Po třech letech

Po třech letech

Tak přátelé, jak jsem psal v jiném okruhu otázek, tak jsem napsal, že po našem 11 letem vztahu mi manželka dala naposledy před 3 lety. Na to jste se mi někdo vyjádřil, v pohodě, ale nyní zní otázka jinak... Řešil jsem to klasický, tj ruka a umělá prcina. No jo, ale průšvih!!! Dnes v noci k sexu doslo. KONEČNĚ!!!!! Ji jsem ( dle pohybu, znaků těla, slabě její ejakulaci) udělal jazykem a prsty 2x. No jo ale pak to nastalo....zasun. Katastrofa!!!! Bylo to jak do hrnku s teplou vodou. Ani předložka se mi snad neprehrnovala. Stenala, ale já se ani po hodině neudělal. Jako tohle jsem fakt nečekal a to jsem si to nedělal dva dny! Čím si myslíte, že to je? Nemá ji třeba vytahanou od milence, který má mega ptaka? ( Já 14.5 cm.) fakt divný... Už se mi snad do ní ani nechce 😱
Kopni ji do prdele a najdi si novou co ji bude mít úzkou a bude ti dávat častěji. Co to je za nesmyl 3 roky bez sexu???
Brasko to bych udělal už dávno, ale je tu větší věc než prcani - Malá princezna, která za tebou prijde, že nerozumí úkolu z vlastivědy... Jsi.li táta, tak to nedokážeš opustit!!!
Tak si najdi milenku. Ale takhle to fakt nejde
O mě ženy moc nestojí, začnu to řešit profesionálkou.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Asi je to opravdu o snaze ženy... Ony cvikem muslicku umí upravit, ale my velikost ne 😅😅.
Hezké a hlavně vtipné teorie o vytahané vagíně, tomu péru bych moc nevěřil, ale může si třeba sedat na velkou dýni , když nejsi doma. Kecám blbosti, stejně jako ostatní. Zkoušel jsi se zamyslet nad tím, že to může být tebou , myslím jako v tvé hlavě. Mně se třeba stalo to, že jsem se horko těžko udělal s krásnou ženou, jak se občas ve filmech používá, s takzvanou desítkou. Prostě to byla blbka, já si myslel , že to půjde , ale mě vnitřně odpuzovala tím svým intelektem atd. Tak třeba už si na ten sex tak dlouho čekal a při té dlouhé cestě čekání ti proběhlo určitě spoustu myšlenek ...
Ahoj,

souhlasím. Taky si myslím, že je to o hlavě.
Jako v hlavě je, že jsem se tam placal, jak nudle v bandě? 😅😅😅😅
Nebo má doma nějakýho velkýho uměláka? Protože pokud by 3 roky neprcala nebo nepoužívala nějakýho uměláka tak musí bejt těsná jak panna *24*
Jako máš pravdu, má tam dva bejky! Jeden silikon cca 20 a druhý růžový tvrdak cca 25.... A jsme doma... 😅😅😅. Ale šířkou ode mě nevymykaji!
Jako obdivuji tvoje nervy , mít doma babu co mi 3 roky nedá a dělá si to jen umelákama tak letí z baráku natotata*24*
Spíš já... Barák je na ní, okolní polnosti a zahrady a luka na me 😅
Abych pri tom hledání náhodou spíš pod postelí ale nenašel ne umelaka, ale zivaka 😅😅😅😅😅
Nebo mě ještě napadlo, jak jsem za ty roky zvyklý na těsnou ruku, těsný silikon, tak teď jsem řiti.
Je to možný no. Baví se o dalším dítěti, tak třeba proto se uvolila se se mnou vyspat.
No a nebo už má naštěkáno v boudě od jinyho a teď jen připustila ať si taťka ty.
Tak třeba třeba budeš ještě párkrát přípuštěn
Když je zvyklá na většího, menší má problém se třením v ní!!
Proto někteří chlapi sem tam skusí stejné pohlaví. Milenka by byla ohrožení jejich vztahu, který třeba probíhá jinak dobře. (szerkesztett)
Pokud nějakou ženu máš,tak ji opravdu lituju.
Jako v čem? Já ji nic za ty roky nevycitam, bo není co, hezy ji udělal. Udělám ji co na očích uvidím, nechápu co je na mém dotazu špatného,,???
Ale já ji nikdy okolnostě okolo mého,, péra,, nesděloval 😅. S tím my kluci nic nikdy neuděláme!!! Ona je baculina, ale krásně voní a má krásna ňadra....pánové, ty bych vám přál!!!! A prdelka??! Co si pamatuji tak úžasná!!!! Teď jen k lizani - po těch letech.