Erekce při peggingu

Chlapi, stojí vám penis, když vás žena nebo k

Chlapi, stojí vám penis, když vás žena nebo kluk šuká?
u mě když to má přesný úhel tak teče ale moč.. je to normální? musí si člověk před tim dojít automaticky nejdřív vychcat?
Kdyz mi ho zena kouri a pak prstem drazdi prostatu, tak stoji jak kamen. Kdyz jsem zkousel jen vibrator...tak stal chvilku, ale bez podnetu uz pak ne... az pri strikani se postavil. Kazdopadne orgasmus z prostaty je uzasna vec...
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
U mě je zvadlý, ale orgasmus maximální.
Ahoj při prvním prstění mi nestál, ani při masáži prostaty né, jen vyteču, při dalším prstění jsem byl honěnej. Při zasouvání dilda mi stojí a ukápne sperma. Ahoj (szerkesztett)
Me pri sukani stoji vzdycky navic se klidne i trikrat ctyrikrat udelam…
Já se šukal zatím sám a poprvé mi pero stálo až bolestivě. Podruhé mi moc nestál, ale orgasmus bez výstřiku byl tak silným, ze jsem byl chvíli mimo. Ale není to ono, když se šukám sám. Chtělo by to strapon nebo aktiva...
Při pohybu v análu mi nestojí. Když jen zasunu a nepohybuji, nemám problém s erekcí. Když si nasednu na kolík a onanuji, těsně před výstřikem přestanu onanovat a začnu jezdit na kolíku. Nádherný a silný orgasmus a spousta semene. Erekce však neopadne, tak musím pokračovat v onanii a do minuty se dostavý další výstřik i orgasmus. Božské *114*
Zajímavé, vyzkouším. Jsem zvedav na výsledek
Ještě mám u toho nějaký kroužek , takže se dá říct že jo . Ale musí se tomu trošku pomáhat.
Viděl jsem na tvých videích, tvrdý jak kámen.*74*
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Mě vůbec nestojí, ale i tak stříkám sperma. Víc asi, když mám v zadku reálný penis.
Jsem na tom stejně. Nestojí a vrchol mám luxusní.
Jo. Úplně v pohodě. Zatím jen pegging.