Já se rád ukazuju nahatej,můžu u toho i onanovat,když bude zájem.Stačí napsat a domluvit se kde a kdy.Ženy mají samozřejmě přednost,ale můžu i před mladýma klukama.Proč nevyzkoušet nepoznané,je to jako výzva
(szerkesztett)
Jsem exhibicionista z vysočiny Jihlava rad přijmu výzvu kdy bych byl nahý v daný čas na daném místě. 🙏🙏🙏 klidně mužem zadaný úkol probrat tady na veřejném fóru
Ahoj ozvi sa 607363137
To se mi moc líbí, všude kde to jde okolí Ostravy fm a tady poblíž a hlavně u Ostravice na kole u vody
Rád chodím do sauny a nebo na nuda pláže. Občas se projdu nahý po lese. Jsem z Prahy a příležitostí je dost a dost
Ahoj ja 30 let rad se ukazuju nahy a rad koukam na par nahaty,zitra jedu na Dobrin,najdu par?
Ahoj hledám slečnu zralou paní nebo i pár z Nymburka a okolí buď se přidat nebo ukázat nebo potichu zašmírovat rád vše záleží na chuti v 19 hodin polní cesta za letištěm kdo přijedete já 29 letý zvrhlík s pořádně tvrdým :P Jirka
Rád chodím venku nahý a nejraději bych nějakého kamaráda na společné procházky někde venku. Oblečení necháme v autě a půjdeme se projít bez možnosti si vzít sebou oblečení.
Sice se už oteplilo na -3, ale i tak to moc na ukazování venku není.Spíš se schovává...
úkazují se rád, nejvice před ženami
Dnes Nymburk 28 letý sameček 187cm 89 kg 18xm/5cm M ozve se nějaká zvědavá na tel 704181068 povím kde jsem přijď zašmírovat
Rad se ukazuji v okoli Klatov jak si ho honim. Je to siper ta predstava ze me nekdo smiruje a vidi
Ahoj domluvíme se?kde to tam je?ještě tam chodíš?
nájde sa exibicionistka a lebo pár ,ktorí sa rád predvádza v okolí Ke
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Rád se vyhoním před ženou,holkou, třeba i více v Praze někde na veřejnosti.
Ahoj. Kde tě mužu vídět? Asi bych začál honít kdyby tě uviděl v metru úkazovát kundičku.
Ahoj, někdy bych se s tebou svezl metrem...
Zítra se budu nahý procházet ve Studénce. Kdyby mě chtěl někdo vidět napište a domluvíme se na přesném místě
moc me laka predstava se nekde venku pred nekym svleknout donaha,hrat si s nim a pak vyhonit do vystriku...zabreh,mohelnice a okolo.nebo muze nekdo projizdet kolem...
Ahoj občas projíždím rád se přidám
Rosice,Ivancice a okoli..hledam nekoho kdo by me chtel pozorovat nahatyho se stojicim ocasem v prirode, lese, kukurici, u vody..kdokoli, kdekoli..prijedu..
Ahoj, rád bych se podíval, domluvíme místo a sejdeme se
ja sa velmi rád pozrem na teba ako si ho...ak máš auto tak sa môžeš ukázať aj v ňom!napíš kedy a kde!
Taky se rád ukazuju.
Honit se dá opravdu kdekoli.Na střední škole jsem se jednou
tajně vyhonil o hodině němčiny.Měli jsme krásnou mladou učitelku
a čas od času si na ní vzpomenu.Jednou jsem honil v autě na parkovišti
před obch.centrem jen v tílku.Pěkná holka opodál, dávala zrovna nákup do auta
,tak jsem přijel asi 2m od ní, že se jako zeptám na cestu, ona přijde blíž a uvidí
mě.Bohužel nepopošla,ale hned jak začala vysvětlovat cestu hned jsem stříkal
jako o život.
Honit se dá opravdu kdekoli.Na střední škole jsem se jednou
tajně vyhonil o hodině němčiny.Měli jsme krásnou mladou učitelku
a čas od času si na ní vzpomenu.Jednou jsem honil v autě na parkovišti
před obch.centrem jen v tílku.Pěkná holka opodál, dávala zrovna nákup do auta
,tak jsem přijel asi 2m od ní, že se jako zeptám na cestu, ona přijde blíž a uvidí
mě.Bohužel nepopošla,ale hned jak začala vysvětlovat cestu hned jsem stříkal
jako o život.
Rad se ukazuji, a nejlepe kdyz jsem pozorovan zenou. Ja Praha vychod.
Taky občas vyrazim .Naposled si me nstačeli na mobil.Hledam aktiva se kterym bych chodil akčnit vyhonim, vykourim tě i piss na me ...atd .Brno
ahoj...rád se ukazuji jak honím a rád při tom šmíruji ženu nebo pár...
