baculky od XL po XXXL

zralé ženy-baculky,zážitky

Je pravdou že některým se to asi líbit nebude.Ty rozhodně nenutím věnovat tomuto tématu pozornost.Ale jistě mi dáte alespoń, někteří že je nás dost co tyto nádherné bytosti obdivujem,tak proč si o tom třeba zde nepopovídat,nevyměnit si své dojmy a zážitky.já mámna baculky jen ty nejkársnější vzpomínky a zážitky a nejen vzpomínky.věřte že opravdu mají svůj půvab a svoji krásu i když vím že nás obdivovatelú těch nádherných faldů avšeho mohutného moc nebude.Věřím že toto téma obohatí tento server a prosím ty,kterým se to nelíbí nenudte se a nepřemáhejte se.
Starší, macaté a prsaté jsou sexy....
Ahoj,
Asi par lidi naseru, ale mam pravo rici nazor.
1. Nevim kde zacina baculatost nektera muze byt baculata se 70 kilo nektera az od 80 apod.
2. Vesmes proti baculkam nic nemam, udajne pry sou vasnivejsi.
3. Ja teda zas uprednostnuju oholene.
4. Ale ted si vem, ze mas zenskou ktera ma cca 170 180 kilo, pominu, ze v sexu je problem, ale co jeji zdravi?
4. Jop, to jsem presne myslel. Prijde mi normalni chtit mit zdravou partnerku.
Jen tak abych se zorientoval a pochopitelně nikomu neupírám právo na jeho názor. Je to tu o sexu a erotice, nebo poradna zdravého životního stylu? *4*
Tak ono se to docela pojí. Nebo tě přitahujou nemocní lidi?
Jde o princip. Když mi tyhle rady bude dávat odborník, který se v tomto odvětví vzdělával a pracuje v něm, nemám s tím problém. Ale rady pseudochytráků fakt ocenit nedokážu. Obzvlášť, když tohle sama u sebe reálně řeším
Nechci být puntičkář,ale myslím,že tlustý neznamená automaticky nemocný, stejně jako hubený neznamená automaticky zdravý. Jinak přeji hezký den.*4*
Zajímavá myšlenka, teď už jen znát definice jako tlustý a hubený *19*
Díky za názor. Tohle by si měla spousta chytrolínů tady uvědomit
Jak se téma motá kolem tlustých, tak je tady každý výživový poradce, fitness trenér atd
Zebysme ozivili starou diskuzi? Za me at se kazda citi dobre jak je a obcas treba vidim nejakou baculi co ma smrnc, sebevedomi a mrd v oku, ze si reknu "ta by stala za hrich". Ale doma bych moc obezni zenskou nechtel. Chci zit s clovekem se kterym muzu zestarnout. Ne s ufunenou masinou, ktera nevyjde schody, ma problem se sedackou v mhd,kine,divadle,letadle,... resi kozni problemy v zahybech, vlastnim vyzranim zpusobenou cukrovku dvojku, kolena ma kvuli vaze v hajzlu, chodi prehupovanim z nohy na nohu, ma problem vstanout treba ze zeme a hrozi, ze mi umre na infarkt v 35ti. Takovy clovek co si silnou obezitu jeste nejak obhajuje se pomalu zabiji a ma se sebou nejaky vnitrni problem.
Jak vypadá chůze přehupováním z nohy na nohu? Myslíš kolébání?
Jsem prostě skvělá 😁 asi proto, že toto období mám naštěstí za sebou
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
No tak ono není boubelka jako boubelka že....ono když vidíš boubelku, která je opálená, navoněná a pečující o svůj zevnějšek...tak je to jiné něž když potkáš neupravenou šmucku , přistrojenou jak z 80tych let.
Tak to platí obecně, pro baculaté i štíhlé. A pro nás chlapy snad taky
No v reálu jsem nepotkala kluka/chlapa, kterýmu bych se jako prostorově hodně výrazná líbila..Prostě asi nejsou, nebo se vyskytují někde hodně, hodně daleko ode mě. ;)
Děvčata má zlatá,neumdlévejte.Chlapů,kteří mají rádi boubelky je dost.Bohužel spousta z nich je tak zmasírovaná většinovým diktátem co je ,,hezké a správné,, že se za to stydí.Chodí nebo žijí s nějakou vyhublinou,aby si nezadali a tajně pokukují po baculkách.A přicházejí o moc,protože jsou to ty nejúžasnější ženské,jaké můžou být.
