Treba mat realne poziadavky...v gay saune a na muzskych zachodoch stretnes iba muzov...je to myslim uplne logicke ze si tam hetero muz neuzije 😀
ahoj. zlate piesky mas takmer cisto G zonu, sem tam pristihnes nejaky par v aute.. mne sa to stava max 3krat do roka,
hlavne v letnych mesiacoch som zazil aj akciu paru z nudaplaze - dopredu napisali kedy budu pod billboardom - a naozaj tam aj boli.
v saune expert zenu nestretnes, to ti je snad jasne... sem tam vystihnem na pokeci jeden par - chodia v takom passate s MA znackami - hladaju ludi ktory ostriekaju jej vaginu. naposledy som ich zazil na prameni - sedeli v aute, otvorene dvere, on jej masti vaginu, ty prides, ostriekas jej ju a ides prec. celkom sa tam ludia striedali, takze vela ludi co pise na pokec vie aj realne prist. za dva roky som ich zazil dvakrat - treba vystihnut ked pisu... ona nieje moc pekna kratke vlasy, trosku pri sebe, okusane nechty...
v jahodnej som nebol, necitim sa ako dochodca takze ma to tam moc nelaka
hlavne v letnych mesiacoch som zazil aj akciu paru z nudaplaze - dopredu napisali kedy budu pod billboardom - a naozaj tam aj boli.
v saune expert zenu nestretnes, to ti je snad jasne... sem tam vystihnem na pokeci jeden par - chodia v takom passate s MA znackami - hladaju ludi ktory ostriekaju jej vaginu. naposledy som ich zazil na prameni - sedeli v aute, otvorene dvere, on jej masti vaginu, ty prides, ostriekas jej ju a ides prec. celkom sa tam ludia striedali, takze vela ludi co pise na pokec vie aj realne prist. za dva roky som ich zazil dvakrat - treba vystihnut ked pisu... ona nieje moc pekna kratke vlasy, trosku pri sebe, okusane nechty...
v jahodnej som nebol, necitim sa ako dochodca takze ma to tam moc nelaka
Jako důchodce 😁 no já nevím jako důchodce se teda necítím 😂 do toho mám fakt ještě daleko a do Jahodné chodím a vždy si užiju dost zábavy. Jasně, že tam chodí i starší ale vždy jsem zažila i mladších. Záleží co hledáš 😉
...... Szia drága hmm.........
Tiež hľadám zábavu v ba nie som z ba ale budem tam koncom mája na pár dní. Nehľadám mužov iba ženy ..

Erotická zábava v Bratislave
Kde v Bratislave to žije?