Dobrý den prajem, chodim k maserke na relaxačné masaže. Bol som niekoľko krat. Zo začiatku som si nechaval spodne pradlo a jemne len z časti dal dolu. Časom, po niekolkych masážach som si dal dolu boxerky a tym, že som bol zakritý plachtou.. určite je to uvolnenejšie alo ležat v boxerkách . Vždy sme fajn pokecali pri masáži.
Raz prišla na reč nejako masaž intýmnych partii. Normálne som sa spytal, či by bola možná aj takáto k úplnemú uvolneniu a relaxu.
Odpoved znela, že pokusi sa.mi vyhovieť . ( žiadne okolo reči, že nemam o tom nikde hovorit) nakoľko to bola samozrejmosť. Ako som ležal na chrbate , masirovala mi hrudnik tak jemne odokrila plachtu, na ruky si naliala teply olej a jemne ma natrela tam. Musim uznať, velmi,i- elmi jemne masirovala . Ziadne vedlajšie narazky som nemal, to by som si nedovolil. Pekne a citom masirovala až sa mi postavil a nasledne ma vymasirovala ku koncu. Zobrala utieku, utrela.. ziadne velke emocie.. skratla usmiala sa .. a povedala nech sa páču.
Pri oschode som slušnepodakoval, zaplatil a nechal som jej navyše peniaze. Nemal som žiadne hlupe narazky, len som povedal,, to je v poriadku".
Tak z casu nacas zajdem na relaxacnu masaz. Ale nie vzdy s takymto koncom
Hlavne to chce rozum a nevyplašit maserku...
Čao
Raz prišla na reč nejako masaž intýmnych partii. Normálne som sa spytal, či by bola možná aj takáto k úplnemú uvolneniu a relaxu.
Odpoved znela, že pokusi sa.mi vyhovieť . ( žiadne okolo reči, že nemam o tom nikde hovorit) nakoľko to bola samozrejmosť. Ako som ležal na chrbate , masirovala mi hrudnik tak jemne odokrila plachtu, na ruky si naliala teply olej a jemne ma natrela tam. Musim uznať, velmi,i- elmi jemne masirovala . Ziadne vedlajšie narazky som nemal, to by som si nedovolil. Pekne a citom masirovala až sa mi postavil a nasledne ma vymasirovala ku koncu. Zobrala utieku, utrela.. ziadne velke emocie.. skratla usmiala sa .. a povedala nech sa páču.
Pri oschode som slušnepodakoval, zaplatil a nechal som jej navyše peniaze. Nemal som žiadne hlupe narazky, len som povedal,, to je v poriadku".
Tak z casu nacas zajdem na relaxacnu masaz. Ale nie vzdy s takymto koncom
Hlavne to chce rozum a nevyplašit maserku...
Čao
Tiež som bol u maserky a poviem pravdu prial som si aby mi ho začala hodiť...ale tak nestalo sa nič....😪
Mne sa taketo nieco stalo asi pred 10r v pezinku. Uz dnes nemasiruje co je skoda. Ak by si mi dal tip v trnave rad by som podobny postup skusil znova 😉
Presne tak ako píšeš. Inteligentne. Treba byť slušný, milý. Správať sa k masérke ako sa sluší a patrí. Všetko je o vzájomnej úcte, rešpekte a dohode
u mna je masirovanie moja zaluba a sice to uz nerobim profesionalne, z vlastnych skusenosti som sam bol (prijemne) prekvapeny, ze aj drvivej vacsine hetero/zenatych/zadanych muzov (ci chlapom co maju deti) sa postavil aj pri masazi odomna :)
hm tak pesne to by aj mna rajcovalo,, keby že tiež tak nie ako profimaser mam možnost masirovat chlapov, bez rozdielu orientacie ci ich stavu,,, a aj s tym hapyendom, keby že spontanne erekcia by nastala u nich,,, zavidim ti tie skusenosti no,, bral by som byt na tvojom mieste,,,
hmm, a ako si reagoval na to? ponukol si,že mu ho pomasirujes?, alebo dotycný ta poziadal o to?
No , masaz sa nezvrhla, ale všetko bolo dohodnute vopred, aby sa clovek potom pri masazi necitil trapne. Ja som som zo zvedavosti po 50rokoch zivota ako heterák, chcel skusiť aké to je ked masíruje muž muža a to aj s tým erotičnom.Poviem tak ako je. NEBANUJEM
Ja mam skusenost tiez bez dohody od masera v Ba. Parkrat mi zasiel na vajcia a ako som bol uvolneny, postavil sa mi
a co nasledovalo potom? dovolil si mu pokracovat aj masazi "komplet"?
hm tak mna by rajcovalo vyskušat si taku ulohy byt maset masirovat chlapa aj samozrejme s happyendom ak by mu to nevadilo a vzrušil by sa,,, muselo to byt pre neho ale aj pre teba zaujimave, bez ohladu ako to skončilo 

Cauko, neviem ti napísať súkromne, ale chcel by som sa niečo opýtať.