Ahoj, založil jsem nové fórum na sdělování kam se chodí, nebo kde někdoho potkat. Mým cílem je vytvořit komunitu lidí, vyznávající stejný způsob erotických fantazií jako je sex na veřejnosti, bi zkušenosti apod. Více info a link zprávou.
Muzes mi prosim poslat blizsi info? Predem diky.
A kam se tak například chodí? Napíše někdo mailem inspiraci...?
kandaulismus@centrum.cz
kandaulismus@centrum.cz
kedy ťa môžem vidieť na skype?
hledam exhibicionistku z prahy a okoli pro muj fotak :)
Taky rad chodím po bytě nahý a hraju si, ale nemam takový štěstí jako ty aby si me všimla aspon jedna žena natož 4 :D klobouk dolu nekdy bych si s tebou na par hodin vyměnil bydlení :DD
Ahoj. Jelikoz porad hledam,ptam se a nic nezjistuji,kam se chodi masturbovat nebo kde je neco k videni, tak me napadlo,ze bych mohl vytvorit nejake forum,kde by si uzivatele psali, kde kam chodi. Myslite nekdo,ze by se to mohlo ujmout? Popripade do tohoto 'projektu' shanim nejake nadsence s napadem a trosku predstavou, jak by to mohlo vypadat. Piste zpravy. Diky
Aj ja mám záujem! keď bude založená takáto diskusia, prosím ozvite sa aj zo Slovenska!
Teď už nějak nepřeje počasí
hledám exibicionisty ze Zlína...
zitra kolem pulnoci praha ..exhib hratky predvadeni.. napis domluva realne
niekto z ba na spolocnu honku ?
ja som z oravy, rad sa ukazujem nahy, aj ked som to nejak casto nepraktizoval, som sice hetero ale ukazujem sa hockomu aj ked radsej by som bol keby to bola zena :)
jo jsem tady...jsem exhib....
ja to taky miluji,v zime je to taky vyhoda nemit pod bundou nic,jen nahe telo a prsa jsou volne a muzes je obnazit v obchode
kedy a kde? dobrotinka
kde a kedy? dobrotinka
Ahoj, hledám někoho na společné výlety v přírodě, kdy nebudeme obtěžkáni zbytečným šatstvem. Ideálně do 35 let.
už jsme se spolu kdysi domlouvali a pak jsi se už neozval...
Kdo by chtěl vyměnit zkušenosti (focení, exhibice), pište do zpráv. Holky, kluci...
v rne muzeme dat sraz akcii.. napis
v BRNE MUZME DAT ZRAZ.. NAPIS
V každom z nas je trochu exhibicionizmu.V lete som sa prišiel opaľovať u nas k rieke na odľahlejšom mieste a neďaleko mna sa slnila holka hore bez. Keď ma zbadala hneď si nasadila vrchny diel plaviek ale keď som sa vyzliekol do naha hneď ho zase odložila a nemala problem aj vstať, ísť do vody sa osviežiť aj keď som ju stale pozoroval
Ahoj, nasla by se tu slecna, zena nebo i mladý kluk na honeni na verejnosti ?? Posledni dobou me rajcuje honit si u koleji kdyz projizdi vlak :-P .. Je to vzrůšo a ve dvou by mohla být sranda :). Kolín a okolí .. Klidne o tom muzeme pokecat pokud bydlíte někde dal a neni moznost se sejit :) ...
Jen dodám, že mě asi nejvíc vzrušila ta bezmoc, že jsem nahatej a oblíct se nemůžu.
Jak to máte vy ostatní?
Jak to máte vy ostatní?
Já jsem to tu pročetl a řekl si, že některé věci taky zkusím!
U přehrady, kde jsou lesy - ale i cyklostezky, samo i silnice jsem v lese nechal oblečení a nahatej dojel pár kilometrů dál a šel po lesní cestě (značený) a sice docela rajc, ale nikdo mně neviděl.
Až zpátky, skoro u auta, jsem si nevšimnul na silnici cyklistů (pozornost polevila) a ti mně viděli. Stál jsem nahatej, jak tvrdý Y, ale musím říct, že nakonec to bylo hodně rajcovní!
U přehrady, kde jsou lesy - ale i cyklostezky, samo i silnice jsem v lese nechal oblečení a nahatej dojel pár kilometrů dál a šel po lesní cestě (značený) a sice docela rajc, ale nikdo mně neviděl.
Až zpátky, skoro u auta, jsem si nevšimnul na silnici cyklistů (pozornost polevila) a ti mně viděli. Stál jsem nahatej, jak tvrdý Y, ale musím říct, že nakonec to bylo hodně rajcovní!
