak jsi dělník s malým ptákem, ne moc hezky a menší, tak jsi v prdeli. Ale nelze to těm našim holkám vyčítat. Mají právo si vybírat... Mají od toho nástroj 😅
Podepsat,
klíč je v hlavě.
(30 znaků)
klíč je v hlavě.
(30 znaků)
Prachy, hezoun nebo mega kláda? Inu - každý má právo na svůj názor, a kdo se chce užírat, že nic z toho nemá, je to jen jeho rozhodnutí...
Kdysi před mnoha lety přišel do redakce jistého časopisu dopis: Milé Bravíčko, stala je mi taková věc a jsem z toho nešťastná. Rozešel se se mnou kluk, tak jsem se šla opít na diskotéku. No, objevil se tam kluk, vůbec nebyl hezký, k tomu malý, tlustý, normálně bych se mu vyhnula, ale byl na mě milý, snažil se mě přivést na jiné myšlenky a protože jsem byla opilá, tak nakonec jsme spolu skončili v posteli. Byl úžasný! A já jsem teď bezradná. S takovým klukem přece nemůžu chodit, ale na druhou stranu na něho nemůžu zapomenout, něco takového jsem ještě nezažila....
Odpověď: Rozhodnutí je vždycky jen na Tobě. Ale je obecná pravda, že právě kluci, kteří nejsou na první pohled atraktivní, jsou dobří milenci. Když už se jim podaří dostat se k nějaké dívce blízko, a mají o ni opravdu zájem, snaží se, aby byla spokojená, protože jen tak se k nim vrátí. Krasavci, kteří na sbalení dívky nemusí vyvinout téměř žádné úsilí, nemají důvod se tak moc snažit, protože když je holka opustí, bez problému si najdou jinou. Přemýšlej, jak moc je důležité, aby ti kamarádky záviděli hezkého kluka, nebo jestli jsou důležité jiné věci.
Kdysi před mnoha lety přišel do redakce jistého časopisu dopis: Milé Bravíčko, stala je mi taková věc a jsem z toho nešťastná. Rozešel se se mnou kluk, tak jsem se šla opít na diskotéku. No, objevil se tam kluk, vůbec nebyl hezký, k tomu malý, tlustý, normálně bych se mu vyhnula, ale byl na mě milý, snažil se mě přivést na jiné myšlenky a protože jsem byla opilá, tak nakonec jsme spolu skončili v posteli. Byl úžasný! A já jsem teď bezradná. S takovým klukem přece nemůžu chodit, ale na druhou stranu na něho nemůžu zapomenout, něco takového jsem ještě nezažila....
Odpověď: Rozhodnutí je vždycky jen na Tobě. Ale je obecná pravda, že právě kluci, kteří nejsou na první pohled atraktivní, jsou dobří milenci. Když už se jim podaří dostat se k nějaké dívce blízko, a mají o ni opravdu zájem, snaží se, aby byla spokojená, protože jen tak se k nim vrátí. Krasavci, kteří na sbalení dívky nemusí vyvinout téměř žádné úsilí, nemají důvod se tak moc snažit, protože když je holka opustí, bez problému si najdou jinou. Přemýšlej, jak moc je důležité, aby ti kamarádky záviděli hezkého kluka, nebo jestli jsou důležité jiné věci.
Jak píšeš za C) tak to je ono. Jak píšeš přesně, ale najít takovou je v dnešní době těžké najít.
Hlavní pointa je v tom, že se obecně nedodržují pravidla. Všichni totiž osluvují všechny, včetně těch, kteří se jasně vyjádřili, že nic nehledají
Pak to dopadne tak, že ikdyž je tady žena, která by se seznámit chtěla, napíše si do profilu, že hledá sportovně založeného sympaťáka, tmavovlasého, 30-40 let z okolí Plzně. V tu chvíli ji doslova zahltí nepřeberné množství zpráv typu: "Ahoj, je my sice už lechce přes 50 a mam trosku briško ale to snad neva. Rad seznamim napiš. Jsem Ostrava ale prijedu" - a přijde fotka plešatého strýčka... Nebo opačný extrém "Je mi 18 a jsem panic. Zaučíš?"
V tu chvíli i žena, která by měla pro seznámení potenciál rezignuje a pořídí si kočku.