Snad ti nebožáci jednou prohlédnou....*4*

V CZ beriete baculky úplne inak jak u nás na SK. Robia s nami, ako by sme boli prašivé. Ponižovanie, urážky,a tak bolavo pichlavé poznámky! Ale v prvom rade, nech sa pozrie každý sám na seba a neurážať!!
Baculka?Proč baculka a né o ní říci správně narostlá žena,tak tedy baculka,poznal jsem v životě,že hrátky,soulož s baculkou je slast,velký zadek břicho,širší stehna to mi dává tu pravou slast.Baculka vždy souloží na rozdíl od těch kostnatých.A baculka kolem 40 to je ta opravdová slast.
hledam nejakou poradnou baculku ,kterou je za co chytit :) muzes byt mlada i zkusena zena :)
nitriansky kraj baculky smelo sa mi ozvite hladam dlhotrvajuci nielen sexualny vztah taktiez robim na silvestra chatu takze prve 3 ktore sa mi ozvu mozem zobrat so sebou
Ženu má být za co chytit a né si ho dřít o kosti:-)
jsem starý zkušený a vím že nejlepší sex je s baculkou. Nejsem zrovna drobeček a potřebuju trochu ženskou abych jí neublížil. A ta až perverzní radost ze sexu. Žádná drobinka to tak neprožije. To je moje zkušenost. Jenomže dnes nějak baculky došly. Najít starší baculku je zcela nemožné.
mám naprosto tragické zkušenosti s muži, jsem dobrá v sexu, dost dobrá, ale vždycky jsem byla jen bokovka, jednorázovka, zpestření, zastávka, ulet. A mám pocit že za to že se mnou nějaký muž stráví čas musím zaplatit sexem. A věřím v to, že abych si zasloužila skutečnou lásku a respekt, vlídné zácházení, musím zhubnout.
ahoj a souhlasím s tebou,na sex mohu mít kdykoliv kohokoliv a je jim jedno jak vypadám,ale vztah nebo láska ? jedině zhubnout :(
Zhubnout není řešení...pokud je pěkná baculka, je s ní sex daleko lepší a smyslnější jak z vychrtlinou !!!!!
jj,máte pravdu někdo na sex s baculkama je někde ne,já jsem se sexem spokojená,šlo jen o to,že kdyby mělo jít o víc než o sex,tak už je problém to už všichni chtějí hubený
Jak to tak pročítám, najít mužského pro život není asi pro nás baculaté taková prča, jak jsem si myslela...
Mně není jedno jak žena vypadá. Buď padne do oka a pak tedy sex , nebo nikoliv. Není to o tom zda jsi baculka. Naopak já jsem kus udělaného chlapa a baculka je mně milá
Přidávám se k Tvému názoru. Je to přesně tak, jak píšeš. Mé zkušenosti to jenom potvrzují....
jistě ano, souhlas. Ale na těchto stránkách si povídáme o sexu
ahojky, jsem taky boubelka a abych řekla pravdu většině mužů se nelíbím chcou totiž štíhlé barbíny a to já nejsem. Možná jednou potkám muže co bymě měl rád takovou jaká jsem
Mě se vždy líbily baculky.Jsou to ty nejkrásnější ženy pod sluncem:-)Pěkné,velké pozadí i popředí jsou pro mě vždy neskutečně atraktivní.Mám ovšem jeden problém:Jsem totiž fakt hubeňour a lepší už to asi nebude:-)Kdyby se pro mě našla pěkně oplácaná holčina,která má ráda hubeňoury,byl by to zázrak:-)
Taky pridam svuj nazor jsem baculka a nestydim se za to pred rokem jsem mnela vahu 108kg dnes mam vahu 92kg sice patrim mezi baculky ale jsem rada za to. My baculky mame vetsi radost umime se vic bavit a vic prozivat v sexu nez nejaka hubena:-)akorad mne mrzi ze chlapi nas chtej jenom na na sex. Teda muj nazor:-) ale neprestavam verit nadeje umira posledni ze jednou potkam praveho kteremu to nebude vadit.A vsem dekuji za krasne prispevky
ahoj, existují chlapi, které láká opravdu velká bacule?
