délka výstřiku semena

dostřik

Jaký je průměrný a nejdelší dostřik?*71*
Nevím jak vy ale mám to pokaždé jinak.
Když si hrajeme tak klidně 2. Metry a když je rychlovka do 2. Minut tak vytlačim 2 kapky
Ja nejdál tak 1cm. Zkratka na děložní čípek nebo děložní stěnu. Výjimečně do střeva, když se poštěstí anal.
Zkrátka neplytvam mrdkou a nejraději strikam všechno dovnitr 🤣
*71*
Nejdelší výstřik co jsem kdy měl. Bylo před pár lety, kdy jsem byl na jedné nuru masáží, u jedné maserky krev a mliko. Součástí masáže byla i masáž penisu, zakončena mým vystrikem. Pamatuji si že jsem u toho ležel na zádech, výstřiky byly tak mohutné, že jsem měl postřikanou vlastní tvář
v mém věku už můžu pouze závidět. *17**12*
(a vzpomínat na časy kdy to stálo za prd*3*)
Do třiceti roků, když jsem ležel na zádech, tak jsem stříkal až za hlavu, teď už jen na prsa.
na tom zase tak nezáleží, hlavně že je co stříkat
Ahoj když jsem hodně vzrušený tak i dva metry, když honím v leže tak stříkam na svojí hruď nebo to jde až na ramena.
Ještě napiš, jaký máš při výstřiku náměrný úhel
Osobně sem znal jednoho borce co dostříkl 2 metry...fakt...*25*
Chtěl jsem to tady napsat. Když jsem valil na vojně ve skříňové vétřiesce, tak to tolik bylo... ve službě😁, teď je to slabší😂
ovagaysex
ovagaysex Inaktív 4 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
nemeral som, ale ked som si ho parkrat vyhonil v aute, tak semeno skoncilo na "plafone" :)
Já stříkám do vaginy a tam to měřit nejde.*6*
Mne ve 14 nestrikal. Asi nás komousi blbe krmili. Sotva vytekla kapka. V devitce to teklo víc, stříkání až v 16.
Nejdejší do vlasů a průměrně 5cm pod bradavky.
S věkem se to zkracuje. Ne kvůli délce výstřiky. Ale jak má žena ty bradavky níž a níž.