Fkk Karviná karvinske moře

Proc nechodi ženy

znáš vůbec definici zkratky FKK? evidentně ne.to že je tam sem tam někdo nahý neznamená že se jedná o FKK.ty jsou totiž veřejné a oficiální.FKK není ani nudismus ale naturismus.
http://naturista.cz/drupal/lokality/fkk_karvina_reka_olse

Odkaz jak to asi tak teď tam s fkk je asi bude což je patrné na konci.
*3* ty mě fakt bavíš.tak ještě jednou a naposled: na Karvinsku NIKDY žádná FKK pláž nebyla a není.to že to nějaký Lojza takto nazývá neznamená nic.plete si nudapláž s FKK.a znova opakuju- nudapláž není FKK.to jsou dva naprosto odlišné pojmy.na Karvinském moři je pouze neoficiální nudapláž. (szerkesztett)
Tvl. Ty si lopata , přečetla sis konec?
Nebo jinak kde já tady tvrdím něco o o existenci fkk?
já to četla,ale ty asi ne.píše se tam "tradiční neoficiální nuda pláž s převahou naháčů" čemu zase nerozumíš?
A četla si to na konci to z toho loňského roku ?
A jinak a znovu kde já píšu to tvé tvrzení něco o fkk buď od té dobroty i když vlastně ty nemusíš vlastně nic ,,skoro sem zapomněl
představ si že jsem četla všechno.není tam nic co by vyvracelo mé tvrzení.
a nikde nepíšu že tvrdíš něco o FKK.psala jsem o nějakém Lojzově poznatku.tak se uklidni
třeba protože tam chodí čumilové co nejdou využít FKK v pravém slova smyslu. Protože skoro většina míst FKK jsou profláknuté díky internetu honičema. Protože kdejaký esopeso človíček tam jde čumět po nahých babách. Ve skutečnosti FKK místo je úplně pro jiné druhy lidí než si myslíš. To, že někdo jde na FKK neznamená, že je zvědavý na honiče. Můžeš tu otázku položit doma přítelkyni a manželce. Kdyby ti šlo o FKK tak ti je jedno, že tam nejsou baby - jdeš si prostě užít volnou kulturu těla. A ne čumět po ženských. Tak jako jdeš do sauny se saunit. Nelezeš tam očumovat. Tihle zoufalci ostatní akorát obtěžují jako hmyz.
Ale na Hlučíně taky není Fkk. Je tam malinká nudapláž.ty si pleteš pojmy s dojmy chlape.tobě jde jen o očumování bab,takže pro tebe FKK není,ten je o životním stylu
Tam chodi sami chlapi zenu jsem tam nahou nevidel travil jsem tam celeleto s kamaradkou