Zkušenosti z ordinace

svěřte se se svými zkušenostmi

Na toto téma mě navedla pacientka, která zažila otřesnou historku na gynekologii. Nechali ji obnaženou a přivázanou ve třmenech gynekologického křesla, zatímco ve vyšetřovně dva řemeslníci montovali nové lamelové závěsy do okna. Svůj rozevřený klín jim vystavovala přímo, protože křeslo bylo otočeno k oknu. Doktor i sestra si klidně odskočili na kávu a ji ani nezakryli. Dívce bylo 21 a údržbáři si mohli oči vykoukat. Postižená dokázala přesně vylíčit své pocity od strašného studu až po zvláštní typ vzrušení, hraničící s exhibicionismem.
Určitě se podobných příběhů najde mnoho a mohou zajímat více lidí. Z vlastní zkušenosti gynekologa mohupopsat několik případů, kdy samotné vyšetření skončilo orgasmem pacientky. I když většinou převládá naopak stud a křečovitost. Je na lékaři, aby dokázal pacientku uvolnit, aby vyšetření bylo bezbolestné.
.......tak tomu by asi uvěřil jen velký naivka.......
Mám doma krutou výchovu a tak mám často zmalovaný zadek rákoskou. Jsem na to už zvyklá a tak jsem si neuvědomila, že mám půlky jak zebra, ale ve fialové barvě. Jako naschvál jsem dostala předvolání na sportovní lékařství. Bohužel došlo na to, že jsem se musela svléknout jen do spodního prádla. Protože obvykle nenosím žádné, tak jsem měla jen tanga (jiné kalhotky ani snad doma nemám). Teprve v okamžiku, kdy jsem stahovala džíny, jsem si připomněla , že jsem se takhle musela svlékat před třemi dny kvůli výprasku (na holou). Málem jsem omdlela a ztuhla, že jsem nebyla schopna udělat krok. Teprve na několikeré vybídnutí jsem se plížila přes ordinaci, skrývajíc pruhy na půlkách a celá červená hanbou. (Bylo mi asi 17) Naštěstí si toho doktor nevšiml, ale sestra ano a při odchodu mi špitla. "Tatík to s tebou asi nemá lehké!" Místo, aby mě politovala.
Moje zase přišla od mladého doktora co jí kontroloval jestli nemá na prsou bulku nebo nádor celá vzrušená,má velký pěkný kozy a říkala že se s nima spíš mazlil.tak jestli taky mrdali nevím,ale je to klidně možný protože řekla že taky se jí roztáhly stehna ale prej jen trošku?
ahoj vsem ja mam vzrusujici zazitek z me ordinace,prisel ke me mladik 16let a mel problem vyrazku na penisu,rekl jsem mu at ho teda vynda a vyndal pekny dost velky penis,vzal jsem si rukavici a penis jsem vzal do ruky aten se hned postavil,rekl jsem mu ye je to od sinic z koupaliste aze bude muset mazat masti kterou mu dam a on at mu ho tedy namazu aby vedel jak,nanesl jsem mast azacal ji roytirat hlavne po zaludu ktery mel postizen nejvic po par tazich mladik zastenal a nahle masti bylo mnohem vic,krasne striknul azacal se omlouvat alre ja mu rekl ze se nic nedeje v tomto veku se to stava,a tak jsem nechtic vyhonil pacienta...
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
nevim, co te na tom tak stve jen jsem pomohl mladikovi od vyrazky jsi asi dost velkej puritan co ty jsi asi ani v zivote neonanoval ze,mel bys zacit asi ti leze semeno do mozku...
nedavno jsem byl na prohlidce prostaty,doktor me dal kleknout a provedl vysetreni pri kterem se mi stalo ze mi ztvrdnul penis,doktor nic nerekl natrel mi ho gelem a v klece jak jsem byl mi ho zacal honit,nereagoval jsem a pekne drzel bylo to velmi prijemne...
