Je to extremni rajc byť i miziva sance na otěhotnění mi ho ztopori! Pro me bez vycakani kundy to není sex... Asi proto me od puberty vzrusuji kurvicky a maminy, jen to pisu a uz citim tu těžkou vuni moče semene pochvy a potu ve vzduchu... Šel bych do použité rozšukane cizim semenem pretekajici kundy, takové me berou..
A mimochodem sperma je nejlepší lubrikant..
A mimochodem sperma je nejlepší lubrikant..
Ja se necham v klidu vystrikat. Je 21 stoleti, si to umim zaridit.
Je to možná metoda, měl jsem s jednou jiného manželkou ověřeno až 7 dnů před očekávanou menstruací. Ale je to individuální záležitost, jiná žena to může mít jinak. musíš to trpělivě zkoušet, hranice bude až ji oplodníš.
Ano, stříkat pěkně dovnitř je nejlepší a největší vzrušení na sexu. s tím že se muže stát že otěhotní musíš počítat i přes to supr.
Dovnitř nikdy nestříkat. Za to riziko to opravdu nestojí, teda pokud se nechceš množit :)
Když brala antikoncepci, rád jsem ji vystříkal dovnitř, ale po posledním dítěti, které bylo plánované, už ji nebere. Já si opatřil vasektomii a teď můžu kdy cchi a kam chci.
Funguje to na 100% nebo je to s rizikem?
Něco o této antikoncepci mám v blogu. Při zakroku se přeruší chamovody, které vedou sperma dál. Po nějakém čase a počtu ejakulaci, abys vyprazdnil staré zasoby, jdeš na spermiogram. Tam už žádné spermie v ejakulatu nemáš a je to podle nich na 99,9 procent spolehlivé. Strikas stejně, ale bez spermií.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Nejlepší je vášnivá žena po přechodu, tomu se nic nevyrovná! Stříkání dovnitř je základem všeho milování!!
Já stříkám jen dovnitř. Nikdy jsem ještě nikam jinam nestříkal.
Přesně jak píšete bez zakončení do stavnate kundicky to není ono 👍
Takhle 😊. Cyklus vzdy pravidelný jako hodinky a vzdy na nej byl spoleh. Jednoho krasneho dne, kdy bylo nekolik dni PRED zacatkem ovulace, jsme mi sex a jako vzdy s vystrikem dovnitř. Vysledkem je porod za 2 mesice 🤣. Telo je proste nevyzpytatelne a v tomhle obzvlast, na to rozhodne myslete 😊.
No me to prijde jistejsi spis po ovulaci nez pred strikat dovnitr. Delame to tak a zatim v poho
Ja tim chtěla naznacit ze to jisty na 100% neni proste nikdy 😉. Pokud jste ale OK s pripadnym otehotnenim, proc ne, smele do toho. Sama to mam nejradeji dovnitr nez buh vi kam jinam na telo 😊.
Tak ber prášky, ne?
Dekuji za duchaplnou reakci a urcite si ji napisu do denicku. Jelikoz jsme ale chteli mimino, tak by to bylo lehce kontraproduktivni, dovolim si tvrdit proti tve naprosto dokonale logice ktera radi, ac hovno vi 😊. Jeste nejakou radu, z pohledu muze, jak ma zena nakladat se svym telem, tam mas?
Ta te dobre setrela :D ..... Klobouk dolu, slusne a vtipne nekoho setrit .... To se vidi uz jen v Sci_fi xD
Jj naprosto úžasný
Zkusil jsem až 7 dnů před očekávanou menstruací a prošlo to.
Tak dovnitr je to i emocionalne krasny zazit klimax pri spojeni
Ano moc hezky jste to napsali proste vec instinktu
anebo vasektomie a může stříkat kam chce
Taky mam a neni uz co rešit. Jak chceme a kam chceme.
Já můžu stříkat už pořád a žádná neotěhotní.
Ahoj, tato problematika je docela zajímavá, jak to přesně funguje to je potřeba vyzkoušet. Pokud nemáte ještě děti, tak to doporučuji využít, ale hlavně si o tom vést přesnou evidenci. k výpočtu existují aplikace https://www.plodne-dny-vypocet.cz Ovšem v praxi může být u ženy individuální rozdíl. Já mám odzkoušeno až 7 dnů před očekávanou menstruací. Jsou ovšem i ženy, které mají během cyklu více ovulací, jejich plodné dny mají potom širší rozsah. Ještě jednu teoretickou radu. Když budete zkoušet neplodné dny po menstruaci, postupovat k plodným, tak na 90% zplodíte holku, obráceně od počátku menstruace směrem k plodným dnům, tak to bude kluk.
pwknw vianoce to mala aj priatelka a moc to nepomohlo a to ja som do nej striekať nemohol
ahoj mi to mame stejne ja len už vybraci sa vystriekať žena už ani nenhoni alebo cez anal
Moje chce mezi menstruacemi, pri plodnych dnech vystrik do analu. Pro jistotu.
