Kamionisti Zapad SK

Kamionisti zapad sk

Kde tak zvyknu stavat chlapi kamionisti na zapade sk ? Nejake odpocivadla a podobne chcel by som to skusit niekedy fajknut takym chlapom
Zajtra vnoci niekto po trase TN..PD..ZH.real cestou 💦
ak nejaký kamionista pôjde cez žilinu tak píšte
rád si to užijem
To by mohlo byt zaujimave podarilo sa niekomu nieco taketo ? Tiez ma laka takto niekde fajknut uvolnit tlaky v nohaviciach niekomu
Moze to byt super zazitok aj na zapade sk sa nieco take da ? Su tu nejaky ?
Ja som sa nechala trtkat v kamione na Slovnaftke na Zlatych, par fotiek z toho mam aj v galerii. Bolo to velmi vzrusujuce. Rada si to s niekym zopakujem.
zajtra niekto po d1..r1,,,kamionak..sofer..diskret
Niekto kamionista Nitra vyfajam aj častejšie
kde by sa dalo nieco pekne zazit? dnes cestujem z Pp smer Ba cez čertovicu. poslusne hlboko fajknem pripadne nastavim a podržim
Teraz som na parkovisku omv zlte piesky honim , vyfajcim
Dnes nejaky vodici lamionisti niekde ?
Ides cez Levice, zastav sa pri kamione,
piatok vnoci niekto na D1???? real.parkovisko ..odpočivadlo.
Odpočívadlo zlaté piesky? Chodí niekto honit?
Tiež som v kamióne a väčšina parkuje kde potrebuje. Nedá sa to úplne plánovať. Že sú neosprchovany vodiči je hlúposť. Každý deň sa sprchujem, keďže bez sprchy v lete asi sa nedá (sám seba by som vysadil). A tie fajky. No, na to aká je doba je zrejme lepšie a bezpečnejšie mať dohodnuté stretnutie tu, alebo iná sieť, či čosi podobné. Už je risk len tak behať po parkovisku z ponukou... A ešte väčší niekoho takto vziať do kabíny...
.............................. (szerkesztett)
Ja by som tiez rad pofajcil niekde na odpocivadle
No vypadá to tak ze asi len su to fantazie hehe
Zavidim a kde sa podarilo ? A hlavne ako sa ti to podarilo ho nakontaktovat ?
Ci je to vobec pravda ze ked takto chodia tak si to uzivaju alebobje to len vramci fantazii ?
Ahoj som kamionista a casto cuidim do SC a na vychod raf by som sa nikomu obcas vystruekal fo ust..pravidelne niekde parkovisko v noci
Slovnaft Zlaté Piesky...parkovisko..teda ak chodíš do Ba

Posluzim ako poslusna kurvicka ktora drzi a fajci podla prikazov.
Napis ked budes pri ba resp sc rad dojdem (szerkesztett)
Rad by som to zistil. Taky fajn kamionista by sa hodil
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Je to zaujímavé hm.ja tiež robím kamionystu a každý večer sa soprchujem .na skoro každej pumpe je sprcha za pár Ečok .aj keď je pravda že nie každý to využije ale je taká možnosť .
Nejaky kamionista co jazdi okolo Piestan na fajku honku