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Zažila jsem jednoho chlíváka obvoďáka. Jeho specialitou asi bylo vyšetřovat konečník. Přišla jsem k němu asi ve dvaceti s chřipkou a on mě donutil svléknout od pasu dolů a s holým zadkem kleknout na vyšetřovací lehátkoa opřít se o lokty. V takové ponižující pozici mi roztáhl trochu stehna a pak mi zabořil prst do zadku. Zdálo se mi to jako věčnost, co se mi vrtal v konečníku. Jenže mu to nestačilo a já musela na záda a pokrčit roztažené nohy, aby mi mohl zase strčit ukazovák do konečníku a levou rukou mi ojížděl podbřišek.Vzpomněla jsem si na svůj zážitek na lyžích a hlavně na krásného doktora a ke své hrůze jsem celá zvlhla vzrušením. Nejraději bych nebyla, ale ten senilní doktor to uviděl. Snaživě mi začal štěrbinku otírat tamponem, ale jak mi jezdil po poštěváčku, tak mě ještě víc vzrušoval.Chtěla jsem se vymluvit, že musím jít hned čurat, ale on se nedal odradit od mého "trápení". Zavolal sestřičku a nechal si přinést uretrální cévku a klidně mě vycévkoval. Styděla jsem se ještě víc, jak mi rozevíral moje závojíčky a hledal tu správnou dírku. Celá propocená a zahanbená jsem prchala z ordinace a už tam víckrát nešla.
Zažila jsem trapas na lyžařském kursuv druháku s gymplem. Jel s námi mladý doktor a všechny holky jsme na něm mohly nechat oči. Jenom já jsem asi třetí den dostala ukrutné bolesti břicha. Představa, že by mě měl prohlížet byla nesnesitelná, i když jsem byla také do něho zamilovaná. Bolesti však neubývaly a naopak to bylo pořád horší. Nemohla jsem se ani dotknout břicha. Marně jsem se snažila to vyležet v posteli. Spolubydlící mě posílaly k doktorovi, ale já pořád otálela. V 10 večer jsem to už nemohla vydržet a odvážila se za doktorem na pokoj.Holky ho musely sehnat dole v baru boudy. Naštěstí přišel sám a ne s kantory, kteří si tam chodili s ním popíjet. Dokud se jen vyptával a nechal mi změřit teplotu, tak to šlo. Ale v okamžiku, kdy prohlásil, že se na to tedy podívá, tak jsem zrudla jak pivoňka. Nezbylo mi než mu ukázat bříško a položit se na postel s pokrčenýma nohama. Zlehka mi prohmatával bříško a já cítila, že už nebolí, ale vzrušují mě jeho dotyky.Zrovna, když jsem se už přestala stydět, tak mě zdrtil příkazem, abych si sundala i kalhotky.Neochotně jsem se celá rudá obnažila. S hrůzou jsem sledovala jak si maže prst v rukavici mastí. Tušila jsem nejhorší. Nechal mi rozevřít koena široko od sebe a ukazovákem mi zajel do konečníku.Chvíli tam šmejdil a mumlal si cosi pro sebe. Nekonečně dlouhý prst vytáhl z mého komínku a já myslela, že mám vyhráno. Jenže si jen odskočil k své lékarně a přinesl jakousi gumovou hadičku - vysvětlil mi, že je to rektální rourka. Než mi došlo k čemu je, už ji potíral vaselínou a pak skoro celou našrouboval do mého konečníku.Nebolelo to, ale za to se ozývaly strašné zvuky a šířil smrad z mých střev. Odcházely mi větry! Nejradši bych se propadla hanbou. Doktor si toho jako nevšímal a jen mě povzbuzoval, abych si ulevila a rukou mi masíroval bříško. Když už ze mne nic neunikalo, tak jsem se mohla soustředit na jehopříjemné hlazení po celém bříšku. Nejradši bych mu nastavila i prsa, protože mi úplně ztvrdly bradavky vzrušením. Také z mušličky mi úplně teklo a asi to musel vidět. Místo laskání na prsou se mi dostalo od něho nádavkem klysma. Bylo to nepříjemné, ale ráno jsem byla jako rybička a nadávala si, že jsem se celý den tak trápila.