A já myslel, že ten zákrok provádí strojvedouci na nádraží.
Urcite to lepsi je, ale pritelkyne je brat uz nechce a neni to uplne zdrave a je to jeji telo. Tenhle nazor je dost sobecky ze strany chlapa, aby mohl strikat dovnitr tak ze zenska ma brat prasky a hotovo.
To každopádně! Prášky sou pohoda a jistota!
My to děláme podobné. Jen si s kamarádem střídáme manželky. Takže mohou otěhotnět s tím druhým.
A co vzájemné úmyslné oplodnění manželky druhému?
Tak se na tom oplodnění domluvte
Nejkrásnější je udělat se hezky "na plno"do cizí ženský. Nedávno jsem se mohl udělat do kamarádky kterou občas píchám. Dokonce mě povzbuzovala abych ji pořádně naplnil. Něco neskutečnýho. Tak už jsem se dlouho neudělal
Tak dík, milenec té mojí ji přesně takhle naplní, ona si příjde domů a ošukám ji já a jak cítím, že je rozehřátá, roztažená a jak je mokrá a teče to z ní, tak jsem z toho tak vyrajcovanej, že do ní napustím i to svoje semeno.
My tak praktikujeme už asi 5 let, pokud si o tom ženská něco nastuduje a rozumí svému cyklu, tak to jde. Nehoda se stala jen jednou a to ne ty +-4 dny před menzesem ale 1 den po skončení.(to víme jiste). Ja to beru jako super období, jelikož s gumou to není ono a antikoncepce je svinstvo. Navíc naplnit ženu je stejně nejlepší
Přesně tak, antikoncepce je svinstvo. Snažím se rozumět svému cyklu a svému tělu. A zatím mě to nezklamalo.
Koupila jsem si pesar (caya), používám ho společně se spermicidem k tomu určeným.
Pilulky jsem brala přes 10 let. Vysadila jsem je kvůli otěhotnění a během pár měsíců jsem otěhotněla. Po těhotenství jsem se dohodla doma i s gynekoložkou, že do sebe žádné hormony prát už nechci.
Moje už tak dost nemalé libido narostlo ještě o takových 40 procent ;-)
Koupila jsem si pesar (caya), používám ho společně se spermicidem k tomu určeným.
Pilulky jsem brala přes 10 let. Vysadila jsem je kvůli otěhotnění a během pár měsíců jsem otěhotněla. Po těhotenství jsem se dohodla doma i s gynekoložkou, že do sebe žádné hormony prát už nechci.
Moje už tak dost nemalé libido narostlo ještě o takových 40 procent ;-)
Lepší aby žena měla antikoncepci-pilulky,pak si to oba mohou užít bez rizika otehotnění a není tam ten strach což je psychický blok.Je to jen na domluve a zdravotním stavu ženy.
A o tom, co je antikoncepce za svinstvo si už slyšel?
to je názor jak z 19.tého století.žena patří k plotně.
A nepatří??
Od plotny může jít jen když dovezou uhlí....
Od plotny může jít jen když dovezou uhlí....
Existuje takova dobra vecicka, ktera vypocitava plodne a neplodne dny, je to spolehlive stejne jakakoliv antikoncepce. Najdes na netu, ja si neuvedomila ze se sem nemuzou davat odkazy, tak mi to smazli.
Někomu to funguje (snad většině) a někomu ne. Kamarád takhle získal sadu 5 ks, než pochopil, že u nich to fungovat nebude. Bohužel.
Některá žena, je to vyjímka, má během cyklu několik ovulací. Ta je potom plodná hned po ukončení menstruace, až do začátku další. Ta neplodné dny nemá. Jinak to doporučuji vyzkoušet, kde je hranice z obou stran, chce to trpělivost a sebe ovládání, výsledkem bude oplodnění po překonání této hranice.
Zkoušeli jsme ale nějak to nefungovalo...... byly z toho nehody.
Teď Vasektomie a je klid.....
Teď Vasektomie a je klid.....
Ahoj, na tohle bych se absolutně nespoléhala. Může otěhotnět i během menstruace. Co zkusit nechat zavést nehormonalni tělísko?
Co pesar?
Už jsem se bál, že na mě zase vyskočí Anonymous30

Strikani dovnitr
Vystrikani kundy