Sice sa mi to nestalo ale chcel by som to zažiť no tu nájsť ženu alebo pár na niečo takéto je priam nemožné
To bol zrejme mokrý orgazmus. Aj keď ja na tie mokré orgazmy u žien moc neverím. Skôr si myslím, že žena keď má pri sexe plný močový mechúr a práve prežíva orgazmus, tak jednoducho neudrží moč a pomočí sa. Ženám hlavne po pôrode sa stáva, že keď sa velmi z chuti smejú, tak im jednoducho cvrkne moč do nohavičiek. Tak isto sa im to môže stať aj pri behu. Je to spôsobené tým, že im po pôrode maternica tlačí na močový mechúr. Toto je ale čisto moj názor a možno nemám vôbec pravdu. Takže sa tu s nikým nehádam.
Ja sa pred sexom vzdy vycikam a aj tak to pri orgazme zo mna vystrekne a este som ani nerodila... to, co pises, v niektorych pripadoch moze byt pravda, ale striekanie zeny nemusi byt vzdy pocikanie sa :)... ale sama neviem, odkial sa to berie...
Romanka, ak Ťa smiem takto oslovit, samozrejme netrvám na tom, že mám pravdu. Popísalo sa okolo toho veľmi vela. Ja len, že som sa zatial nikde nedočítal z dôveryhodného zdroja o akú tekutinu vlastne ide. Sama píšeš, že nevieš odkial sa to berie a to si žena, ktorá to sama takto prežíva.
Klasika.Nám sa to stáva,nie je to moč.Ak ženu dobre prstami masirujem hlboko vtedy začina vlhnut a dokonca striekať ale nie vždy je to rovnake.Občas menej raz aj z mopom utierala podlahu🤣🤣.
S tým mopom nie ste sami 😉. Ak je toho tak veľa, aspoň časť tej tekutiny ide asi aj z mechúra. Ani by som sa tomu nečudoval, veď sú ženy úplne uvoľnené keď prežívajú stav orgazmickej beztiaže
Muži majú prostatu, ktorá samozrejme aj okrem iných funkcií má za úlohu zabrániť úniku moču pri orgazme a ejakulácii muža, aby sa moč nedostal do pohlavných orgánov ženy.Takto to príroda zariadila u mužov. Ženy prostatu nemajú a tak sa im stáva, že keď majú počas sexu plný močový mechúr a pri orgazme sa uvolnia, tak jednoducho neudržia moč a sa pomočia. To je moj názor. Nechcem sa ale o tom tu hádať. Možno nemám pravdu. Ako píšem, je to čisto moj názor.
ja tiez v tom nemam uplne jasno, ale ja aj ked sa vycikam uplne do prazdna a hned na to mam orgazmus, tak striekam... a praveze sa to snazim aj zadrzat, takze som neni pri tom uplne ze uvolnena... a je to take trocha do biela sfarbene... ale fakt neviem na 100%, mozno sa len naozaj pocikam :D
Ahoj Romanka, pocikas sa :) len v tom vzruseni to tak nevnimas, aj ked sa predtym vycikas, mechur sa zacina hned plnit, aj do 5min sa vie naplnit 1-2dl, zalezi to od okolnosti kolko sa predtym pilo atd, pre ostatnych neviem co tu za kravinu rozoberate, asi ste nikdy nechodili na zakladnu skolu a nepoznate anatomiu zeny, hadam si fakt nemyslite ze tie gejziry na videach idu z posvy, ano ona si vytvara sliz aby sa klzala, urcite ho moze byt aj viacej ze bude na plachte potopa, ale nikdy nebude striekat, poriadne pozerajte tie videa a sledujte skade ten gejzir strieka, to neni si len nad tym honit ale aj poriadne pozerat
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
musim sa trocha zastat lalixa... ono to fakt nikdy nejde priamo z vaginy, v tom ma pravdu, ze odtial idu len tie mazacie šťavy... moze sa stat, ze ak je penis dnu, tak sa tam nahromadia a ked ho vytiahne, tak to trocha prudsie vytecie, ale toto strieka z cikacej dierky, do ktorej ustia nejake zlazy... ale ci to ide z nich, alebo z mechura - to je ta zahada :D
Google si vie otvorit kazdy a prestudovat si to
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Skeneho_%C5%BEl%C3%A1zy
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Skeneho_%C5%BEl%C3%A1zy
Ty sa musis opravit ? Povedal si ze otca mas gynekologa a vsetko ovladas, teraz si mi poslal SS zo skopirovaneho clanku z google, a teraz aj tu stym mudrujes, keby si o tom nieco vedel tak by si sa neopravoval po precitani clanku, ale ty si ani nepochopil co tam pisu, zacali ste sa tu bavit o striekajucom orgazme a nie vytekani slizu, koncim s touto debatou lebo niekto je tu nadrzany pubertak s nevytrasenym chvostom, tu sa naozaj neoplati nic napisat,
Romanka ospravedlnujem sa ze sa to tak zvrho :)
Romanka ospravedlnujem sa ze sa to tak zvrho :)
Romanka, tam nemas zlazy, z mocoveho mechuru ide iba mocova trubica ta ma cca 4cm a na nu sa uz nic nenapaja, rovno cikas von :) a nie vzdy musi mat moc typycky zapach moci, tak si potom niekto mysli ze to nie je moc, k tym dvom hore sa nebudem vyjadrovat nema to vyznam, asi ani zenske pohlavie vzivote nevideli :)
Ano a s tej zlazy strieka dva metre sa uvedom, urolog je tvoj oco a nie ty, tak sa neopieraj o oca
No tak podla tohto sa ja asi fakt pocikam, lebo toho je ovela viac ako 15ml
Ja podľa skúseností vravím, že je to taký kokteil. Sem tam sa zadarí lepšie, niekedy horšie s tým zložením. Usudzujem podľa chuti 🙃
(szerkesztett)
Nepotesim ta je to z velkej casti moc. Bol clanok kde pisali ze zenam zafarbili moc a pri sqwirtingu boli farebné.
Ano tiež mam podozrenie ale nechavam to tak.Moč citiš pachom toto by som povedal 50/50
Presne tak! Mnohí muži by si hneď pýtali repete 😉. Chce to však od partnerov poriadnu dávku odviazanosti ale najmä dokonalú súhru a dôveru v intimite.
...buzerant ako vyšitý, len potrebuje zaujať
To sa ale na teba nevymočila.
Skús si niečo prečítať o mokrom orgazme.
Skús si niečo prečítať o mokrom orgazme.
No nikdy dom to nezazil,musi to byt super ,nie kazda je na taketo ,niekto to miluje a niekto nie
Msm z toho zmiesane pocity. Vies popisat cez SS?
Mam z toho zmiesane pocity. Vies popisat cez SS?
Je to mozne,vsetko je o ludoch a ich postoju, niekto nema rad ani sam seba a tak to potom vyzera
No za mňa úplne top. Chcel by som to zažiť

Priatelka sa na mna vymočila!
mocenie
tyzden dozadu sa nam pocas sexu s priatelkou stala dost divna vec. Ako normalne som ju na posteli lizal a obaja sme uz boli vzruseny ako svina ked odrazu....pustila mi to priamo na ksicht! bez varovania. prud za prudom priamo na ksicht a este si ma aj pridrzala rukami. periny boli komplet premocene samozrejme.
Ked som ju potom konfrontoval, reagovala uplne pokojne co nechapem: prepac laska, nevedela som uz vydrzat a musela sem.
Stalo sa vam nieco podobne??