Manžel se vzhlédl v mojí tlusté kamarádce a pravidelně s ní spí častěji než se mnou. Nejsem chopna to nějak ovlivnit.
ja taky mám rád bacule a velice rád se Tě ujmu.Napiš a nestid se. Sex je nádherná slast.
Ahojky,tak když by Ti to nevadilo,můžeš pro změnu spát se mnou - nebo náma....
ahojte mam 33r som baculka xxxl tazko sa hlada partner nie len na sex!!!ale kde najst takeho co by dokazal dat aj lasku baculke hmmmm??????,
Ahoj zaujal me tvuj inzerat tak pisu.Jmenuju se Martin.Kdyz mi napises budu rad.
Ahojte.
Prešla som pár stránok na nete, dala si aj inzerát ale stále mám pocit, že mužom je jedno ako žena vyzerá, hlavná vec, že bude sex.. Ale, existujú naozaj muži, ktorých maxi baculky vzrušujú a majú o ne záujem.
Tak teď nevím, jestli jsem muž...:) Jde mi sice i o sex, ale zdůrazňuji to "i". Při seznamování je pro mne důležitý nejenom vzhled (ono je to koneckonců to první, co má člověk k dispozici), ale i to, jak se s dotyčnou dá popovídat, protože zasouložit si s jakoukoliv, to si můžu skočit do hampejzu. A nejednou se stalo, že k sexu nedošlo, protože jsem měl pocit, že to "není ono", zkrátka nepřeskočila jiskra, nezafungovala chemie...
Co udělat sraz baculek, boubelek...prostě si jen tak někde sednout a popovídat..? :-))
Gianna
Gianna Inaktív 17 évekkel ezelőtt
musim sa pridat k tomuto foru..som baculka a jednoznacne to mam s muzmi tazsie, mam vlastne dlhorocne skusenosti...nie som skareda ale tucna...su muzi ktorym sa to paci...iste... ale vzdy je tam nejake ale zo strany muza...ako potom nemat komplex??? byt uplne uvolnena sebaista...atd...neviem...pora di niekto?
A majíé je rádi i nezadaní muži..? :-))
Na velký zájem to tedy nevypadá...:-(
stačí se jen ozvat-napsat a nestydět se za sva velice hezká kila a postavy.Věřte že i extrémně silné ženy dokáží nadherně vzrušit, vím o čem mluvím mám s těmito ženami ty nejlepší zážitky.
Ani jsem si nemyslela, že je jich tolik...příznivců a obdivovatelů baculek..škoda, že žádné neznám osobně..
jsem opravdu moc rád že ve většině případů se Vám toto téma líbí.Když jsem toto téma zakládal nečekal jsem takto kladný ohglas.Spousta mých přátel mi říka že jsem úchyl na tlustý maso, ale ja se za to nestydím a i to veřejně přiznávám všem že čím kypřejší a starší tam mě víc taková žena vzruší.Opravdu škoda že je nás tak málo.Fota zde nemám ale že mám kamarádky baculky Vam mohu snadno dokázat na svem profilu www.lide.cz/Amorx A budu moc rád když se i nějaké další baculky přidají se svými příběhy a nebo si prostě budou chtít jen popovídat nebo i klidně třeba i více. Je to milé dámy jej a jen na Vás.Všem co napsali děkuji za příspěvka a budu se těšit na další příspěvky.Přeji všem příjemnou zábavu.
Jsem baculka a teprve teď když mám úžasného milence jsem pochopila,že se nemám za co stydět a užívám si života.
tak koukám že to tu umřelo! škoda :-)
buchtaxl si super,čo tak sa stretnúť?
si super mne sa také ženy páčia, čo tak sa stretnúť?
A kde sa ukrývate milovníci krásnych, plných žien ? Moje skúsenosti sú také, že keď niekto hľadá moletku, chce väčšinou dominu, alebo je to zúfalec čo si myslí, že moletky sa ulakomia na kohokoľvek..... A čo mi nádherné, oblé, hebké ženy čo chceme "len" úžasný, divoký sex...? Aj keď milujem svoje telo začala som kvôli tomu výrazne chudnúť, lebo som pochopila, že buď budem mať sex alebo ostanem taká ako som. A ja potrebujem sex... veľa sexu a čo najčastejšie:)
Ahoj,

neviem, aké su tvoje skúsenosti, ale ja som veľký obdivovateľ baculiek, s inou ako bacuľkou si neviem sex ani predstaviť. A uprednostňujem veľké bacuľky.
