Kdyby se taková party měla uskutečnit, velmi rád se přidám. Mám to kousek do Rychnova
Znas z Rychnova Radku Vankovou??? Ta kdyby byla mezi účastníky, to bych jel
Chci jenom udělat party nic vic
A to kde - napiš do vzkazů. Díky!!!!!!!
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Proč se zapojuješ do každého vlákna nějakou (rádoby) vtipnou poznámkou? Opravdu žiješ plnohodnotný život, když tu jen číháš na nové příspěvky o čemkoli? Vzbuzuješ lítost. Existuje na to odborná pomoc, stačí ji chtít vyhledat.
To je v jakém jazyce?
Zkus zhluboka dýchat, počítat do deseti a nevymýšlej zase nějaké další "třeba"
(szerkesztett)
Se dejte dohromady vy dva udělejte s babičkou sandwich.
Manželkou, manželkou Méďo Béďo. Třepou se ti ruce. Měl bys hodit oko na nějakou kliniku.
Máš pravdu, cistvjak neumím. Teď nevím jestli se kvůli tomu mám oběsit nebo zastřelit. Hmmm…, zastřelit asi ne. Špatně vidim a nemusel bych se trefit.
(szerkesztett)
To je všechno? Nebo to bude mít pokračování?
Nebo stačí když nepřijede autor vlákna ale jen ty a stejně bude praskat ve švech taky
Smůla pro tebe,pro ostatní je to štěstí.
Tak sraz v duchu one man show máš každej den.
Smůla, co?
Můžeš tu zopáknout, že nikoho nehledáš, máš volnej vztah a že popisuju sám sebe, ale vzhledem k tomu, že to píšeš furt by to možná chtělo trochu inovovat.
Smůla co?
Smůla, co?
Můžeš tu zopáknout, že nikoho nehledáš, máš volnej vztah a že popisuju sám sebe, ale vzhledem k tomu, že to píšeš furt by to možná chtělo trochu inovovat.
Smůla co?
A ty na tom máš hlavní podíl. Třeba tím, že píšeš sračku (říkáš tomu odpověď) na vlákno založený před půl rokem. Vytahuješ vlákna, kde je poslední příspěvek starej rok a napíšeš tam jen sračku ve stylu "já ne" a p.
Pomluvy třeba ne, ale sraček jsi tu tvojí činností je, jak v toikách na fesťáku. Ačkoliv pomluvy vlastně taky. V několika případech jsi nařknul ženský, že jsou to chlapi a vím o 2 případech, kdy tě blokly po 5 minutách, protože se to prostě nedalo...
A ty jsi jedním z nich. Jakože tu bude větší klid když nemůžeš někomu psát zprávy? Jako fakt?
No tvl
Ne, nemůže .
A co nebudeme muset jíst a pít osamotě?
O čem mluvíš? Nenašel jsem tady ani slovo o nějakém žrádle nebo chlastu. Tvl, ten absťak s tebou cloumá …

Chci udělat party na Rychnovsk
RK okolí