Mocně emotivní. Orální ještě v pohodě.Penetrace a její výdechy mě rozhodli.
Většinu se oddávala milenci. Je to na infarkt.
Většinu se oddávala milenci. Je to na infarkt.
My jsme mněli partnerský poměr s přítelem 6 let cházeli jsme se 2x,někdy i 3x do měsíce a pocity po souložích byly vždy mocnější než před.Je ale důležité aby se to provádělo s vlastní ženou,pokud je to s milenkou tak je to něco jiného i když né o tolik,ale to už není plnohodnotný kandaulista.Manželka to vždycky moc prožívala už od samého počátku kdy muselo být vítečné pohoštění a na všechno dostatek času.Přítel mněl vlastně povoleno vše ,včetně docházení za manželkou i když jsem byl mimo domov.Klapalo to jak hodinky,asi jme mněli štěstí na partnera.
je to rajcovní, ale musí se vybrat dostatečně psychicky vybavenej jedinec, prostě někdo kdo to má v hlavě v pořádku a pak se není čeho bát a ve finále je to perfektní pro všechny
ol som v trojke nejakych 5-6 krat vzdy s inou zenou mam len dobre skusenosti a najvaciu spokojnost mali vzdy zeny . Nieze ja by som nebol spokojný .... S kamosom sme uz zohrata partia vzdy sa to otoci na srandu a funguje to supr. Odporucam kazdemu.
Tak jsem to tady přelouskal, zkušenost s trojky už mám za sebou, no pocity jsou smíšené.
Ono to vypadá jednoduše, trojka, ale myslím, že je to docela náročný si to srovnat v hlavě. Hlavně když má přijít na věc. Začalo to takhle, manželka měla orál s jedním podomním prodejcem, když jsem nebyl doma. Svěřila se mi, že to pro ni byl velký zážitek a že by chtěla ještě. Já se přitom vyprávění vzrušil snad jako nikdy. Dohodli jsme se, že zkusíme trojku, představa, jak manželka kouří cizího chlapa a on ji potom ošuká a manželka mě bude kouřit, mě rajcovala a nedávala spát. Dali jsme inzerát, no najít rozumnýho chlapa je docela unikum. Podařilo se, no ale, že manželka si ho nejdřív vyzkouší sama. Tak jsem svolil. Ten pocit, když člověk ví, že je manželka s cizím chlapem, byl pro mě hroznej. Ale padli si do oka a domluvila se trojka, nejdřív v pohodě, ale když se blížila hodina H našeho setkání, začal jsem být nervózní, co když se mi nepostaví, on bude lepší.... . No dopadlo to relativně dobře. Nepostavil se jemu, takže jsem si manželku musel ošukat sám a koukat nebylo na co. Takže teď za ním občas manželka jede sama a já spokojeně doma hlídám děti a hledám ženu, která by občas chtěla si se mnou vyrazit na romantické rande. Ale to už je jiné téma.
Jo a ještě jsem zkoušel manželku přemluvit k tomu, zkusit nějakého zajíčka do trojky, že bych se koukal, jak ho zničí, ale tady jsem zatím nepochodil
Ono to vypadá jednoduše, trojka, ale myslím, že je to docela náročný si to srovnat v hlavě. Hlavně když má přijít na věc. Začalo to takhle, manželka měla orál s jedním podomním prodejcem, když jsem nebyl doma. Svěřila se mi, že to pro ni byl velký zážitek a že by chtěla ještě. Já se přitom vyprávění vzrušil snad jako nikdy. Dohodli jsme se, že zkusíme trojku, představa, jak manželka kouří cizího chlapa a on ji potom ošuká a manželka mě bude kouřit, mě rajcovala a nedávala spát. Dali jsme inzerát, no najít rozumnýho chlapa je docela unikum. Podařilo se, no ale, že manželka si ho nejdřív vyzkouší sama. Tak jsem svolil. Ten pocit, když člověk ví, že je manželka s cizím chlapem, byl pro mě hroznej. Ale padli si do oka a domluvila se trojka, nejdřív v pohodě, ale když se blížila hodina H našeho setkání, začal jsem být nervózní, co když se mi nepostaví, on bude lepší.... . No dopadlo to relativně dobře. Nepostavil se jemu, takže jsem si manželku musel ošukat sám a koukat nebylo na co. Takže teď za ním občas manželka jede sama a já spokojeně doma hlídám děti a hledám ženu, která by občas chtěla si se mnou vyrazit na romantické rande. Ale to už je jiné téma.
Jo a ještě jsem zkoušel manželku přemluvit k tomu, zkusit nějakého zajíčka do trojky, že bych se koukal, jak ho zničí, ale tady jsem zatím nepochodil
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Všetky tvoje príspevky sú na jedno "kopyto". Totálne nereálne sračky kde si len vymýšľaš a veľký kokot si zažil. Určite ani ženu nemáš a honiš si tu nad svojimi vlastnými príspevkami. Tieto vymyslené bludy sa už nedajú ani čítať. Bež s nimi do piče.
