Velmi malý penis.

Budu rád za Váš názor případně zkušenosti.

Moje velikost penisu je asi 8 cm možná 9. Hodně holek mi řeklo že ho mám malého. Ty ostatní to ani říkat nemuseli. Nikdy jsem holku neuspokojil. Sex kdy by žena byla nahoře je nemožný protože ho nemám ani úplně tvrdého při erekci. Byly z toho akorát trapné situace.
Poslední pokus se ženou o sex dopadl tak že když ho viděla tak se zasmála. Řekla mi ať se nezlobím ale že by sex předstírala.
Ještě když jsem byl na střední škole tak mi jedna holka řekla "po sexu" jestli bych nechtěl zkusit s klukem co ho má velkého, že ji se to líbí a třeba by se mi to mohlo taky líbit.
S postupem času jsem začal zjišťovat že mi to čím dál tím více vrtá v hlavě a začalo mě samotného vzrušovat když ho má někdo hodně velkého.
Myslíte si prosím upřímně že ho mám malého?
A jestli bych měl zkusit sex s dobře vybaveným mužem?
Máš lulina velkého jak každý dospělý chlap. A navíc ho máš krásně tlustý.
I s malym kasparkem jde zahrat velky divadlo, ale muze to byt i tim divadlem, maly kasparek nesmi do velkeho divadla. Osobne bych si ho nechal zkratit, protoze se mnou nechtej zeny anal. Tudiz vysvetli jim, ze je na anal ideal.
Ahoj, asi jsi vedle, myšleno v dobrém. Mám taky malý péro, jen asi 10 cm, vis mé galerie. Jsem taky tlustej, ale ženskou bezproblému udělám klasicky souloží... Chce to s tím jenom umět. S polohami taky nemám problém...😉
Vykouřila ti ho někdy nějaká žena až do konce?
Ptáš se, jestli ho máš malého? Pokud máš 8-9 cm při erekci, tak to je opravdu dost málo, ale to přece víš sám. Stejně tak sám víš, že jsou i jiné způsoby jak uspokojit ženu, respektive vaginálním drážděním se spousta žen ani neudělá. Takže to není zásadní překážka pro navázání vztahu se ženou. Jen by ten vztah měl být založen na citu a ne na tom, že ojedeš nějakou kámošku či náhodnou známost.
Pokud máš pocit, že velikost tvého penisu zapříčinila tvoji touhu nechat se vyšukat chlapem s pořádnou kládou, tak tam si myslím, že jsi vedle. Pokud k tomu přičteš skutečnost, že se ti se ženou někdy ani pořádně nepostaví, zamyslel bych se nad tím, jestli nejsi jednoduše na kluky.*4* (szerkesztett)
Ahoj, nic proti, ale asi by jsi mel trosku dat nize tu vahu a on se pak ukaze...
A jde ti vůbec přetáhnout ?? Ono je to nějak v celku jedno že je malý jde o to jak bude partnerku dráždit. Víš proč má chlap vůbec žaluda a proč má takový tvar kužele ?? Aby tu partnerku dokázal žaludem dráždit a třít aby jí to vzrušovalo. To víš jestli nepřetáhneš a šukáš s předkožkou tak z toho nemůže nic mít…….i když to je tady teď poslední dobou hodně moderní kolik se tu objevuje fimózákú a zúžených předkožek 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️😂
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Naprosto přesně tak, jako by jsi mi mluvil z duše 💪💪😊. Bohužel většina místních fimózákú to ani neví že mají nějakého žaluda když ho ani neviděla, s tím prej chtějí mít pohlavní styk? 🤣🤣
Já být holka a tohle u chlapa vidět, tak to si ji radši vyhoní sama, než si strkat do pipiny humusojdní péro u kterého díky tomu že nejde přetáhnout nikdy nebyl umytej žalud 🤮🤮🤮🤢.