Kdyby se nebránila, ale žàdnou sem nepotkal ještě.
Já teda určitě kdyby byla pro hned bych ji klidně osukal i autobuse😋😂
Rajcuje to určitě. Mít reálnou možnost něco takového potkat a vidět, pak by mi nedělalo problémy toho využít. Rád bych. Pokud by někdo o něčem takovém věděl, takové info uvítám. Je to hodně vzrušující a lákavé. 
Jóoo to mě rajcuje! Miluju to
A to je krásné! Ano Karle!
Joo chtěl bych takovou potkat 😍🥰😍
Kdyby mě vyprovokovala klidně ... :)
Jakoby to psal chlap..
I když jsem dá se říct exhibicionistka. Určitě aspoň z části ano.. tohle bych neudělala. Dá se provokovat i jinak.. a my "coury" si vždycky nějaký způsob najdeme.
A navíc chodit v létě bez kalhotek.. neznamená hned vystrčit ji na každého.. a že občas chodím ráda bez spodního prádla.
I když jsem dá se říct exhibicionistka. Určitě aspoň z části ano.. tohle bych neudělala. Dá se provokovat i jinak.. a my "coury" si vždycky nějaký způsob najdeme.
A navíc chodit v létě bez kalhotek.. neznamená hned vystrčit ji na každého.. a že občas chodím ráda bez spodního prádla.
....jakoby?.... určitě psal 😄😄😄
Ano ano kdy kde a manual na krku
Hned na místě bych byl schopnej si sní. Hrát. Bez. Ohlednosti na okolí 😈🤣
To zní zajímavě na tajnačku něco odhalit😇😇
Manželku to náhodou baví provokovat - viz. naše galerky
Bohužel se mi to ještě nestalo 😒ale rád bych to zažil 🤤😋😋
Bohužel jsem takovou ještě nikdy nepotkal s to se okolo dívám velice pečlivě 🙈😁
Rajcujes mě ty kočko.., chceš mě?
To víš že rajcujou a hned bych ji ohnul kdekoli
Ja myslela že takový už asi vymřeli
ahoj co že ještě nespíš .......?
Jo, nevymřeli... Ale coury nejsou moc často
Spíš takových provokatérek moc není :)
Nn nevimreli jen koukat kolem sebe a uvidíš kdo tě chce sukat a ver že tebe a ty nádherný kozy za který by tě vytahal to je přáním a snem spousty chlapů. Teda já bych nechtěl nic jineho
Já kdysi dávno přišel na oběd, s deníkem sport pod paží a u dveří z vnitřní části restaurace na terasu jsem si všiml holčiny v krátkých bílých šatech. Zaujal jsem strategicky místo u protějšího stolu a předstíraje četbu jsem šilhal pod sukni. Slečna si toho brzy všimla a záměrně dávala nohy víc od sebe, abych měl lepší výhled na její bílé krajkové kalhotky a nepřestala ani ve chvíli, kdy se ze záchodu vrátil její postarší přítel, kterýmu to evidentně řekla, protože mě od té doby vyzdravoval s takovým významným úsměvem.
Když použiji to slovo děvky, tak se většinou jedná o nadržené ženy, které jsou i exhibicionistky a u nich je to ukazování sama sebe normální i v tom slyslu, že na sebe chtějí přilákat pozornost. Tohle frigitky určitě dělat nebudou.
Ahoj, odkud jsi a kde provokuješ? Určitě bych si sáhnul a možná i víc. :-)
Rajcují a moc ale hned na místě mezi lidmi, na to bych asi neměl koule i když bych si to asi představoval.
Zdravím, toto vyhledávám. Více o doggingu po sz.
Jak já se znám tak ne nedokázal. Samozřejmě že by jsem chtěl ale vím že by to dopadlo tak že by jsem rychle otočil hlavu a dělal by jsem že jsem to neviděl. Měl by jsem pocit že to byl jen nechtěný omyl 😁
Stokilovou asi ne.. .
Prave ze i takovou. Baculky jsou nej. Jeste jsi asi zadnou nezazil co? Dokud nezkusis tak nevic o co prichazis
Proč by ne. Jednou ji na mne v buse vyšpulila vrajerka. Měla krásně mokrou kundičku. Na oplátku jsem jí ukázal toho svého.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
To byla. Kapku jsme si kazdej pohral sam se sebou.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Tohle mi snad nestojí ani za komentář

Nadržené děvky co provokujou
Holky co ukazuji cecky,pysky atd kdekoli ....