Nuda pláž Jižní Čechy

Nuda pláž

Dobrý den je tu nějaká aktivní nuda pláž v jižní Čechy děkuji za odpověď
Ahoj, byl jsem (se ženou a dětmi) o víkendu dvakrát na Cepu1. Byli jsme tam po hodně dlouhé době, dřív jsme jezdili na Cep2. Kupodivu jsme našli prázdnou plážičku k nahocení - kousek od chráněného ptačího útesu, tak to bylo skvělé. Teď o víkendu se tam chystáme znova. Poradíte, prosím, někdo místo, kde by byli naháči v převaze na textilákama? Bohužel tam nejspíš nebudem na kole, takže s dětmi je náročný obcházet velký kus pískovny... Díky za tip :)
Chceme navštívit Jižní Čechy a budeme též rádi za tipy na nuda koupání.Je prosím také něco kolem ČB nebo Krumlova?Zajedeme asi i na ty Vlkovské pískovny.Rádi sdílíme s někým nahotu.
Chystám se na Vlkov o víkendu, můžu vás doprovodit
Zdravím. Je tu někdo, kdo chodí na Cep 1 a měl by zájem o setkání s 18 letým? Jsem otevřený jakékoliv erotice
Za mne taky Vlkov, tam je fajn, pekna voda, fajn lidi
Ahoj, můžu se zeptat jak to tam vypadá, příští týden se na Lipno chystáme, díky.
Vlkov, pískovny u Veselí nad Lužnicí. Pak byla v Třeboni, ale to nevím.
Zdravím naháče,Třeboň funguje dobře,ale převažují naháči vyššího věku.My máme nejraději Cep 1,ale poslední leta nám to občas kazí textiláci.Jeden den spousta naháčů,přijedete za dva dni a nejlepší místa zabraná plavkáči. Na Vlkově jsme již několik let nebyli,vadila nám vysoká koncentrace divných lidí,někteří se více,či méně úspěšně maskovali v křoví.Při naší poslední návštěvě se dokonce jeden pán snažil nenápadně fotit,nebo točit telefonem.