Orgasmus přes prsa

Otázka pro ženy

Je normální dosažení orgasmu u žen pouze přes prsa a jejich stimulaci? S ,,kamarádkou" řešíme tuhle věc, že ona žije celý život v tom, že to tak má každá žena a já naopak žádnou takovou nepotkal, až teď 🤷
Tak jak je to holky?😁
mám jí doma ... 25 let manželství a orgasmus pouze při cumlání bradavek. dole se taky nechá, ale orgasmus nemá
Ano, také se mi to párkrát stalo:)) jednou jsem se udělala dokonce aniž bych na sebe sáhla a to jen ze vzrušení z jednoho muže a naší komunikace. Myslím, že žena která se dokáže uvolnit a má nějakého muže či nějakou představu v hlavě, tak je toho možné hodně:))
Je naprosto nepřekvapující, že si kamarádka myslí "všechny ženy jsou v sexu stejné jako já, včetně orgasmu přes prsa". Ale kamarád říkal, že to je vzácnost.
Ahoj měl jsem to štěstí, poznat takovou..Úžasná krásná, neskutečná chemie.Nikdy nezapomenu na její první bouřlivý orgasmus po masáži bradavek a sání..Objevili jsme cestu k jejím vícečetným vyvrcholením..
Čekal jsem, že je to spíš u holek s větším poprsím
Což u Tebe vypadá, že to tak není 🤷😁
No nevím jestli je to normální,ale já to tak mám už od puberty,že se vždycky udělám i jen drážděním bradavek.Co takhle slyším,tak to asi není úplně obvyklé.
Taky se mi stává, ale je to jenom ve spojení s bolestí, což mě ne vždycky ba. Mám kamaráda, co dokáže mít orgasmus přes ucho, tak proč ne přes prsa, který k tomu mají blíž?
Jen ve spojení s bolesti?? 😳😳😳😳
Narazil jsem na to jen 2x, ale myslím že je to spíš v hlavě.
Ano, také to jde.Když mě při sexu začne pomalu tahat za bradavky,dělat s nimi blbiny za chvíli mám orgasmus.Když mě na bradavky nesáhne,tal orgasmus mám až za dlouho.Říkám tomu urychlovač orgasmu...
To mám také, a když už začínám, i několikrát za sebou a je úžasný
Údajně to jde u pár vyvolených žen. Je to ale zřejmě velká vzácnost.
Tak mám to štěstí že takovou vyvolenou ženu mám doma..Ale přišlo to nějak z věkem, dřív to nešlo teď běžně.