Pak to dopadne tak, že ikdyž je tady žena, která by se seznámit chtěla, napíše si do profilu, že hledá sportovně založeného sympaťáka, tmavovlasého, 30-40 let z okolí Plzně. V tu chvíli ji doslova zahltí nepřeberné množství zpráv typu: "Ahoj, je my sice už lechce přes 50 a mam trosku briško ale to snad neva. Rad seznamim napiš. Jsem Ostrava ale prijedu" - a přijde fotka plešatého strýčka... Nebo opačný extrém "Je mi 18 a jsem panic. Zaučíš?"
V tu chvíli i žena, která by měla pro seznámení potenciál rezignuje a pořídí si kočku.
Bohužel, takto to je.
Tvá teze by dávala smysl za předpokladu, že by tohle byla seznamka... Seznamka tady má svou vlastní kategorii, ale to nikdo nerespektuje.
To je pravda, kdyz se tu zena chce seznamit a neumi filtrovat balast, tak je v mziku otravena. Vzdycky si rikam ale, proc ty zeny neoslovi nejakeho muze samy. Vsak je to jednodusi pro obe strany a uz snad zijem v moderni době. Nebo aspon ja neznam muze, ktereho by osloveni od zeny urazilo
Mám stejný problém, jako ty
Nevim, ale fakt by me zajimalo, co sis myslel pri delani sveho profilu. Teda pokud ses chtel opravdu vazne seznamit. Curak jako profilovka, nazvy galerii ze kterych zoufalost primo cisi. Fotky taky za me sileny, bez napadu. Postavu nemas buh vi co, tak bys na ni nemel jeste za kazdou cenu poukazovat. Zensky ve vysledku nejdou po postave, to bychom uz jako lidstvo vymreli. Pokud se teda extremne naposilujes a stanes se hezounkem, tak to na urcity holky platit bude. Nevim v cem tkvi tvuj um, kouzlo ci cokoliv cim ses zajimavej, ale tvuj profil v tomto formatu to nebude a taky mi prijde, ze evidentne nic nevis, kdyz mas opravdu curaka jako profilovku.
Asi máš pravdu, už jsem vyměnil profilovku. A tu galerii taky změním.
Nenechej se odradit komentáři , jsi mladej a máš určitě šanci , jen si prosím tě předělej tu profilovku , to fakt není lepidlo na kundy :-)
Asi se žádné nelíbíš, když ti nepíšou. Jseš mimo úroveň žen zde vyskytujících se. Přiber 50 kg, vytahni si gule až k podlaze a pak po tobě půjdou jak slepica po flusu. Čistá pravda.
😅😅😅😅 dik to jsem potřeboval slyšet.
Pravda to určitě není, takhle nevypadám a potkal jsem tu i hezké ženy , za 100 let asi tři, ale potkal :-)
Rozhodně jsi mě komentářem pobavil :-) Ale nepleť mu hlavu, třeba je to dobrý amatér.
Rozhodně jsi mě komentářem pobavil :-) Ale nepleť mu hlavu, třeba je to dobrý amatér.
Tvl Mišáku ! Neboj nejsi jediný, já se tu také neseznamuji :-)
Ale pokud tvůj zájem o seznámení i po těch letech trvá, tak bych ti doporučil následné změny.
Změnil bych profilovou fotku, přirození není správná volba, to bych si nechal až na vyžádání do soukromých zpráv .
Vymazal bych z profilu fotky žen , nebudí to dobrý dojem, když vystupuješ jako single.
Změnil celkově galerii , což znamená, že bych se pokusil navodit na fotce příjemnou atmosféru a ne koupelnu ze 60. let Myslím, že často je lepší mít tam jen profilovku kde člověk vypadá normálně .
A nakonec bych se na profilu vyjádřil tak nějak jako dospělý muž co přesně hledám ....
Ale pokud tvůj zájem o seznámení i po těch letech trvá, tak bych ti doporučil následné změny.
Změnil bych profilovou fotku, přirození není správná volba, to bych si nechal až na vyžádání do soukromých zpráv .
Vymazal bych z profilu fotky žen , nebudí to dobrý dojem, když vystupuješ jako single.
Změnil celkově galerii , což znamená, že bych se pokusil navodit na fotce příjemnou atmosféru a ne koupelnu ze 60. let Myslím, že často je lepší mít tam jen profilovku kde člověk vypadá normálně .
A nakonec bych se na profilu vyjádřil tak nějak jako dospělý muž co přesně hledám ....
Dik za komentář. Zkusím to. A uvidíme.
