Souhlasím s ostatními muži, taky jsem spokojený a klidnější. Klid to pak přináší i druhé straně. 😊
Chlapy, nezkoumal jsem to. Ale mám jeden "technický" dotaz. Spermie se dál tvoří, ale neodchází s ejakulátem. Takže co se s nima děje, když dozrajou? Sami se nějak rozpustí? Netvoří se pak třwba varikokela, nebo něco takovýho?
Vstřebávají se v oblasti sourku. Odborné to neumím popsat, ale nic z toho nevzniká, klídek.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
To, ze myslis ti tu moc lidi verit nebude
Jak jsem psal, “myslet” není tvoje doména.
Když máš známého urologa v nemocnici jde to i na pojišťovnu -vasektomie.Tchán na tom byl, vše platila pojišťovna protože ona neví co máš za potíže, urolog napíše diagnózu a máš to vše zdarma!!Dá se to domluvit!
Za sebe mohu doporučit. Sice nateklé koule dva dny, ale ta nadhera jak si to teď užíváme... Rozdíl ejakulátu neznatelný a když mužu bez rizika stříkat dovnitř...
Mimochodem vedlejší efekt toho, když ženská vysadí antikoncepci je, že má větší chuť na sex a víc si to užívá. U některé více u některé méně. Ale prostě hormony obecně v těle páchají paseku. Je to prokázaná věc. Takže v principu, ženy berou antikoncepci, aby jsme si mohli užívat sex bez omezení, ale právě vedlejší efekt je ten, že pak na sex nemají chuť.
Hele sám jsem na tom byl a můžu jen doporučit. Na ejakulátu to není znát, kromě dvou malinkých jizviček nemáš žádné následky. Je to téměř bezbolestné - vazektomiebezskalpelu.cz. U zákroku jsem byl zcela při vědomí a nic jsem necítil - jen pak pár dní potom, máš takový spíš divný pocit - ani nemůžu říct bolesti. Nemůžeme si to doma vynachválit a za mě to jsou nejlépe investované peníze. Opravdu nečekej, že budeš mít nějak méně ejakulátu. Pokud jde o ty jizvičky tak po roce už jsou téměř neznatelné(byly max tak 2mm) navíc se to ani nešije. Sami to s manželkou doporučujeme kudy chodíme.
Možností proti nechtěnému otěhotnění je více, určitě by jsme ani jeden nešli do nevratných zákroku
Mám poznatek, dočetl ses někdy co je ejakulát a kolik je v něm semene (spermií) o které budeš ochuzen
(szerkesztett)

Provedení vasektomie
Co vy holky, ženy či dámy na to?
Co na to říkáte vy holky, či ženy, kdyby měl váš partner přerušené chámovody a tudíž by vám odpadla potřeba jist HA či se jinak chránit.
Mi se líbí ta představa, že bych měl i méně semene a tudíž bych se nemusel tolik utírat po orgasmu. Ale jak to třeba vidíte vy z druhé strany? Nechybělo by vám to u svého muže?
Byl by pro vás takový chlap ještě přitažlivý?
Díky moc za případné poznatky či podměty k zamyšlení.