Ahoj, pod mostom Lanfranconi
Čaute, niekto zajtra cez obed(utorok) na stretnutie v prírode, honka fajka... niekde v lese na železnej, niekde pri dunaji, proste vonku v prírode. M+M, som otvorený všetkým nápadom, píš správu:)
je nesmierne vela miest v Bratislave ci pri Dunaji , ci v karpatoch alebo pri Morave, kde sa da vela krasnych okamihov zazit
Teraz honim na wc v Priori na Kamennom. Kto pride? Ja 23 chudy
Smer Sv. Jur je vela cesticiek kde sa schovat.
BRATISLAVA
od 16.7 - 20.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu bez recepcie dám kazdému nadržanému aktív, domin, príp. skupine. Túžim byť zneužívaný, mrdaný, krmený 💦, plnený. Ja pasív zmrd bez stopky, dovolené všetko
od 16.7 - 20.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu bez recepcie dám kazdému nadržanému aktív, domin, príp. skupine. Túžim byť zneužívaný, mrdaný, krmený 💦, plnený. Ja pasív zmrd bez stopky, dovolené všetko
BRATISLAVA
od 22.7-24.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu dám kazdému nadržanému aktívovi, dominovi, príp. skupine. Túžim poslušne bez kecov držať a slúžiť na uspokojenie
od 22.7-24.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu dám kazdému nadržanému aktívovi, dominovi, príp. skupine. Túžim poslušne bez kecov držať a slúžiť na uspokojenie
Aoj najlepšie je na zlatých pieskoch alebo na Záhorí sa dá sú tam pekne miesta aj aute
kde na zahori príklad ?sme par m+z niekem by sme zbehli s kamoskou do prirody
Buď smer Lozorno alebo Jakubov ale viac chodia na Jakubov k lesu je tam pekne bol som tam pár krát ticho kľud nikto nič
poznam jedno miesto v raci vo vinohradoch ale urcite je ich tam viac ked tak ti ho mozem ukazat a mozme aj nieoc mat😏🙂😚
cauko, to by ma zaujimalo, kde v Raci... pripadne sa pridam...
noo ako cezpoľného aj mňa take miestečka zaujímajú :P mrkol by som si niečo pekné v reále, pripadne by som sa zúčastnil alebo stal aktérom
Nad Račou to je super :) aj výhľad, aj súkromie
To súhlasím a hlavne ak.je s kým
Ahoj kde nad račou?Je tam súkromie?
Ahoj kde tam nad Racou? Hladam neske dobre miesto
Tiež si myslím že v Rači je miest viac
Sandberg večer. Výhlad na Rakúsko, cvrčky cvrlikajú, vtáčiky štebocú a náhodní okoloidúci sa tvária, že nič nevidia
.
alebo kusok od Ba obec Báč pri dunaji
Ja som videl top sex v lese rusovce kúsok od jazier v lesíku a raz billboard zlaté piesky vzadu a naposledy most pri Bratislave zelená voda tam je to tiež super

Miesta v BA
Zaujímavé miesta na sex v BA