Manželka je o 8 let starší a zkušenosti jsem zíral od dámy starší o 20let a nedám dopustit sex se starší ženou je to supr a umí si říct co zrovna chce.
Mě bude 45 a jí 64 a provozujeme občasné schůzky dle domluvy a oběma to vyhovuje a hlavně je to krásné příjemné a vzrušující...
Nabízím zvýšení rekordu - je mi 66 :-)
Rekord nezvýšís, měl jsem 82 letou... je to mega vzrusive.
Ale už nemůže, kyčle nedovolí žádnou polohu a nedomykavost chlopně riskuje zástavu srdce
Ale už nemůže, kyčle nedovolí žádnou polohu a nedomykavost chlopně riskuje zástavu srdce
Ruku libam madam, nechcete si zaspasovat?
To je výzva :-) mě je 34 :) vypadáš výborně to se musí nechat. Pokud by byl zájem písní:)
Já bych to s tebou klidně zkusil. 😉😈
Nejjlepší sex jsem měl s bývalou manželkou když jsme se milovali a já věřil, že jsme jena duše, jedno tělo. Opravdu krásný sex není v technice, ale o citech k druhému.
Jakou nejstarsi? No asi ja. Mela už 82 let... 
Jsem vyloženě na starší. Měl jsem několik stalých milenek, které byly o 12-20 let starší. Nejvíc bylo ale jedné starší dámě, kterou jsem potkal při přechodu hor v jednom ubytování. Úžasný sex. Byla o 28 let starší. Mě bylo 31 a jí 59. Doteď na ní vzpomínám
Bylo mi 30, jí 50 a musím říct, že byla opravdu dobrá.
Ja 47 ona 65. Je to super, krásně mokra a stříká....
Me 26, ji 44. Trvalo to asi rok, bylo to fajn. Do dnes jsme kamaradi.
Poslední, co si pamatuju, že jsem měl v posteli výrazně starší ženu bylo, když mi byly 4 roky. Ale určitě se mnou spávala i dřív, jen je to už zastřeno mlhou. Tehdy jí bylo tak 72. Moje prababička, budiž jí země lehká.
Mně 50, partnerovi 27, řekla bych, ze je nadmíru spokojenej už 3 roky. A já taky.
Mě 45, jí 70...skvělá, setkáváme se občas několik let, mívá i mokrej orgáč, stříká jak hadice...
Mě bylo 30 a ji 64. Bylo to super
Mě bylo 22 a jí 46, byla to skvělá čubka a všechno to pozoroval její přítel. Už když jsem k nim vešel, tak byla oblečená jako kurva s jasným cílem, zašukat si se mnou a svého přítele ponížit. Teď mi je 26 a pravidelně se vídám se 47 letou MILFkou, má manžela, dvě děti. Její manžel nemá tušení, že mu jeho ženu píchá minimálně jednou týdně mladej kluk. Tohle vědomí mě neuvěřitelně bere.
Ja tehdy 21, ona 48 let... byla to trojka jeste s kamosem ktery tehdy mel 37....nasli jsme ji na seznamce, chtela zkusit trojku se dvema... :)
Já 20 ona 32...setkavali jsme se s přestávkami 8 let.... Nejlepší sex co jsem kdy měl...... Teď je mi 34 a setkávám se s sexy milf 48....taky luxus...
Mně bylo 37 a jí 57, vědomosti a intelekt vynechám, to se nedá srovnávat s mladšími, starší žena díky zkušenostem atd. bude mít vždy navrch, ale i tělem by kdejakou třicítku strčila do kapsy...
Mám 29rokov chodím za jednou ktorá ma 50 rokov. Dá sa to úplne v pohode keď máte obaja radi to isté v posteli tak to funguje ako nič. Navyše ešte je pekná udržiavaná, čiže nie je žiadny problém s erekciou keď som pri nej. Stačí mi že ju vidím v tom krásnom spodnom prádle keď za ňou prídem a už sa neviem dočkať kedy dám konečne dole nohavice nech sa mi v nich môj stoporeny penis tak netlačí.
Zajímavé téma 😄 radši se do statistik nepripojuji, zhroutila bych vám tabulky 😄😄
Ahoj.Na tabulky se nedívej.Zivot se má žít,ne jenom přežít.
Jsem rád, ze se tohle tema líbí 😃 Jen povidej … 😃
Proc bys měla bourat tabulky??? Pochybuji, že jsi měla starší dámu, než ja...
Nebo staršího pána?
Nebo staršího pána?
Ale jen se nám pochlub,každá zkušenost nebo názor je vítán.
Nejmladší 13 a nejstarší 70 oba úžasný zážiteky
Tak doufám že s tou spodní hranicí si jen děláš srandu.
Ja 33 a ji bylo 52 sexy milfka. Chtel bych jeste starsi, ale spatne se hleda.
Me 46 a chodim ke kamaradce co ji je 69.
Je to s ni lepsi jak s mladyma. Da se s ni vse...
Neskutecny :)
Je to s ni lepsi jak s mladyma. Da se s ni vse...
Neskutecny :)
Plně s tebou souhlasím. Mě je 48 ,kámoška 69 a je to super. Krásně si to užívá, soulož do všech dírek a stříkat můžu kam chci.
Ahoj já 19 a 58letou a super rok to trvalo než na to přišel její manžel ale jak se říká na starém kole se nejlíp jezdí a mladé holky v dnešní době hrůza
76 - 82...
Proc se ptáš? Máš taky nějaké podobné zážitky?
Proc se ptáš? Máš taky nějaké podobné zážitky?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Fiiiiha, zavidim 
A jak to vzniklo?
A jak to vzniklo?
Mne 28 let a jí 57 let. Asi rok a půl zpět
Když mi bylo 16 let,přivedla si sestra domů kamarádku a ta mě potom ošukala.Bylo jí v té době 34 let a šukávali jsme potom jak nejčastěji to šlo.Jenže v 19. letech jsem šel na vojnu a bylo po ,,lásce".
Ona 54 let Já 26 let = 28 let věkový rozdíl :)
Hele kdyz jsem vyletel tak jsem po konci chtel zvracet. Ale to bylo Dubí po silvestru :D prasarna. Ale tak neni to jedno kolik ji je .... :D nejmladsi 16 nejatarai 64... a jako tu si budu pamatovat jeste nejakej cas. To nebyla skola to bylo nekolik hodin psycha.

Vaše nejstarší žena na sex
Jakou jste měli nejstarší ženu v posteli?