Svolení od manželky

Moje manželka ztratila absolutně zájem

Miluji svoji manželku, máme se spolu dobře. Jen jedna věc se nedá překousnout a to, že úplně ztratila žákem o sex. Nejen, že ho nevyžaduje, ale když ji konečně po nějaké době prřemluvím, tak leží, jak mrtvola a mám si posoíšit. Ji to stačí, když ji to udělám jednou za dva měsíce vibrátorem. Nechce se se mnou na toto téma bavit, buď se uráží, nebo řekne, že už je stará. Při posledním VÁŽNÉM rozhovoru mi řekla, ať si na to někoho najdu a ji nic neříkám. Přiznám se, že mi ta slova v hlavě utkvěla, ale nevím jak se k tomu mám postavit... máte podobné zkušenosti, nebo jste to třeba dotáhli do konce...
Ono by to chtělo také slyšet názor manželky, v 36 letech je to na konec sexu opravdu hodně brzy. Asi bych se snažil s ní mluvit a najít společně jádro pudla. Může být problém u vás obou a ani si ho neuvědomujete. Bez vzájemné komunikace na rovinu, to nepůjde vyřešit. Znám jeden manželský pár, kde byl sexuální nesoulad prakticky od začátku, časem se to stále zhoršovalo a manželství se řítí nezadržitelně do ři.. kopru. Manželství bez sexu dle mých zkušeností nemá valnou budoucnost. To je buď kamarádství, nebo to jde do háje. Sex udržuje blízkost a vzájemnou intimitu a je fakt důležitý.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Máš pravdu, chyby tam jsou (píšu z mobilu), omlouvám se za to. Navíc jsem v nesprávné sekci.
Přiznám se, že nerozumím tomu co píšeš, jak to myslíš dej si něco, co má ráda?