Vaše nejstarší žena na sex

Jakou jste měli nejstarší ženu v posteli?

Ahoj, jen ze zvědavosti. Jakou nejstarší ženu jste měli v posteli? A jaký mezi Vámi byl věkový rozdíl?
Manželka je o 8 let starší a zkušenosti jsem zíral od dámy starší o 20let a nedám dopustit sex se starší ženou je to supr a umí si říct co zrovna chce.
Mě bude 45 a jí 64 a provozujeme občasné schůzky dle domluvy a oběma to vyhovuje a hlavně je to krásné příjemné a vzrušující...
Nabízím zvýšení rekordu - je mi 66 :-)
Rekord nezvýšís, měl jsem 82 letou... je to mega vzrusive.
Ale už nemůže, kyčle nedovolí žádnou polohu a nedomykavost chlopně riskuje zástavu srdce
Ruku libam madam, nechcete si zaspasovat?
To je výzva :-) mě je 34 :) vypadáš výborně to se musí nechat. Pokud by byl zájem písní:)
Já bych to s tebou klidně zkusil. 😉😈
Nejjlepší sex jsem měl s bývalou manželkou když jsme se milovali a já věřil, že jsme jena duše, jedno tělo. Opravdu krásný sex není v technice, ale o citech k druhému.

Jakou nejstarsi? No asi ja. Mela už 82 let... *71*
*74*
Jsem vyloženě na starší. Měl jsem několik stalých milenek, které byly o 12-20 let starší. Nejvíc bylo ale jedné starší dámě, kterou jsem potkal při přechodu hor v jednom ubytování. Úžasný sex. Byla o 28 let starší. Mě bylo 31 a jí 59. Doteď na ní vzpomínám
Bylo mi 30, jí 50 a musím říct, že byla opravdu dobrá.
Ja 47 ona 65. Je to super, krásně mokra a stříká....
Me 26, ji 44. Trvalo to asi rok, bylo to fajn. Do dnes jsme kamaradi.
Poslední, co si pamatuju, že jsem měl v posteli výrazně starší ženu bylo, když mi byly 4 roky. Ale určitě se mnou spávala i dřív, jen je to už zastřeno mlhou. Tehdy jí bylo tak 72. Moje prababička, budiž jí země lehká.
Mně 50, partnerovi 27, řekla bych, ze je nadmíru spokojenej už 3 roky. A já taky.
Mě 45, jí 70...skvělá, setkáváme se občas několik let, mívá i mokrej orgáč, stříká jak hadice...
Mě bylo 22 a jí 46, byla to skvělá čubka a všechno to pozoroval její přítel. Už když jsem k nim vešel, tak byla oblečená jako kurva s jasným cílem, zašukat si se mnou a svého přítele ponížit. Teď mi je 26 a pravidelně se vídám se 47 letou MILFkou, má manžela, dvě děti. Její manžel nemá tušení, že mu jeho ženu píchá minimálně jednou týdně mladej kluk. Tohle vědomí mě neuvěřitelně bere. *24*
Ja tehdy 21, ona 48 let... byla to trojka jeste s kamosem ktery tehdy mel 37....nasli jsme ji na seznamce, chtela zkusit trojku se dvema... :)
Já 20 ona 32...setkavali jsme se s přestávkami 8 let.... Nejlepší sex co jsem kdy měl...... Teď je mi 34 a setkávám se s sexy milf 48....taky luxus...
Mně bylo 37 a jí 57, vědomosti a intelekt vynechám, to se nedá srovnávat s mladšími, starší žena díky zkušenostem atd. bude mít vždy navrch, ale i tělem by kdejakou třicítku strčila do kapsy...
Mám 29rokov chodím za jednou ktorá ma 50 rokov. Dá sa to úplne v pohode keď máte obaja radi to isté v posteli tak to funguje ako nič. Navyše ešte je pekná udržiavaná, čiže nie je žiadny problém s erekciou keď som pri nej. Stačí mi že ju vidím v tom krásnom spodnom prádle keď za ňou prídem a už sa neviem dočkať kedy dám konečne dole nohavice nech sa mi v nich môj stoporeny penis tak netlačí.
Zajímavé téma 😄 radši se do statistik nepripojuji, zhroutila bych vám tabulky 😄😄
Ahoj.Na tabulky se nedívej.Zivot se má žít,ne jenom přežít.*18**13*
Jsem rád, ze se tohle tema líbí 😃 Jen povidej … 😃
Proc bys měla bourat tabulky??? Pochybuji, že jsi měla starší dámu, než ja...
Nebo staršího pána?
Ale jen se nám pochlub,každá zkušenost nebo názor je vítán.*24*
Nejmladší 13 a nejstarší 70 oba úžasný zážiteky
Tak doufám že s tou spodní hranicí si jen děláš srandu.
Ja 33 a ji bylo 52 sexy milfka. Chtel bych jeste starsi, ale spatne se hleda.
Me 46 a chodim ke kamaradce co ji je 69.
Je to s ni lepsi jak s mladyma. Da se s ni vse...
Neskutecny :)
Plně s tebou souhlasím. Mě je 48 ,kámoška 69 a je to super. Krásně si to užívá, soulož do všech dírek a stříkat můžu kam chci.
Ahoj já 19 a 58letou a super rok to trvalo než na to přišel její manžel ale jak se říká na starém kole se nejlíp jezdí a mladé holky v dnešní době hrůza
76 - 82...
Proc se ptáš? Máš taky nějaké podobné zážitky?
*71*
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Mne 28 let a jí 57 let. Asi rok a půl zpět *6*
Když mi bylo 16 let,přivedla si sestra domů kamarádku a ta mě potom ošukala.Bylo jí v té době 34 let a šukávali jsme potom jak nejčastěji to šlo.Jenže v 19. letech jsem šel na vojnu a bylo po ,,lásce".
Ona 54 let Já 26 let = 28 let věkový rozdíl :)
Hele kdyz jsem vyletel tak jsem po konci chtel zvracet. Ale to bylo Dubí po silvestru :D prasarna. Ale tak neni to jedno kolik ji je .... :D nejmladsi 16 nejatarai 64... a jako tu si budu pamatovat jeste nejakej cas. To nebyla skola to bylo nekolik hodin psycha.