ako už bolo povedané, na východe nič nie je!
Originalita otázok pokladaných v tomto diskusnom fóre mi niekedy vyráža dych... A potom sa čudujme, že si tu z nás ženy robia prdel. Byť na ich mieste, robil by som si ju aj ja...
Tieto akože otázky vo fóre sú vždy len forma inzercie ...
Po precitani tvojho profilu kde urazas.zeny.ktore niesu.ktivne sa nedivim tbojmu komentaru,no v prvom rade otazka bola pre.zeny ,ktore su orientovane submisivne,ich to bavi,vzrusuje a v druhom rade pre vychod tak nevirm.co komentujes ak niesi zena,submisivna a z vychodu...zamysli sa a potom si urob srandu zo seba ked si uvedomis co pises a ako urazas zeny v svojom profile...
Si v diskusnom fóre a to je prístupné pre všetkých bez rozdielu na to, odkiaľ sú alebo akého sú pohlavia. Právo vyjadriť svoj názor má totižto každý.
A za svojim názorom si stojím. Pýtať sa otázky typu "Je v mori voda?" je podľa mňa blbosť a v poslednej dobe sa tu podobné príspevky množia ako huby po daždi. To je jeden z dôvodov, prečo ženy na témy vo fóre skoro vôbec nereagujú...
Inak, kde presne urážam ženy?
(szerkesztett)
Inak, kde presne urážam ženy?
Prave preto ze diskutujem pytam sa nehladam sex neurazam...uviedol som ze sa pytam zien...
Skúsenosti z minulosti nám napovedajú presne to, čo spomenul @wrxol. Nehovoriac o tom, že sa pýtaš samozrejmú vec. Jasné, že aj na východe sú submisívne ženy, ktoré majú rady niečo z toho, čo si vymenoval v prvom príspevku. A to, že sa pýtaš vyslovene žien je síce pekné, no ako vidíš, moc žien sa do diskusie nezapojilo. Zamysli sa nad tým, prečo to tak je...
A ešte stále si mi neprezradil, kde a ako urážam ženy. Dosť ma to zaujíma...
P.S. Dávať sám sebe na svoje vlastné komentáre "palec hore" je trošku detinské, nemyslíš?
A ešte stále si mi neprezradil, kde a ako urážam ženy. Dosť ma to zaujíma...
P.S. Dávať sám sebe na svoje vlastné komentáre "palec hore" je trošku detinské, nemyslíš?
Mat vo svojom profile ze zeny su ako mrtvoli a to co i len naznacit...svetci o majitelivi
Vytrhnuté z kontextu a ešte k tomu aj nesprávne. Mám tam napísané "...Ak si nudná, v posteli pri sexe ležíš ako mŕtvola a orgazmus je pre teba neslušné slovo..." a na tom nič urážlivé nevidím. Tomu sa hovorí selekcia. V reálnom živote bežná vec na vytriedenie ľudí, na ktorých nechceš míňať svoj drahocenný čas lebo vieš, že je to zbytočné. Čuduj sa svete, robia to tu aj ženy napríklad tým, že si určujú centimetre, typ postavy a podobne.

Submisivna zena
Otazka na zeny...