Mam x rokov prax maséra a xxx masazi za sebou,to sa zvrtne len v tvojej hlave a predstavách,pokial vopred nedohodnemš inu ako klasickú masaz
Presne tak úplná pravda tiež už roky masírujem a profesionálny masér vie akú masáž poskytuje
Presne tak to si len namyslaju. Profi masér hneď zisti ako to je!
Noo, moju ženu masiroval profi maser a ta mu utiekla zo stola lebo pouzil take ťahy ze skoro stiekla.
Ktovie ako by to dopadlo keby som tam nebol, zrejme by to skončilo trtkačkou nie že by mi to až tak vadilo len chcem poukazat na maserov že az take panny Marie nie su, nič v zlom...🤣
Ktovie ako by to dopadlo keby som tam nebol, zrejme by to skončilo trtkačkou nie že by mi to až tak vadilo len chcem poukazat na maserov že az take panny Marie nie su, nič v zlom...🤣
Ja ked som pracoval v rekreačnom stredisku tak som poznal kolegu co masiroval zeny hoci masér nebol. Len tak sa ponúkol a skončilo to väčšinou taķ že žena sa nestihla ani spamätať a už mala vtáka v pičke. Pritom si ale žiadna nesťažovala. Bud sa hanbili alebo nechceli.
To nieje možné akože hotel prijal chlapa na masírovanie a nebol masér neverim
On nepracoval ako maser ale ako plavcik na bazene, len sa ponúkol zenam ze ich premasírujte a oni súhlasili.
Tiež by som chcel zažiť niečo podobné. Masáž (aj thajská) a masérka by sa dotýkala aj intímnych miest a potom nejaké to ukončenie. Ony si chcú zarobiť...
V BA ti viem poradit, ak chces, no urcite aj v TT take budu sa dat najst.
Pisal si na forume, ze vies poradit v BA, kde ta pri thajskej masazi na zaver pekne urobia.... Porad, rad by som si to siel odskusat a nechat sa pekne obsluzit. Je to v urcitej masazi, alebo je to na poziadanie? Porad, Dakujem.
Thai Sense alebo Sabai. Takmer vzdy sa ta ku koncu masaze spytaju, ci chces pomasirovat aj dole. Samozrejme za priplatok do vrecka…
Hej hej určite sa sami od seba pýtajú 😀😀😀
Zjavne vies o com hovoris….
Aj masérky sú normálne ženy, ktoré majú svojích partnerov, manželov, priateľov. Proste svoj vlastný súkromný život. Masáž je ich zamestnanie, prostriedok obživy. Tvoja otázka ktorá masérka ktorá nevykonáva erotické masáže ale normálne zdravotné vyhľadáva storeneho vtáka mi pripadá trošku z cesty... Pri masáži je bežným štandardom že časti tela ktoré sa práve nemasiruju sú zakryté plachtou takže aj keď sa ti stopori vták masérka o tom ani nevie, alebo si sám plachtu stiahnes ???? Niečo iné sa na takej masáži dohodnúť vopred s masérkou..ale to je už niečo úplne iné
Moja bývalá žena a bola naozaj pekná,mala vo svojom okruhu kamarátky ktoré ako keby schválne boli to,čo sa mi páči.Po rozvode som si dal pauzu od žien a.len užíval,cestovanie, lyžovačka atď.Zaplatil som si pár dní v kúpeľoch Rajecké...a že aj masáž.Tak prečo nie.Ked prišla masérka skoro som odpadol a aj ona .Jedna s kamarátok bývalej ...ale len pár slov že čo a ako.Tak prebiehala masáž a prišla reč i o tom či niekoho mám a tak som na rovinu ,že nikoho a ani som dlho nič nemal.Bol som na bruchu a mal som pocit že mi vystrelí.... myslím že vedela..povedal som že sa ani neotocim.Ani som sa neotocil.Povadala ako chcem....keď som sa posadil zhodil som prehoz dole a stal ako rampa.Pozrela,usmiala sa a povedala ...ak to niekomu povieš ,prídem o miesto.Šukanie nebolo ale tak famózne vyhonenie som ešte nikdy nemal.
Ako príbeh sa super, ale neverím, že reálny
Príbeh sa stal .Takže poklona patrí samotnému životu a kolobehu udalosti.Dokonca si pamätám aj meno...😁a to som ešte nepísal aké to bolo keď ti susedky chodia akože pre cukor,kávu a potom to skončí podobne.
Skus opisat slečnu, robil som v rajeckych ak teda tepliciach na tom mieste dlho tiež pekne spomienky, baby tam poznam ha
Chcem ist do kúpeľ si trochu oddýchnuť a aj užiť, su Rajecke vhodne trochu aj pošpasovat atd ?
Zvykne tam byt hodne žien najlepšie nadržaných.
Zvykne tam byt hodne žien najlepšie nadržaných.
Zas chorá hlava, normálna klasická masáž sa len tak nezvrhne na erotickú nikdy. Nesnívaj , nefantazíruj a hlavne neklam.
Ako stály klient,mám každú masáž ukončenú Happy Endom... je to na vzájomnej dôvere, čiže žiadne zvrhnutie sa.

... KEĎ SA MASÁŽ ZVRHNE
rady a tipy kde to tak je, alebo môže byť.