Ahoj, mal by som záujem sa zúčastniť na párty ak by to bolo reálne.dakujem.
Ahojte v lete sa bude konať swingers party. Kto ma záujem správa. Je tam poplatok. Viac v ss dakumem
Ahojte Nevie niekto o saune v KE v štýle Palma? Ak áno kľudne súkromnú správu
Ahojte,ja viem poskytnúť free priestor cca 43stvorakou na swingers ak by bol záujem,miesto je cca 25km od Košíc skoro na "samote"
8.12.23 je voľný termín...priestor je nový, čistý, som majiteľom...takže vstup free,spálňa +posteľ manželka, kúpeľňa +wc a vaňa, prístrešok + zavesna sieť/ hojdačka, veľká miestnosť +kuchyňa, stôl, rozťahovací gauč, TV,hudba, internet....kto ma záujem alebo nápad, tak píšte
Organizuje sa nieco? :) :) ;) :) :) :)
Ahoj ja som Kajo, nevieš o nejakej swingers v KE?
Nemyslim že v Ke niečo bude.veĺa kecov
Aj mna by to zaujimalo, ci sa nieco deje na vychode:)
Ahojte vseci, vie mi niekto povedat kde na vychode SK mozem najst swingers clubs?
Sam muz sa zucastnit nemoze? diskretny normalny a rad zplati ak treba
Tak čo swingers? Bude niečo? Alebo stále iba chcete?
Ahoj pokiaľ je možne tak veľmi rád by som sa pridal na swingers
Pár na dnes večer z Ke, Po sa nenájde? Správa
Ak po čase ešte hľadáte pridal by som sa, aj túto sobotu ak niečo bude. Dskujem
Skoda ze tak daleko my sme levice radi by sme nieco skúsili ja mam 30 pritaleka 48 fotky pošlem
Rád by som ta chcel pridať a len môžem byť aj single
Ano radi prideme sme z michaloviec
Sex113 , boli ste vcera v Palme ?
(szerkesztett)
Dnes niekto sauna Palma ? Nápis
Skoda, ze Sauna Palma zrusila prevadzku. V Kosiciach sa uz nieco podobne ako v Saune Palma nenachadza?
Skoro každú stredu sa niečo podobné odohráva v saune Palma.
skoda ze uz je zavreta ta sauna :/ vie niekto nieco podobne v ke, alebo na vychode co bola sauna palma?
(szerkesztett)
Nič podobné ale v klasickej saune sa dá tiež nenápadne poflirtovat. Rád chodím v Prešove, sem tam zažijem aj vzrušujúce situácie :)
No tak to by aj nas zaujimalo ze kde v presove, lebo dnes vecer sa chystame bud PO alebo KE
Kde v Prešove? V ktorej saune?
Stredu o kolkej? Čo vsetko tam je?
Ahoj ako ti chodi v palme ? Vies mi dat blizsie info chcem tam ísť v stredu 1 krat
Ahojte radi prídeme podobné akcie máme radi
Ja by som tiež chel vyskúšať taku swingers..:)
S priatelkou urcite radi.. Sme z ke
Kto ma vazny zaujem nech nam napise do posty
Ahoj, mal by som záujem zúčastniť sa na párty ak by to bolo reálne.dakujem.
Napísať do pošty? Máte skupinové nastavenie súkromia...
Ja by som v KE siel, len nie sam, citil by som sa dost divne. Ale zo zien, ktore poznam v KE, ziadna na to nema gule ;))
Chlapov už teraz veľa? Lebo záujem by bol .....o tom niet pochýb .
aj mňa by to zaujímalo, že kde? a čo všetko to obnáša? ďakujem
Ahoj,
nás čisté swingers neláka, ale aj tak by ma zaujímalo, ako vám to dopadlo. Teda či sa vám to podarilo zorganizovať a ako to šlo.
(To čo robíme my je skôr niečo na štýl upper floor. Mix BDSM a sexu/swingers. Ale to sú menšie akcie, tak pre 4-5 párov. Pre tých čo nepoznajú Upper floor: https://www.kink.com/channel/the-upper-floor).
