Hele, nevím jak na severu, ale v Praze jsou/byly minimálně dva kluby které starší holky navštěvovaly :-)) Vzhledem k tomu kolik ti je s tím nebude vůbec problém. Jeden se jmenuje Retro , respektive Malé Retro a druhý je club Lucerna. Dále pokud jsi nezadaný, tak doporučuji jednoznačně app Badoo, kdysi když jsem byl nezadaný, tak jsem ji používal a mohu říci, že jsem měl rozhodně více střetnutí v reálu, než tady .
Lázně, welness, tam kde se dělají dámské jízdy
Příští rok jedu na 100% do lázní. To by bylo abych si neulovil nějakou krásnou a nadrženou dámičku :-))
Jedině kde mi to přijde reálné je nějaká oldies diskotéka. Normálně tamcujes a většinou poznáš zájem že se k tobě přidá a pak čekas na plouzak jestli se chytne a uvidíš...
Starsi holky 30+ a 40ti lete skolacky. Najdi si neco normalniho a budes spokojeny.
Zkus kino, když se bude hrát nějaká debilní česká romantická komedie, na ty kraviny chodí výhradně ženské a samotné, chlapa na tohle dostanou jen pod pohrůžkou, či příslibem sexu po kině ... tak budeš mít na výběr...
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
To jdi radši na megažraloka...
Zkus profil PujcovnaManzelek, aby sis to zkusil...
Kaufland jsi zkoušel?
Jednoduše. Do jedné ruky kytku, do druhé péro a chodit klepat na sousedky....
(szerkesztett)
Tak ona to v dnesni dobe neni legrace asi nikde. Ja taky touzim po starsi ode me,ale stale se setkavam s neuspechem

Balení starších holek?
V mém případě 30+