Domáca nahota11

Nahota

ja som mal susedu čo chodila do zahrady okopávať len v krátkych letných šatočkách.ked to bolo prví krát a bol som v zahrade tak som jej ukázal čo spôsobila.hned lahla na lavičku.
Ktorá žienka má rada domácu nahotu a popise o tom
Osobne zbožňujem nahotu a tu voľnosť. Má to však svoje medze a to zdravie. Nie je dobré, sa prezentovať holá a popri tom nachladnem od nôh, kríže a vaječníky. Má to potom nemilosrdnú dohru ale v interiéry som často holá ako aj pri denných prácach. Neviem ako túto zimu ale u nás nie je teplota pod 24 stupňov a už pri 28 sa vypína kúrenie. Vonku sex v prírode pohodička ako aj opaľovanie poprípade práce v záhradke poprovokovať okolo idúcich. Nespomenula som ešte nakupovanie, kde idem často na ostro a tie kukučky na mojom kline a prsiach ??????
Moja súčasná partnerka zbožňuje nahotu a ja ju v tom podporujem. Nepoznám nič úžasnejšieho ako môcť sledovať jej nádherné krivky pri pohybe či v rôznych pozíciách. Nevynechám jedinú príležitosť sa jej dotknúť, pohladiť, pobozkať..
Viem ze sa pýtaš skôr žien.. No nedá mi neodpovedat.
Ja milujem nahotu.... Nemusí byť sex stačí mi stráviť čas s ľuďmi v nahote pri rôznych spoločenských hrách alebo len tak posedieť po kecať v nahote... Jaaaj aspoň raz by som to chcel zažiť 😊
staci ti travit cas a bla bla a chcel by si to zazit, chalan ty budes mat nejaky problem
V Poľsku Kryspinów nuda pláž tam to tak funguje tam partie spolu chraju, zabávajú sa.
Ahoj sexica volam sa peter 34r z popradu chcem ta po masirovat.*71*
Ahoj ja rad pridem, odkial si, kolki sa stretavate
Rád sa pridám milujem nahotu a bez sexu len tak byť nahý....
nahý a bez sexu?ved to sa vydržať nedá.ked vidím holú ženu,hnd mi stojí.*71*
Ja to milujem ked dojdem domov zhodit vsetko
Mne sa skor páči viac ako nahota u zien minisuknicka bez gatiek, priliehavé priesvitné tričko bez podprsenky, poprípade erotické nohavicky...atd.
Na samotnú nahotu treba mat postavu ale tieto doplnky dokážu zakrit vela nedostatkov a hlavne to nenaruší sebavedomie zien.
Presne tak. Aj ja to tak robím. Nahý kedykoľvek sa to dá. Doma ale aj na záhrade :)