Mám pocit, že tu na východe je veľmi ťažké zohnať ľudí na čokoľvek. Väčšina sa vie uvoľniť len ná pár hodín nie na víkend, prípadne sa chcú stretnúť "diskrétne" v štvorici, nie na nejakej akcii. Zvyčajne sme pol na pol východ/západ aj pri takom počte :-D. Ale zase, to čo robíme je dosť špecifické a my si vyberáme...
nás čisté swingers neláka, ale aj tak by ma zaujímalo, ako vám to dopadlo. Teda či sa vám to podarilo zorganizovať a ako to šlo.
(To čo robíme my je skôr niečo na štýl upper floor. Mix BDSM a sexu/swingers. Ale to sú menšie akcie, tak pre 4-5 párov. Pre tých čo nepoznajú Upper floor: https://www.kink.com/channel/the-upper-floor).
Mám pocit, že tu na východe je veľmi ťažké zohnať ľudí na čokoľvek. Väčšina sa vie uvoľniť len ná pár hodín nie na víkend, prípadne sa chcú stretnúť "diskrétne" v štvorici, nie na nejakej akcii. Zvyčajne sme pol na pol východ/západ aj pri takom počte :-D. Ale zase, to čo robíme je dosť špecifické a my si vyberáme...
Tu stojí otázka či sa na východe vôbec niečo reálne dá zorganizovať🤌
Dá, prečo by sa nemalo dať.
Ja ako problém vidím skôr to, že 90% ľudí tu nemá čo ponúknuť, ale zato ich očakávania...
Nehovoriac o tých, čo si víkendovú swingers akciu pletú s stretnutím sa niekde na hodinu (prípadne AŽ na jeden večer), lebo zdržať sa tam dlhšie je pre nich strata času.
Z pohľadu človeka, čo robí nejaké akcie by som povedal, že nájsť ľudí čo si vedia pár krát ročne spraviť čas na celý víkend, majú čo ponúknuť je vcelku fuška... Ale ak sa podarí dať dokopy tých správných ľudí (čo sú u nás zásadne páry, lebo neberieme ľudí čo sú single bez ohľadu na pohlavie), tak sa to úsilie viac ako vyplatí ;-)
Ja ako problém vidím skôr to, že 90% ľudí tu nemá čo ponúknuť, ale zato ich očakávania...
Nehovoriac o tých, čo si víkendovú swingers akciu pletú s stretnutím sa niekde na hodinu (prípadne AŽ na jeden večer), lebo zdržať sa tam dlhšie je pre nich strata času.
Z pohľadu človeka, čo robí nejaké akcie by som povedal, že nájsť ľudí čo si vedia pár krát ročne spraviť čas na celý víkend, majú čo ponúknuť je vcelku fuška... Ale ak sa podarí dať dokopy tých správných ľudí (čo sú u nás zásadne páry, lebo neberieme ľudí čo sú single bez ohľadu na pohlavie), tak sa to úsilie viac ako vyplatí ;-)
super je akcia 4-5 parov len problem ich zladit
Uz sa nam to podarilo sme 3 pary a 1 muz.. stretavame sa pravidelne a radi by sme este jeden par pribrali...
Zatiaľ sa nám to darí, aj o týždeň ideme 4 páry. 
Ale áno, páry ktoré sa vedia chovať, nechcú len diskrétne stretko doma, majú radi BDSM/swingers ... sú skôr výnimka. Viac ľudí sa nám podarí nájsť cez kamarátov, ako tu
Skôr bola problém koróna, lebo na poslednú chvíľu už nenájdeš za daný pár náhradu. Ale to sa nám stalo počas koróny len raz, takže pohoda.
Ale áno, páry ktoré sa vedia chovať, nechcú len diskrétne stretko doma, majú radi BDSM/swingers ... sú skôr výnimka. Viac ľudí sa nám podarí nájsť cez kamarátov, ako tu
Skôr bola problém koróna, lebo na poslednú chvíľu už nenájdeš za daný pár náhradu. Ale to sa nám stalo počas koróny len raz, takže pohoda.
boli ste už na swingers party ?? ? ............................
od organizátorov sme sa pýtali, či vedia ....a samozrejme raz začať treba, keď nevyskúsaš nevieš
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
a babu mas?
Dobrá otázka....... 😁😁😁😁......

Swingers párty Košice
Ahojte všetci.