Wellness Magnus

Skúsenosti

Ahojte.. aké máte skúsenosti s wellness v hoteli Magnus Trenčín?
17.2 sme tam ak sa nájde sympatiicky párik radi čas spoznáme :)
Chodi niekto v poobedňajších hodinách do wellness v Magnuse …. Chcel by som ísť dnes okolo 14:00 no nechce sa mi ísť samému …. Bývajú tam v tom čase ľudia ?
Ahojte, chodí niekto v mojom veku? Ja 27, ty podobne. Baby, páry, chalani. Napiš
radi by sme uvitali prijemny parik , alebo aj samotnu zenu na prijemne chvile vo wellnes Magnus.
Budeme tam aj ubytovaní 14.2. (Valentin)
Mozme dat aj deci vinka na izbe.
Nepojde sa so mnou nejaká žena alebo pár dnes ponahotit do wellnesu v Magnuse okolo 14:45???
Ahojte ja by som šiel dnes do magnusu no nemám s kým medzi 14:00 a 17:00…. Nenájde sa tu niekto ? Zena alebo pár ?
Hľadám tu kratkovlasu potetovanu blondinku s umelimi prsiami, ktorá bola dnes medzi 14:00 a 16:00 vo wellness v hotely Magnus v Trenčíne ,,, nájdem ta tu ??? Trenčin ?
Dnes niekto teraz večer wellness Magnus?
Bolo plno….boli ste ?chodime radsej cez tyzden …
V piatok medzi 14:00 a 16:00 bude nejaký pár alebo zena vo wellness v hotely Magnus v Trenčíne ??? Rad sa zoznamim a poobzeráme pekne ženské krivky :)
A su tam niekde zukutia pre par? Resp. ci su tam take moznosti.
Dávnejšie sme boli vyskúšať, je to pekné ale také niečo tam nebolo a bolo málo párov a veľa singl chlapov.
Nepridá sa niekto zajtra okolo 16:30 do Magnusu na wellness keď je tak škaredo ?
Velmi dobry, 95% ludi chape, ze je to bezplavkove, sauny, virivky vsetko bez plaviek. Ba dokonca sa najdu aj taki, co plachty ani vobec nepouzivaju a chodia vsade naostro. Je tam jemne svetlo, fakt parada.
Nechystá sa zajtra okolo 14:30 nejaký pár alebo zena do wellnes v Magnus …. Dá sa tam niečo zažiť ?
Ty musíš byť riadne zúfalý keď tu stále vypisuješ či niekto nepôjde s tebou do wellnes. Asi máš mylnú predstavu o wellness je to o relaxe a oddychu a nie Swinger párty sa uvedom.
Áno, dá sa zažiť veľa pekného 🙂
Keby si upresnil, čo by si tam chcel yažiť alebo vidieť, tak by ti možno niekto aj odpísal
Stretnut nejaký pár alebo zenu ktorá by mala chuť na niečo prijemne … ako dotyky či nejaký oral