Poprvé v životě na nudapláž

Rady, Tipy, Zkušenosti, Zážitky

Ahoj všem.
Chystáme se letos poprvé v životě navštívit nudistickou pláž.
Má to někdo stejně jako my?
Tak jak to dopadlo ?
Podařilo se vám zrealizovat tu první návštěvu ve vašem životě ?
Ta fotky co máte v galeriích jsou z té nudapláže ? (szerkesztett)
Jo mi máme fotky vprofilu i videjka znudaplaze
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inaktív 3 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Já chci jít taky na nuda pláž párkrát sem tam už byl,ale letos chci jít v kleci na pindourovi. Byl sem v Brně je nějaká kolem Kroměříže
Lord-Woman
Lord-Woman Inaktív 3 évekkel ezelőtt
Srovnávat swingers a ležení u vody bez plavek mi připadá hodně zvláštní.*385*
No realita je bohužel taková, že na swingers si nás ještě nikdo nikdy nefotil. Na nudě ano. Na swingers dokázali lidé respektovat odmítnutí, na nudě se některých pánů fakt nedalo zbavit. Na swingers si nad náma (bez svolení) nikdo nehodil. Na nudě z křoví ano. Na swingers nikdo neřešil, když se partnerka osmělovala a hned u vstupu nesvlékla. Na nudě, když jsme měli v partě kámošku, která si spodek nechala, tak se z toho mohli lidé okolo zbláznit.
Takže ano, srovnávat se nedá, ale možná z jiného pohledu, než myslíš. Zkušenost je taková, že ač všichni (pánové) tvrdí, jak na nudu chodí jen aby je nestudili plavky a nic jiného za tím není, tak swingers je paradoxně o dost bezpečnější prostředí :-/ (szerkesztett)
Nevím kde jste byli, ale pokud si žena nechá spodní díl plavek, tak to nikomu nevadí a už vůbec z toho neblázní
Zkušenosti jak z Brna, tak Pasohlávek. V Brně jsou extra hákliví, tam to není o blbej pohledech, ale normálně chodí napomínat.
No hlavně na pryglu je to samej čumil, tam jsem přestal chodit
Dobrý názor a pohled na věc Zajímavé čtení.
Všimni si, o co jde místním tazatelům na nudapláže. Hlavně očumovat, u toho pohonit a na závěr se ideálně na nějakou ženu vycákat. V tomto úhlu pohledu se to od swingers zas tak moc neliší. Že je nudismus o něčem úplně jiném nemají ani páru.
Přes léto jezdíme často na Hrádek. A když jdeme od parkovací louky přes hráz, vždy se tam potulují tyhle typy, rozuměj chlapi. Naštěstí jsme objevili partu a místo, kde nuda je pořád ještě nudou.
No jo doba jde do předu a sex je sex,ty už asi na to nehrajes
Na nudapláži opravdu ne. Na to si najdem soukromí...
Někoho nebere soukromí a někomu je to úplně fuk když někdo kouká...jako každý to má jinak samozřejmě,ale my si užíváme sex vždy a všude a se vším všudy

A jestli někdo kouká absolutně nevnímáme.. kdybychom koukali kolem sebe tak jak bychom si to mohli užít
Kdo nechce ať nekouká ,kdo chce ať kouká jednoduchý
Ano,také se chystáme poprvé,do Ejpovic
Ahoj,
Tak uvidíme, kdo se odváží první *4*
Zdravíme všechny, právě jsme aktuálně na jezeře Ejpovice. Nikde nikdo, voda je úžasná, trošku chladnější, ale jde to. Hezké odpoledne
Minulej rok jsem byl poprvý na dovolený. Je to super, vy máte výhodu, že jdete spolu ani jeden z vás tam nebude sám a nebudete se tolik stydět. Říkám si, že letos budu chodit i u nás, akorát se stále nemůžu odhodlat a zase se "stydim" 😂
Nevim ,jaká máte očekávání,ale je to pláž ,jako každá jiná.Akoraz bez plavek.Takze lepší .
Na Amíkách máte přes 130 alb a řešíte nudapláž *23*
Ja Chodivám na Nuda Plaž v Ostravě Antošovice
Omyl.... sorry ☺️☺️☺️
........ (szerkesztett)
Ahoj. Jsme už staří nudiste, ale začátky byly celkem tvrdé ☺️
Proste se toho neboj a bude fajn. Lepší relax neznám ♥️
ahoj. Tak tohle rozhodnutí vám chválím. A na jakou nudistickou pláž se chystáte?
To ještě nevíme. Tady v Plzni máme dvě, případně jednu kousek za Plzní
Za nás jsou ideální Ejpovice. Je tam spoustu zákoutí, kde je pár hezky schovaný, nikdo, pokud sami nechtějí, na ně nevidí. Pro nás super
Zdravím všechny naháče..... Pod navrhované Ejpovické jezero se podepisuji. Mám to tam nejraději. JARO30 vám jezero věrně popsali a oproti Borské nebo snad Boleváku je to sice menší a horší vstup do vody, ale krásná příroda, možnost klidu a soukromí. Myslím, že začít zde s nahotou je nejlepší varianta v okolí. Já začal naopak na Borské a i když chodím i na ní, tak Ejpovice jsou prostě pro mě numero uno.
A bacha, nezapomínat na to, že když se odchází, odnáší se odpad, který jsem nadělal, protože jinak je dost pravděpodobné, že přijde trest v podobě výprasku. 😂
už jste někdo letos byl v Ejpovicích? plánujeme se tam podívat, tak by mne zajímalo jestli ty dobré recenze stále platí..
Co jsme koukali na fotky Ejpovic, tak tam je to asi docela malé, ne? Nebo aspoň ta hlavní pláž.
To ano, malé je to tam, hlavní pláž cca pro 10 osob, a cca 6 menších plazicek pro dva až čtyři. A není tam možnost občerstvení, jedine naproti v kempu Diana cca 1km. Ale prostředí a soukromí je báječné
Ale tak zase na druhou stranu, asi je tam klídek. Ne, jako na Borské, kde je hned vedle roztahující se Škoda park.
To ano. A jelikož nejsme exhibicioniste, vyhovuje nám to právě zde
Kazdy rok po zime je to pro mne poprvé už přes 20 let *1*
My se koupeme i v zimě takže premiéra není nikdy 😃
I já se koupu v zimě,vlastně celoročně *1* ale venku jenom když je teplo *1*
a já naposledy - jsem stará a ošklivá :-)
No ale nejseš ošklivá, jak to můžeš psát, jseš hezká a hlavně sexy ženská 😋 💋
Nejseš,jen se podceňuješ Bohužel vlastnost mnoha žen.*4*
Starší jsou sexy....
Mají své kouzlo....
Určí tě nejsi. Stará a. Ošklivá moc rád bych tam klidně stebou sel
neexistuje stará a ošklivá žena, jsou jen muži bez fantazie
Ano, máte pravdu, mimochodem jste taky sexy 💋
Nevěříme, že jsi stará a ošklivá 😃
Celej svět je jedna velká nudapláž. Aspoň pro nás. Nahota je přirozená a pokud člověk neni zakomplexovanej ,tak nemá problem nikde .
Jo, to je taky fakt. Teoreticky i prakticky to jde kdekoliv
Naprostý souhlas . Nudisti mají jinou mentalitu než lidi na normální pláži . Na nuda nikdo nic neřeší