Ostrava, ukazujete se někdo rádi venku, třeba u Odry?
někdo kdo se rád předvádí?
Ahoj, najdou se tu muži, či ženy, které láká se taky ukazovat, nebo naopak dívat se? Domluvíme nějaké místo venku, kde je relativně klid a půjdeme si tam společně udělat dobře. Jestli by se někdo přidal, tak pište do zpráv :)
zdar jakou máš odezvu ? myslíš jen honit nebo i pokouřit
Někdo ( kluci )na něco venku?
Žena,pár se zdravou špetkou exhibice ? Privátní bazén Brno,nebo AQUALAND Moravia - nejen koupání :-))) Dívání masturbace, sex,relax
Môžeš sa mi tvojom aute v Rk ukázať nahý? Ja som hetero ale sa môžeš sa mi sním len pohrať a pofajať mi.Diskretne!!! Ak máš záujem tak mi napíš a dohodneme sa!
dnes večer, v noci a nad ranem, někdo na parkovišti, nebo v autě na honičku?
dojedes do frydku
Hledám nejlépe pár na šmirování přes IP kameru. My ji mme, kdo ji má, nebo si ji chce koupit dejte vědět.Pomůžu s nastavením. Nejlépe pár. Chodíme taky doma nazí.
vzrušuje mne když se na mne někdo dívá ,nebo když já pozoruji pár.Od Liberce až po Boleslav
ukazujem na webke a milujem to, keď sa na mňa pozerajú diváci/diváčky ako ma niekto šuká do mojej Bi hladkej diery...
jsem anonymní exhibicionista rád ho předvádím,ale nikdo neví kdo jsem...ještě raději vyšoustám na místech kde nás může kdokoliv nečekaně překvapit a prostě vidět...je to adrenalin když těsně kolem Vás chodí nic netušící lidé :D...ale stačí jedna chyba a ví že tam někdo tiše a zezadu píchá...
Rád se dívám na sexující pár.Najdu pár od Olomoucka kterýmu to nevadí a umožní mi koukání na jejich sex? Dikos@atlas.cz. Napište mi.
Exibicionista/tka se ukazuje veřejně, diskrétně to není ono. :-)
Což ale nemusí být vítaná aktivita, u nás jsou za ní až dva roky pro trestný čin výtržnictví.
Proto jsem na amatérech, abych si takové hrátky raději s párem nebo dámou domluvil, než abych měl záznam v rejstříku.
Zatím se však zdá, že to je opravdu okrajová aktivita, o kterou není kdovíjaký zájem.
Což ale nemusí být vítaná aktivita, u nás jsou za ní až dva roky pro trestný čin výtržnictví.
Proto jsem na amatérech, abych si takové hrátky raději s párem nebo dámou domluvil, než abych měl záznam v rejstříku.
Zatím se však zdá, že to je opravdu okrajová aktivita, o kterou není kdovíjaký zájem.
Ja si rad honim ked sa na mna niekto pozera....najlepsie vonku.....
Taky mě to rajcuje se před někým udělat.
ja sa rád pozriem na nahé telo !Na Slovensku !!! v prírode v parku,v okne!PÍŠ!!!
Je možné někoho sledovat při sexu kolem liberce? Třeba na hotelu přez okno
jestli jste par tak poradime kde JAN
Není tu pár z Plzně a okolí co se rád předvádí?
Mám dlouholetou milenku se kterou šoustáme v autě na místě, kde může
kdokoli jít a podívat se. Mně se to líbí když se někdo podívá, přítelkyní to někdy vadí, tak bych jí na to nepřipravoval.Když už je ale načatá, tak je jí to fuk. Chodíme ráno mezi 8. a 9. hodinou a už nám není 20. Napiš jsi-li muž nebo žena, případně věk a telefon nebo email.Zašlu den a místo, kde budeme šoustat.Jsme z Plzně.
kdokoli jít a podívat se. Mně se to líbí když se někdo podívá, přítelkyní to někdy vadí, tak bych jí na to nepřipravoval.Když už je ale načatá, tak je jí to fuk. Chodíme ráno mezi 8. a 9. hodinou a už nám není 20. Napiš jsi-li muž nebo žena, případně věk a telefon nebo email.Zašlu den a místo, kde budeme šoustat.Jsme z Plzně.
Zdary,rád bych se podíval,info o mě v profilu.
KLIDNE SE UKAZU .. V PARKU PRIRODE NA ULICI NA ZASTAVCE.. CHCES??? TAK PIS
Niekde v prírode na Liptove.
Napríklad ja...
podla toho ako to myslis a kde

exibicionista/stka
diskretne