A co ženy, jaké máte pocity, jaké to pro vás je, ať už pži, nebo po sexu s dalším mužem, ale i s další ženou, když váš manžel s jinou souloží ?
Mám holku a rád bych ji pujčil jinému a díval se,vzrušuje mne to.aLE ten pocit že ji mrdá někdo jiný a jí se to líbí,nevím asi bych mu musel rozbit hubu :D a když by se jí to zalíbilo víc tak by mne mohla klidně opustit.Asi je to hodně jak to máte uspořádaný v hlavě
Musíš vědět co chceš a mít jistotu, že tu podívanou uneseš. Že může utéct k tomu lepšímu to je možné, proto jsem raději chtěl někoho neznámého.
Všechno je o hlavě....Pokud je dobrá nálada, všechno v hlavě vypnout a mít z toho dobrý pocit....A hlavně žena musí být tím okouzlena !!
to mudelo byt super, skoda ze mam uz par rokov za sebou, tiez by som ta rad pretahoval pred svojim manzelom
jo jo, mladému stojí pořád
Tato tema i mna zaujima... s priatelkou sme spolu vyse roka, parkrat padla rec na trojku, pricom priatelka preferuje dalsieho chalana... co samozrejme nie je moja idealna kombinacia,ale neva :D
neviem ci by som to zvladol, bo jedna vec je tuzba ci fantazia, druha realita a ta moze byt divoka... i ked osobne predstava je to zaujimava... mali ste niekto negativne zazitky po prvej trojke?
neviem ci by som to zvladol, bo jedna vec je tuzba ci fantazia, druha realita a ta moze byt divoka... i ked osobne predstava je to zaujimava... mali ste niekto negativne zazitky po prvej trojke?
mojí manželce se to moc líbilo, ale můj nepříjemný zážitek byl ten, že jsem viděl že jeho o dost větší péro jí dělalo líp a větší vzrušení.
pak se říká , že na velikosti nezáleží
no moc se s tím už dělat nedalo a bylo to vlastně hrozné vzrušo, když jsem viděl jak se na něj naráží. Vždyť se jí pak zase stáhne.
Přesně tak.Já mám 18x4,5 a vždycky jsem toužil po někom kdo bude manželku dělat dvaadvacítkou a vůbec by mi to nevadilo.Nikoho jsem ale s tímto ocasem tehdy neoběvil a když tak tam byly jiné bloky.
ano hlavně srovnat si to v hlavě nic neřešit jen si užívat nebrat to jak nevěru jen něco vzrušujícího to by se mi líbilo
Ale pišou tu jen muži sve nazory!!tak meviim
Mal som partnerku , ktorá si to rada rozdávala s viacerými . Ked som bol prvy raz pri tom ako si to s 5 naraz rozdava a uspokojuje jedneho vaginkou , druhemu fajcila a tretiemu honila a ja kameroval , fotil . Vtedy som ju znenavidel , lebo to ona vsetko vybavila a mna pred hotovu vec postavila . Vtom plna slasti povedala , ze aj mna chce , na mna nik nema a rada by to chcela do zadocku prvy raz . Ked som videl jej pohlad plny slastia neudrzal som sa a poriadne ju pretiahol . Takze ked ano ale treba najprv sa porozpravat a prichystat toho druheho na svoje sny .
Strašně mě vzrušuje představa že mi ji šuká někdo jiný,ale jsem moc žarlivý asi bych jim nakonec musel rozbit huby :) Bál bych se i že se jí to zalíbí s jiným a opustí mne.Máš ode mne velký respekt
Tak tenhle vzor je nejhorší.Kováři drž se svého kopyta.
to je pravda
Naprostý souhlas!!.A mám co hodnotit po šesti letech
Mně nevadilo, že mi někdo protahuje manželku (jako kandaula mě to spíš vzrušovalo), jen mě trochu nepříjemně překvapilo, že manželka se do toho pustila jako utržená ze řetězu, ale to je asi normální, když to byl pro ní novej chlap.
Ta moje se do toho pustila stejně, vadilo mně jen, že se do toho dali ještě než jsem přišel ze sprchy a já jsem přišel o začátek. A že šukají jako o život, to je v pořádku, jinak by do toho přece nešly. Ze začátku má zábrany většina, ale jak už ho má na krajíčku, jsou pryč....
my jsme zažili trojku o dovolené. Prvně jsem myslel, že to nezvládnu, potom ale padly zábrany a další dny jsem se už těšil, jak jí to pěkně udělá. To obrovské vzrušení nás pohánělo ještě dlouho po tomto zážitku.
pri sexe v trojke stracate vsetky zabrany je to super,len pozor neotehotniet
úžasně vzrušující pocit a pokud je to s dobrým kamarádem kterého znáte již dlouho není co řešit. Oživilo to náš vztah a připadali jsme si jako čerstvě zamilovaný...
vobec vas to netrapilo? nemali ste pocas toho ako vam niekto sexoval s partnerkou pocit ze mozno to nezvladnete?

pocity pocas a po trojke
ake to bolo? hnev alebo vzruse