Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Řekl bych, že cokoliv co se slévá ve velkém ve formě je levnější než domácí 3D tisk...
Co jsem viděl, tak na 3D tiskárně vytisknou jen formu a vlastní šidítko pak odlévají ze silikonu.
Formu lze pak využívat opakovaně.
Mrkni třeba na nick T4AP
Formu lze pak využívat opakovaně.
Mrkni třeba na nick T4AP
tiskárna tak 1400 - 3000,- , filament kolem 1000,- , toho potřebuješ tak za 50,- , tiskárna jede stále,
Použitelnou tiskárnu za 1400 Kč neporidis
3D tisk doma je omezený výběrem materiálu, erotické pomůcky bych řekl jsou občas z materiálů, pro které 3D není vhodný.
Dík za názor,asi je to nesmysl,ale mám rad výzvy i když to občas nedává smysl. Jsem realista, takze mi to celkem pomohlo otevrit oci. Každopádně určitě není spatny nad tím ještě zapremyslet .
Kamarádka si je tiskla na obyčejné 3D tiskárně, z obyčejných materiálů a pak si na ně jen natáhla kondom, když je používala.
Nemas nějaké recenze od kamosky co se týká nákladu a funkčnosti ?
Funguje to,zkousej ,problém je sehnat stl. model
nevím, kde jsi pobral takové hodnoty a k čemu nějaké patrony a topné bloky
(szerkesztett)
Víš o tom prd,v tom to je, ten tvůj topný blok ,český, anglicky i jinak je to pořád extruder, je prostě malá součástka, která vlastně tiskne a skutečně se dá didlo vytisknout za 50 Kč
Chlapci dík,ze jste si v debatě pomerili vaše extrudery a vystrileli nějaký ty patrony 😂😂😂nečekal jsem ze má otázka vzbudí takový zájem😉 pokud je poslední info relevantni …cena za 50 mohla by to být celkem zabava.
na 3Dtisk se používá filament, a ano mám tiskárnu doma a i sám jsem už vytiskl několik erotických hraček
Podobne info jsem tak nějak našel na netu,ale těžko rict jaký jsou náklady …jestli má smysl si s tím hrát a pak zjistíš, ze si to muzes koupit v sexshopu na netu za třetinu ceny😂

3D tisk sexuálních pomůcek
3D tisk sexuálních pomůcek doma