Luboš.
tak si troufám tvrdit,že jsem jedna z největších na tomto fóru, jen nejsem prsatá,ale spíš mám všechno v zadku a nohách.Musím říct, že těch kteří mají baculky rádi moc není, spíš je jich většina takových, kteří by to rádi zkusili,ale bojí se reakce okolí, hold nezapadáme do průměru :)))
Jiste je to pravda,ale ja si rikam,pokud se ti nelibim tak se nesnaz ani o komunikaci semnou.Jeste stesti,ze nas je na svete dost a tim si muzeme kazdy do sytosti vybrat.A proto,jsem stastna takova jaka jsem.Presto ze mam nejake ty kila navic,tak mam sve caro...
tak to asi hledám špatně také pač sama baculka jsem a nikdo mě nechceeeeee..ale kdyby náhodou a bylo ti milý chlapoče kolem 25 let a byl jsi třeba z okolá prahy kladna a okolí tak mi písni=o))...ne dělám si srandu ale je fakt že o nás baculky zájem opadá a když už ho někdo jeví je fakt že je to člověk na kterého bychom si my sami nikdy netroufly...mějte nás rádi takové jaké jsme...a my vám to oplatíme...mějte se krásně baculky a vlastně všichni tady..
Ahojte, tak veru, viac sa píše o bacuľkach, ale málo kto sa prizná, že ich priťahujeme.
To jsi napsala moc hezky. Velice rád tě poznám jestli si opravdu hodně dobře rostlá. Miluju ty vaše hebké teplé faldy a jony typu slonice.
kde jste všichni byli, když jsem nemohla kůli svím špíškům najít deset let chlapa? ;-)
Ošklivá rozhodně nejsi.jsi krásně rostlá.K pomilování.
No já jsem prostorově výraznější a snad proto se mi líbí boubelkya stále nějakou hledám, protože zatím sem neměl to štěstí. Nicméně i ,,normální holky´´ jsou pěkné. Ono to není jen o té postavě, ale o něčem jiném...
Ale zajmalo by me jakej je pohled nežného pohlaví na silnější chlapy ?
Ja osobne nestojim o chudeho chlapa ani v postielke a ani v zivote.
V postielke Vas tlacia jeho kosticky a v zivote sa potrebujem o niekoho opriet. Jednoducho muz musi byt ochranca a nie taky, ktory sa za Vas schova. Asi je to dane od prirody.
No je to stejné jako u vás-mužů otázka vkusu... mě se vždycky líbil kus chlapa prostě muž který ledacos ustojí ,-) a hned tak žádný větříček ho neodnese ,-))).. Takže tak. A je jedno jestli jsem teď baculka nebo jsem byla před pár lety ještě štíhlounká, to je jedno. Pořádní mužští se mi líbí pořád :-)))...
to máš pravdu jsi nádherná žena a je moc muřů co se jim líbíš.
ani nevim co sem vlastne napsat,je fakt,ze se kazdemu libi neco jineho,ja osobne jsem maxibacule,nejak to neresim,sice me nekdy lidska hloupost dovede vytocit na nejvyssi miru ale za svuj zivot jsem si uz zvykla,vas co se vam libime je dost,jen se bojite to dat najevo,ze by se vam okoli vysmalo,nejsme podle casaku a ani dnesnich norem ktere koluji ve spolecnosti,je vas spousta co nas chcete do postele ale zadny treba do kina,myslim,ze by to chtelo zmenit pohled na zivot,na lidi kolem,oni vas zivot prece nezijou,zijte si ho podle sebe,jste tu jen jednou,verte,ze vim o cem mluvim.....ted jsem se do toho koukam nejak zamotala,tak radej koncim,pa Sigi
Nemohu s Tebou souhlasit!Baculky se mi vždy líbily a stále líbí a nikdy jsem se za to nestyděl.
Velice hezký příspěvěk.Pokud mám něco rád tak se za to nystydím ani ve společnosti.
Máš pravdu, baculky jsou krásné.. Jen je jich tu málo. Mně osobně se líbí, když má ještě zarostlý klín a může být i starší..
Tak to je pravda. Ja mam rad baculky tako takove uz od mladi. Jsou-li ale jeste s prirodnim klinem, starsi, s prirodnim podpazim, tak to se muzu utlouct :)