Jak kdy a jak u koho. Spíš ale mám radši, když žena voní parfémem. A správný parfém přirozenou vůni nepřebíjí, ale doplňuje 🙂
Miluju, kdyz chlap voni prijemnym parfemem. Nektere vylozene samy stahuji kalhotky :)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Jsou sice parfémy, které ženám obecně voní více, ale zároveň platí, že každé voní něco jiného, takže neexistuje univerzální trhač kalhotek. A ten vlastně neexistuje vůbec, protože vůně je vždy jen doplněk. Pokud v očích protějšku nejsi atraktivní bez parfému, tak ti vůně nepomůže.
A taky na každém ten parfém voní jinak.
Já mám rád, když člověk hezky voní. Mám rád různé parfémy (jak i můj nick možná někomu napovídá), ale tak jako se vším, všeho moc škodí, a zároveň méně je někdy více. Pro intimní chvíle to potom platí dvojnásob. Zároveň na druhou stranu, není nic horšího, než když člověk páchne, ať už potem, nebo jinými tělesným odéry, které nasvědčují nedostatkům v osobní hygieně.
Parfém mi vyloženě vadí. Při normálním setkání není problém, ale při intimnostech je to nepříjemné, olizovat nějakou chemii (jak už psal někdo výše).
Stejně tak make-up, ten mi vyloženě smrdí. Když sex není jen stařecká poloha na boku, ale je v tom trochu pohybu a vášně, tak se nelze vyhnout tomu, že se žena zpotí a to je pak dost rychta. Vyloženě mi to čpí do nosu a zkazí mi to dojem z milování..
Stejně tak make-up, ten mi vyloženě smrdí. Když sex není jen stařecká poloha na boku, ale je v tom trochu pohybu a vášně, tak se nelze vyhnout tomu, že se žena zpotí a to je pak dost rychta. Vyloženě mi to čpí do nosu a zkazí mi to dojem z milování..
Já mám ráda, když lidé používají parfémy a hezky voní. Jsem na to vyloženě ujetá. Na chlapech vyloženě miluju Paco Rabanne- Million, Hermés - Terre d’Hermes a Lacoste - zelený, tyhle načuchám vždy.
Ale u “svého” chlapa miluji jeho přirozený pach. Vůni, kterou voní po ránu nebo když přijde z práce…kdykoli
Ale u “svého” chlapa miluji jeho přirozený pach. Vůni, kterou voní po ránu nebo když přijde z práce…kdykoli
Ta moje používá Lacoste ty jemné taky žádnej Oder který je za ní ještě deset minut kde prošla
Mně parfémy a vůně nevadí, ale je fajn, když člověk používá jen jeden. Nefandím takovýmu tomu mít doma deset parfémů každej na jinou příležitost, chci si pamatovat člověka podle vůně a ne pokaždý jinak.
A decentně, ne ze sebe dělat chodící parfumérii a přebíjet přirozenej pach. :-)
Ale jinak jsem ten tip, že radši přirozená vůně po celým dni a mytí čistou vodou, než čerstvě oholenej, vymydlenej a navoněnej chlap, to je vyloženě asexuální.
A decentně, ne ze sebe dělat chodící parfumérii a přebíjet přirozenej pach. :-)
Ale jinak jsem ten tip, že radši přirozená vůně po celým dni a mytí čistou vodou, než čerstvě oholenej, vymydlenej a navoněnej chlap, to je vyloženě asexuální.
No není to parfém,ale kokosový olej, krásně celá voní a je přírodní. Normálně se používá i jako lubrikační. Jen musí být dobrej máme svou značku, některý smrdí.
(szerkesztett)
Já bych jenom doplnila, než to jako lubrikant někdo bez přemejšlení zopakuje - olej narušuje strukturu kondomů a nesmí se používat zároveň.
Tak to není náš případ.Ale tato informace poslouží ostatním s dodatkem, že silikon a olej poškozuje silikonové hračky.U všeho je to psáno v manuálech.
Vím, akorát poškozená hračka není to samý co prasklej kondom, tak mi to přijde lepší napsat desetkrát zbytečně. :-)))))
Máš pravdu je potřeba, spolusouložniky 👩❤️💋👨informovat, na čepičkách je to extra napsáno 👍
Lidi nečtou ani otevírat 'K SOBĚ / TAM'. :-))))))))
Jinak kokosák mám taky ráda, nejen k sexu. :-))
Jinak kokosák mám taky ráda, nejen k sexu. :-))
Záleží na situaci, když někam jdem tak je parfém příjemný ale při sexu olizovat nějakou chemii nemusím to dám radej přednost krásně umytému masíčku .
Pokud se bavíme o parfému, tak toho se dává kapička za ucho, rozhodně ne na velkou plochu.
No a zrovna ucho je její slabost.

Parfem
Ano ci ne?