citlivost žaludu při výstřiku

citlivost žaludu pri orgasmu a i po něm

Ahoj, mate taky podobnou zkusenost? Hrozne me vzrusuje predstava ze se vystrikam a holka mi ho nasledne bude jeste par minut kourit. Ale nejsem toho schopen behem vystriku je to tak citlive ze to skoro nejde vydrzet a potom uz vubec ne. Musim prestat a pockat. Mate to taky tak? Pritom ale mam obrizku a bezna citlisovost pri sexu je spise mensi, nebo skoro žádná. Proste skoro nic necitim. Mozna to je nejaky problem. Diky za odpovedi.
Zvláštní, já to mám jak kdy. Někdy když je nálada tak to zvládnu i třikrát za sebou bez přestávky. Ale někdy je to po prvním výstřiků velmi nepříjemné.
Ano, žalud je po orgasmu velmi citlivý, ale jemné olizování a cumlání je moc příjemné... avšak klasické kouření nebo pořádně sát, to nepřipadá v úvahu
Hned po výstřiku mám hodně citlivýho žaluda. Pokud pokračuje nějaké olizování atd tak je mi to až nepříjemné. Musím chvilku počkat.
jo normalni vec, chvilku pockas a muzes pokracovat
Jj parnerka mi chce sliznou semeno ale jen lehký dotek jazykem je silně bolestivý nejhorší je to prvních pár vteřin ale někdy stačí chvíli počkat a může si ho vychutnat i když s opatrností.
Ano, přesně tak to mám také. Kdysi mi to dost vadilo, ale teď mi už vadí jen ten samotný dotyk po. Problém je náruživá žena, která si chce pusou a jazykem vše užít až do konce. Je mi to moc líto, ale ten dotek prostě nedávám.
ano presne tak, je to nakonec docela super :) neumim si predstavit citlivost zaludu nekoho kod neni obrezany. to musi byt peklo
ano, to ano. pri prgazmu to je uplny masakr
Mám to stejně i bez obrizky. Moc citlivý zalud nedovolí hned po vystriku ani kouření.
Ahoj po výstřiku když si chci umýt žalud a penis tak mě to hrozně lehtá a šimrá a mám skoro další orgasmus.