Tetování a sexapel

kérky a sexapel

Pro ženský: připadá vám tetování u chlapů sexy? A jaké a kde?

Pro chlapy: Cejtíte se s kérkou víc sexy a na jaký kérky ženský letěj?
Třeba mně se líbí tetování u mužů hlavně kolem choulostivých míst a to bych ještě chtěl.
Mě osobně se víc líbí krásně hladká kůže bez vady a tetování.
Mám ráda tetování na snědším muži, na muži s velmi světlou pokožkou se mi moc nelíbí.

Přijde mi odpudivé tetování na lýtku a na předkloktí u mužů.

Naopak se mi líbí na přední straně břicha blízko kyčlím a na krku. Spíš ornamenty nebo abstraktní zobrazení, než konkrétní motivy (třeba taková lebka, orel, srdce proťaté šípem - to je už docela out:))
Díkes za názor.
Děláš třeba rozdíl mezi vnitřní a vnější stranou předloktí?

Jinak mě přijde hrozný jakýkoliv amatérský a nekvalitní tetování třeba typu "valdickej modrák", vzpomínky na vojnu,...
Když jde o menší tetování a je na vnitřní staně předloktí, tak je docela hezké.
Ale velké tetování na vnější straně předloktí nebo celé paži je pro mě asociací agresivity muže nebo jeho hrubosti (vím, že to tak být nemusí a muž může být velmi příjemný).
vidím že neviete o čom rozprávate.Tetovanie nieje o nejakom sexapeeli,ale o tom čo pre daného človeka vyjadruje.A je jedno kde a kolko ho má.Keď si niekto niečo dáva,tak pre to musí byť rozhodnutý a potom je sám so sebou spokojný a na tom čo si myslí jeho okolie mu nezáleží.
Jde o to, jestli bude "sám so sebou spokojný" i za dvacet let, až ta móda dávno odezní. Dělat kvůli módě nevratné zásahy na svém těle je naprostý nesmysl.
hmm, ak sa niekto chce dat potetovat len koli tomu lebo je to "modne" tak nech sa radsej netetuje vobec. mam 35r mam dve tetovania na rukach od ramien az po laket. v marci si idem dat spravit tretie tetovanie na predlaktie a vobec nie preto zeby to bolo v mode ale preto lebo to chcem ja. a aby som neodbocil z temy tak nemyslim zeby moje tetovania mali nejaky vpliv na mojej sexualnej vykonnosti ci chuti.
Jasně, že tetování je hlavně sebevyjádřením...
ale taky druhotně nějak působí na okolí včetně sexuální přitažlivosti/odpudivosti i nějak na nositele... o tom mluvíme.
Jasně, že teď, co je to masová móda,ho má spousta lidí, jako prostě nový kus oblečení, bez nějakýho většího přemejšlení o sebevyjádření...
lukinak je zrejme jediny kto napisal v tejto debate nieco rozumne. zrejme o tetovani nieco vie a co-to by sme na jeho tele mozno aj nasli. sam za seba vam mozem povedat co sa tetovania tyka ze niektore zeny s ktorimi som bol to odsudzovali a niektorim sa to naopak pacilo. ale kazdopadne ani jedna to neporovnavala alebo nedavala do suvysu s kvalitou sexu. dnes je tetovanie nieco ine ako to bolo napr. v 80tich rokoch...
Pokud má někdo sexapel tak je jedno zda má tetování,či nemá.Pokud mu sexapel chybí,tak to tetování nezachrání.