Zaplatím a nic

výdělek bez námahy

Co je to stěma bolkama že ,člověk zaplatí těší se a nic .Lechce vydělané peníze za nic a to dvakrát za sebou každé sem poslal 400 .Zlatokopky a nefér jednání.Upozornil sem na to a bylo to vymazáno co si o tom mám myslet .....podraz!!!!!
No, ve tvem veku bych uz cekala, ze budes mit nejaky rozum 🙈..
Nehlede na to, ze se to tady na foru resi temer porad.. posilani penez predem za fotky ci videa s vidinou osobniho setkani nekdy v budoucnu, je proste podraz. Vetsinou i kdyz je takovy profil plne overen, tak je za nim chlap.

Pokud chces fotky a videa, tak je pro tebe nejlepsi si predplatit u jednotlivych slecen OF a pokud chces osobni setkani a jsi ochotny dat FO, tak hledej placenou spolecnici, ktera nebude chtit od tebe penize predem, jeste pred schuzkou.

Jednoduche. Muzes byt rad, ze si se spalil jenom s 8 stovkama. Muj muz se v minulosti, kdyz sme jeste nebyli spolem, spalil s 9k.. tak jen pro porovnani. A nebyl v tom pripadu jediny duverivec. 🙈

Já nechápu, jak může být mužské plemeno tak blbé
Neposílej peníze předem. Domluv si, co za své peníze pozadujes a jak dlouho. Pokud dojdeš na schůzku, ukaž že máš peníze ale nedávej je předem. Až po sexu.
Kdyby hloupost a nadrženost nadnášela.....
Vážně 55 let?! Teda takhle starej, a tak blbej... *9* Buď rád, že to bylo jen 2 x 400,-! Kdyby ti bývala napsala, že je doktorka na misi v Afghánistánu, co se potřebuje vyplatit, tak bys byl schopen ji naposílat 1000 x tolik! Prostě typický volič STBabiše. *23* (szerkesztett)
Že se na tu politiku nevyprdneš? Vždyť si akorát za blba což nemusel nikdo vědět
Teda Libore, není ti 20, tak už bys mohl mít trochu rozumu. I když... teď už ho máš, ale stálo tě to 8 stovek. Jen si říkám... bude ti to stačit ? *6*
"I když... teď už ho máš..."

Nóóó..., neprecenuj ho *14* (szerkesztett)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jdi podat trestní oznámení, ať se i policajti pobaví 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Další co myslí koulema.Už to tu bylo nesčetněkrát,ale vždy se najde někdo,kdo pošle peníze někomu,koho nezná a nikdy neviděl (a už ani neuvidí).Ale pokud chceš dál takto posílat peníze,tak já ti pošlu číslo účtu.Také by se nám hodilo nějaké přilepšení.
S dovolením se taky klidně přidám, nějaký sponzorský dar za "nic" by se hodil 🤣 Karel
A proč těm mrchám platíš předem, ty si upadl a natloukl si si kedlubnu nebo co?
Jinak se nechtěly ukazovat nebo volat