Neumím si říct o sex

Chtel bych ale

Prostě asi čekám než začne ona ale přitom bych mrdal jak vzteklej....už to začal bejt i problém.kolikrat jsme bez sexu třeba i 14 dní a pak se ta cesta zpátky hledá Este hůř ...
Neznám tvou partnerku, ale třeba 14 dní bez sexu můžeš být jenom ty. Ona nemusí.
Vidite, clovek jak je z toho konsensualniho sexu zmatenej. Drzi v ruce smlouvy ve trech kopiich, datumy vyplneny, rodna cisla, obcanky... Stojí s těma papírama a kouká si na boty. A ona nechápe, co po ní chce. A přitom stačí jen říct "Lásko, mohla bys to tady prosím 3x podepsat?" Razítko už tam prdnu sám.
hele ja to mam doma ze ji provokuji pak skousim postupne dolu a jak to vhede dolu tak hop a nebo moje ma rada drbani na zadech oba lezime na boku a ja ji drbam na zadech a vsunu to pomalu do ni
A co postaru? Nalít sklenky vína, oříšky do kisky nebo nakrájené ovoce, zapálit voňavou svíčku..obejmout..
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inaktív 3 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
ječdnoduše ŘEKNI PARTNERCE,HELE NEDELEJ ZAGORKU A POJD SI ZAMRDAT,JEDNODUCHÉ*22*
Zajímavé, že naopak to docela funguje 🤔. Já když napíšu smsku "mám na tebe chuť", tak to nikdy nezůstane bez odezvy. Samozřejmě lepší je doplnit to o nějaký vizuální materiál.
Hole nestesti. Ale nekdy nemas na blizku nekoho,kdo je stejne otevreny
...... ahoj a ty bys mi dala, leono?....
Kámo to třeba já umím, ale přitahuju spíš chlapy jak ženy a to máš pak pech :(