Kdo šukal kamaradovi bývalou

Hmmm?

To jsem zvědavá kolik vás tady bude
no mel sem spoluzaka ja byl v 2. tride on v 9. pak bydleli se svou pritelkyni vedle mne to sme bly uz na stredni/vysce. Rozesli se, a pak sme to dali dohromady mi. Staci takto?
Docela koukám, jak do toho někdo jde, pro mě to bylo vždy ojeté zboží ( jako nic proti kamarádkám) ale ne díky..
Já ráda čerstvě ulovené .. *3*

Měla jsem to tak i když kámoška měla jen kluka na sex, prostě pak už on neměl šanci.. každá si vybrala svého či své *3* (szerkesztett)
Bývalou ne, ale sukal jsem kamarádovu manzelku a luxus. Rajtovala na koníčka i držela na čtyřech. Strikal jsem do ní pak zepředu. *71*
O co jde?
Ahoj bývalou ne manželku jo docela pravidelně
No, já šukal kamarádovi jeho současnou, déle jak půl roku, téměř ob den. Nyní jsou už manželé a my pořád kamarádi.
mám dva dobré kamarády, říká se, že se to kamarádům nedělá, ale když to bylo silnější než já. Kdyby měli kamoši nějaké zoufalky, tak bych dal brzdu, ale protože mají pěkný kočky, nedalo se nic dělat. Před dvěma roky jednu, za rok druhou. *87*
Vtip nebo ze života?
... Můj ex mě chtěl ztrapnit před svými kamarády. Řekl o mě, že jsem špatná v posteli. No měli jste vidět ten jeho výraz, když s ním ani jeden nesouhlasil.
Mam taky podobny 😊 když manzelka rekla před kamaradkami, ze mi nestoji, rekl jsem....jen s tebou mi nestoji, u ostatnich ano 😀😀😀
Tak jestli jsi dopřála jeho kamarádům něco víc než tvému bývalému tak jsi pěkná kráva.
CocoJumbo
CocoJumbo Inaktív 3 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
A ne jednu...byly volné,tak proč ne ?
Jo jednu po rozchodu s kámošem a jelikož to byla Coura tak si to rozdala postupně se všema jeho kámošema...
Já naopak bývalé po rozvodu ošukal hned několik kamarádek. Samy se ozvaly a skoro všechny byly zadané *3**20*
CocoJumbo
CocoJumbo Inaktív 3 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Tomu tak úplně nerozumím. To je snad normální, ne? Čím jsem starší, tím je větší pravděpodobnost, že nějaká moje současná milenka je bývalá nějakého mého kamaráda.