Ja bych si dovolil oponovat v tom nazoru, ze fotky zen v galerii nebudi dobry dojem na dalsi zeny.
Da se rict, ze pri setkani nekolika, ruzne dulezitych, faktoru, muze byt takova galerie i tim, co jine zene prevazi misky rozhodovacich vah na tu spravnou stranu*.
Tyto faktory jsou ruzne.
Stylem nafoceni pocinaje, pres objekt na danych fotkach, konce konjunkci Venuse a jiste nejmenovane slavne planetky, ktera je vsak jinak naprosto nezajimava, kdesi uprostred souhvezdi Andromedy.
*pozn. aut.: Vysvetleni, ktera je ta spravna strana, neni obsahem tohoto komentare. Nasledne dotazy k tomuto tematu jsou tedy bezpredmetne, podobne jako zivotni uvedomeni zizaly nachazejici se v zobaku spacka obecneho, ktere by se dalo shrnout ve smyslu “Mam ja to dneska smulu”.
Da se rict, ze pri setkani nekolika, ruzne dulezitych, faktoru, muze byt takova galerie i tim, co jine zene prevazi misky rozhodovacich vah na tu spravnou stranu*.
Tyto faktory jsou ruzne.
Stylem nafoceni pocinaje, pres objekt na danych fotkach, konce konjunkci Venuse a jiste nejmenovane slavne planetky, ktera je vsak jinak naprosto nezajimava, kdesi uprostred souhvezdi Andromedy.
*pozn. aut.: Vysvetleni, ktera je ta spravna strana, neni obsahem tohoto komentare. Nasledne dotazy k tomuto tematu jsou tedy bezpredmetne, podobne jako zivotni uvedomeni zizaly nachazejici se v zobaku spacka obecneho, ktere by se dalo shrnout ve smyslu “Mam ja to dneska smulu”.
Tak samozřejmě oponuješ správně :-)
Ale všeobecně to bylo namířeno k zakladateli, nechtěl jsem to pitvat.
Víceméně když uděláš stylovou fotku s pěknou ženskou tak to může v jistých ženách vyvolat chtíč bla bla bal . Máš snad ten pocit, že by autorova galerie odpovídala tvým faktorům ?
Ale všeobecně to bylo namířeno k zakladateli, nechtěl jsem to pitvat.
Víceméně když uděláš stylovou fotku s pěknou ženskou tak to může v jistých ženách vyvolat chtíč bla bla bal . Máš snad ten pocit, že by autorova galerie odpovídala tvým faktorům ?
Ne, protoze zminena konjunkce nastane znova az za 62 365 let. Minuly ctvrtek ji promeskal
Nezlo se, ale v tvém případě ani galerie nepomůžou... v tvém případě by bylo lepší tam nemít žádnou fotku.
Ale jinak přeji hodně úspěchů při hledání .
Ale jinak přeji hodně úspěchů při hledání .
Dik zkusím. To změnit. Uvidím
Za me, naprosto odpuzujici je tan naplneny kondom moci...fuj
(szerkesztett)
Ale dosáhl zvýšeného zájmu o profil :) negativní reklama, taky reklama :)
No to je pravda, ted je tak navštěvovaných jak nikdy předtím
Jo jo dik. Zkusím. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Povazovat to tu za zoznamku je velmi frustrujuce. Mas dve moznosti: nesnazit sa tu zoznamit, je tu kopa inych zabaviek, alebo ak sa chces zoznamit, tak sa skus niecim odlisit od ostatnych profilov. Lebo muzov hladajucich zenu je viac nez zien hladajucich muza a to ma iste dosledky.
No to věřím
, nečekám že si budou ozývat spoustu ženských 
, ale popravdě jsem myslel že třeba najdu nějakou na občasný sex aspoň 
No to máš pravdu a proto mám na profilovce svého ptáčka
Nj, po 5 letech od registrace začínáš pomalu chápat, jak to chodí na internetových seznamkách...
No to jsem pochopil už dávno. Jen bych chtěl vědět, jestli jsem jediný.
Nejsi jediný... Nevím jak kde, ale třeba Plzeň a okolí je tady na seznámení zabitý.
To víš že nejsi 😀😀😀😀.
Pockej si az bude treti a ctvrte pohlavi uredne uznavano a budes mit vice moznosti co zkusit

Jsem tu jediný????
Jsem tu snad jediný?